Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dm996 (törölt)

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Riggan Thomson valaha első számú hollywoodi sztárnak számított. Mára többé-kevésbé elfeledték, és épp a nagy visszatérésre készül, csakhogy új porondon, egy Raymond Carver-novella általa színpadra adaptált darab főszereplőjeként és rendezőjeként. Munkatársak,…..
Napokig készült ez a poszt, így már jól belecsúsztunk 2015-be, de nem akartam, hogy egy szép hagyomány megszakadjon, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013). Sajnos a Google Analytics kb. másfél éve bevezette, hogy…..
dm996 (törölt) 2015.01.14 01:33:39
@UFP P: +1.

Azt is hányszor megcsináltuk - igaz kutyával - amikor a megevett de még el nem mosott joghurtos "poharat" az orrára tolod, szerencsétlen meg nyalja mint az őrült de közben egyfeszt hátrál... :)

Egyes emberek teljesen elvesztették a realitásérzéküket. Elfelejtették, hogy állatkínzás az, amikor valakik ütik, verik, szúrják, tépik, felgyújtják, éheztetik, szomjaztatják vagy magukra hagyják az állataikat, és még sorolhatám.

Viccelődni azért lehet, elvégre egymást is megtréfáljuk néha...a macskák pedig alapból is szeretnek balfaszkodni. Ennyi erővel az is állatkínzás, ha hagyom felmászni a szekrény tetejére, mert biztos lehetek benne, hogy utána le fog ugrani, és nem mindig jön össze úgy, ahogy szeretné :)
Ez még nem a kritika, úgyhogy a kommentekben NE legyen kibeszélés vagy spoiler, kösz előre is. Az ötödik évadot kettévágó vasárnapi Walking Dead-epizód abszolút rekordot ugyan nem döntött a maga 14,8 millió nézőjével (a sorozat, és egyben kábelcsúcs még mindig az ötödik…..
dm996 (törölt) 2014.12.03 23:30:27
@enzo23: mé, nem szabad? :)
VV Zsuzsa, a Kiskun tévé azóta kegyvesztett(?) bemondója lett az első versenyző a Való Világ idei évadában, akit a lakók a legváltozatosabb, de leginkább a megízhatatlansága, kétszínűségre és a vélt vagy valós szexuális kisugárzással való visszaélésre hivatkozó…..
dm996 (törölt) 2014.12.01 23:01:19
@K.menyus: szerintem kezeltesd a szemed. A legnagyobb jóindulattal mondom. Kilóméterről ordít, hogy mű a melle.
Aki követi a blogot, tudja, hogy a Doom, pláne a Doom II szívügyem. ezt a játékot mindenféle irányítási módon végigjátszottam, kellemes és ciki élményeim kapcsolódnak hozzá. Szóval eléggé izgalomba jöttem a hír hallatán, hogy megdőlt a Doom II uv speedrun rekord, vagyis az…..
dm996 (törölt) 2014.11.28 04:14:21
@SupRman: nem nyilvánvaló? A kazuárok miatt. Anno a Doom 2 idejében mi, pattanásos fejű kockák voltunk csak, akik játszottak a gépen, és a csajoknál az volt népszerű aki ehelyett odakint a bőrt rúgta. Nekünk még élvezet volt kiismerni egy játék részleteit, apró hibáit vagy ficsörjeit és hajlandóak voltunk megmozgatni az agytekerényeinket is ha arra volt szükség.

Manapság mindenki játszik, még az öreganyám is, és ismered a mondást...nagy az a bizonyos állatkert, a kerítés meg alacsony. Ma nem lehet eladni egy olyan játékot (legalábbis széles körben semmiképpen sem) amivel nehéz játszani. Fogni kell a játékos kezét végig, és ha teszem azt egy fps-ben odaérsz egy ajtóhoz, annak bizony ki kell nyílnia magától, vagy pedig meg kell, hogy jelenjen egy felirat, hogy mit nyomj meg, ha ki akarod nyitni.

Ez van :)
Jimmy Kimmelnél játszottak "ki tud jobban káromkodni?"-t. Nálam is Anniston nyert. Cunt sandwich? WTF? ..
Három évad jutott a TNT Dallas című sorozatának, ami az eredeti Dallas folytatása volt, és új karakterek mellet szerepelt benne Samantha, Bobby és Jockey is, viszont ez sem volt elég ahhoz, hogy a nézők igazén beleszeressenek, és a nézettsége csalódást keltő volt. Ezen persze…..
dm996 (törölt) 2014.11.27 19:15:41
Két évad után készül egy karácsonyi különkiadás Charlie Brooker angol sci-fi-sorozatából, bár nem is igazán tudom, hogy lehet-e egyértelműen sci-finek hívni, szerintem a legjobb része úgyis az első évad első része volt (igen, a disznóhupákolós), amiben semmi jövőszerű…..
dm996 (törölt) 2014.11.25 15:52:14
@hambig: ahogy mondod, kurvajó. Azért egy 6 részes évad lehetne évente :)
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
dm996 (törölt) 2014.11.25 03:20:31
@Brancaleone: nekem is van egy különbejáratú felmérésem, ami nem más, mint az, hogy a Happy egy hulladék, fos, semmitérő nyálpop förtelem és az, hogy valaki eltűri/elhallgatja az oké, de aki kifejezetten szereti, az csak igénytelen, ízléstelen fasz lehet.
dm996 (törölt) 2014.11.25 03:23:07
@RobiLya: nem. Az egész egy ótvar nagy kamu. A pénzt meg a nyereményt nyilván megkapják, de nehogy azt hidd, hogy ezek az emberek viszik is valamire. Végighakniznak a nyári szezonban pár falut, ennyi.
Van még róla kép bőven itt is. Az első adásról itt írtunk. ..
dm996 (törölt) 2014.11.19 09:55:37
@dawg007: vagy csak nem olyan ízléstelen, mint te, barátom.
Ahhoz, hogy valaki önként összezárassa magát tök ismeretlen alakokkal, akik elől legfeljebb egy picsányi udvarra vagy szaunába menekülhessen el, és bevállalja azt, hogy a kamerák és rajtuk keresztül a nézők minden lépését nyomon kövessék, kell egyfajta perverzió, de olyan…..
dm996 (törölt) 2014.11.16 10:04:04
@zafir38: egy dologban viszont oriasi kulonbseg van. Regen a torzszulotteken, torpeken rohogtek, de nem tartottak kovetendo peldanak oket. Most meg...ezek az emberek 'sztarok' es a fiatalok tanulas meg munka helyett ezt a celebletet tartjak kovetendo peldanak, sajnos sok esetben. Na ez azert nem mind1, szerintem.
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
dm996 (törölt) 2014.11.12 19:25:52
@fda: szóval egy európai ország adóhivatalának vezetője nem kell, hogy tudjon angolul? Hivatalosan, a munkaköri leírása szerint lehet, hogy tényleg nem...amúgy lassan a tescoba se vesznek fel árufeltöltőnek, ha nem beszélsz legalább angolul, nem hogy a nav fővezírinek. Ne akarjunk mán úgy tenni, mintha ez a nő nem lenne full kretén/sáros, jó?
dm996 (törölt) 2014.11.12 19:27:16
@Hohó60: "Egyszerűen annyit tudnak Goodfriend elvtársék jóvoltából, hogy MAGYARORSZÁG annyira korrupt, hogy még az adóhatóság is az. "

miért b*zmeg, talán nem az?!
dm996 (törölt) 2014.11.13 08:25:22
@fda:

1) valoban nem a mi dolgunk meghatarozni, de azert erezzuk mar at, hogy mennyire gaz, hogy 2014-ben az orszag adohivatalanak vezetoje nem beszeli a vilagnyelvet...

2) Goodfriend tud magyarul.

3) itt nem honfitarsakrol, meg kulfoldiekrol van/volt szo, hanem kretenekrol, meg normalis emberekrol. Goodfriend ebben a helyzetben teljesen normalisan viselkedett, Vida meg fullban nyomta a kretent.
A Showtime mostanáig várt, hogy az alaposan átalakult Homeland és az év egyik legjobb újoncának tartott The Affair új évadát berendelje, de ugye jobb későn, mint soha. A Homeland a negyedik évadra már teljesen szakított az eredeti  sorozat premisszáival, és egy izgalmas kémdráma…..
Megvan a Djatlov-incidens? Akinek esetleg nincs, egy gyorstalpaló: 1959 elején egy fiatal szovjet egyetemista, Igor Alekszejevics Djatlov kilenc társával elindult, hogy megmásszon egy bazi nagy hegyet az Urál északi részén. Egyikük visszafordult, mert beteg lett, kilencen továbbmentek,…..
Még a Velvet szúrta ki a Rising Star full érdektelen előválogatóján azt az esetet, ami miatt most a TV2-nek magyarázkodnia kell. A lényeg annyi, hogy az egyik férfi induló nőnek öltözve adta elő Edith Piaf egyik dalát, aminek hatására Feke Pál annyira kiakadt, mintha a szeme…..
dm996 (törölt) 2014.11.07 07:27:50
@kukulumu: te figyelj man ember, szerinted miota ugyanaz, ha az utcan meglatok egy b*zit es elkezdek ujjal mutogatni vagy hangosan kirohogni, meg az, ha valaki onszantabol elmegy egy tevemusorba, ahol b*zinak oltozik (akar keresre, akar sajat indittatasbol, az most mindegy)?!

Ismered a mondast, aki kurvanak megy...
dm996 (törölt) 2014.11.08 06:34:41
@kukulumu: nezd, ha valaki egy kisebbseghez tartozik es azt akarja, hogy elfogadjak meg beken hagyjak, akkor ne menjen el mutogatni es hangsulyozni a teveben azt, hogy o kisebbseg. Ez a meglatasom, fuggetlenul attol, hogy Feke paraszt volt vagy sem...ugyanebbol az okbol tartom szanalmasnak es karosnak az osszes gay pride felvonulast is. Be akarnak illeszkedni? Arrol beszelunk, hogy a haloszobaban masok az igenyeik, de egyebkent ugyanolyan emberek, mint mi, nem? Akkor viselkedjenek is ugy.
Már hat rész lepörgött a Gothamből, ami egyelőre messze a legjobb szuperhősös sorozat a piacon. Első érvként itt ez a fenti videó, ami a képregényekből és a forradalmi újításokat hozó videojátékokból ismert Arkham Elmegyógyintézet szerepéről szól. Aki nézi a sorozatot az…..
dm996 (törölt) 2014.10.31 17:13:39
@dm996: a dolgot*
dm996 (törölt) 2014.10.31 20:54:57
dm996 (törölt) 2014.11.02 22:24:25
@doggfather: nem ismertem, majd beteszteltem vmikor, koszi.
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
Már sokan, sok helyen leírták, hogy a kis Magyarország nem alkalmas arra, hogy évente kitermeljen annyi énekest, ami tartalmilag kitölt alkalmanként 2-3 tehetségkutatót. Ezért is meglepő, hogy az X-Faktor szerkesztői idén ennyi tehetséges(nek tűnő) arcot voltak képesek…..
Elkezdődött az élő adások előtti utolsó felvonás az X-Faktorban, amikor a mentorok kiválasztják az adott kategóriából azt a hármat (plusz egyet, aki vigaszágon bekerülhet), akivel később foglalkozni szeretnének és bekerülnek a legjobb 12 (+1)-be. A szerkesztők a szokásosnál…..
dm996 (törölt) 2014.10.14 20:48:07
@pamut: kisfiam, te már a másik cikk alatt is ezzel a hülyeséggel jöttél, de úgy látszik még nem volt elég. Kezd gyanús lenni, hogy ismerős/rokon vagy. Rajtad külön ízeset fogok röhögni, amikor kiesik a kiscsaj (pedig amúgy nem tolja rosszul, azt én is elismerem).
A Stephen King könyvéből készült sorozat, amiben egy láthatatlan befőttesüveg jelenik meg egy kisváros körül, most megkapta a harmadik évadát a CBS-től, annak ellenére, hogy én egy jó szót nem hallottam, olvastam, láttam róla sehol, persze ez nem jelent semmit. Igazából több…..
dm996 (törölt) 2014.10.10 12:19:16
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ez az évszázad poénja volt, köszi.
Most kaptuk a hatalmas brékinget, hogy a "szókimondó rapper"Ö lesz az október 26-án induló Rising Star műsorvezetője Ördög Nóra mellett  Két és fél hét múlva indul a TV2 tehetségkutató műsora, Majkának lesz valami szerepe az élő műsor alatt is, de a Super TV2-n futó…..
dm996 (törölt) 2014.10.10 10:54:19
@IGAZI_kovi1970: még sokkal többet, mint amennyit eddig lehúztak. Dzsásztszéjin...
Pár nap múlva az ötödik évaddal folytatódik a The Walking Dead, de az AMC máris bejelentette a folytatást! A hatodik évad showrunnerjeként továbbra is Scott M. Gimple viszi tovább a történetet, mellette executive producerként Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg…..
Táborhétvége volt az X-Faktorban, az az a kör, ahol leszűkítik a jelentkezők körét kezelhető mennyiségűre (értsd: 24 olyan versenyzőre/együttesre, akikhez már lehet arcot társítani, akikre emlékszik a néző), és akikből majd a jövő hétvégi két mentorházban kialakul a 12…..
dm996 (törölt) 2014.10.07 22:02:19
@micsoda?: ba*dmeg, te aztán fullban nyomod a kretént. Amiről te beszélsz, az a versenyzők szekciója. Ott vannak szegények, nehéz helyzetűek (is), és nekik adnak itt lehetőséget, arra, hogy ha legalább félig-meddig jól tudnak énekelni, akkor a szezon végén esetleg elmehessenek médiakurvának, jó pénzért.

Zsűrinek olyan embereket választottak eddig is, akik alapból jól szituáltak mert sikeresek és elértek már egy s mást a zeneiparban vagy csak szimplán híresek, talán ezért alkalmasak zsűrinek.

Mi a bánatos f*sznak választanának oda valakit, aki "még nem ismert"???!
dm996 (törölt) 2014.10.07 22:06:33
@pamut: ha tudnád hány hozzád hasonló okostóni jósolt már mindenfélét az elmúlt 4 évad során is...mindig vannak, akik előre borítékolják ennek vagy annak a versenyzőnek a győzelmét, de igazából az élő műsorok kb. feléig ezt nehéz megítélni, mert nem elsősorban az számít, hogy ki mennyire tud énekelni. Aztán mikor az élő adásba továbbjutó tucatnak is kihullik kb a fele, akkor lehet nagyjából elkezdeni sejteni, hogy kit választott az rtl idén győztesnek.