Regisztráció Blogot indítok
Adatok
organza

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint egy sokszor kért recept: házi kenyér. Az eredeti recept Jamie Oliver receptje, de már hozzátettem a saját tapasztalataimat.A lényeg: nem kell hozzá se kenyérsütő gép, se valami extra alapanyag, és lehet vele kísérletezni. A (szerintünk) tuti kenyér receptje: 1. Egy fél…..
A Jelenések könyvében hétszer is e felszólítás olvasható: „Akinek van füle, hallja meg, hogy mit mond a Lélek az egyházaknak!” A keleti görög egyház emberei szoktak noszogatni bennünket, nyugatiakat, hogy jobban figyeljünk a Szentlélek indításaira. Szíria második…..
organza 2011.06.17 18:27:14
@tanítvány: Nekem néhány hónapja voltak ilyesfajta érzéseim mint amiről írtál. Akkor a Szentlélek azt kérte a püspök úr által, hogy fizessük ki a bajbajutott devizahitelesek helyett az adósságot, mert jó katolikusnak ez kötelessége segíteni a bajbajutottakon. Szerettem volna visszakérdezni, hogy mégis miből, beleszakadtam abba, hogy hitelfelvétel nélkül megoldjam a sajátomat. Én sajna nem vagyok olyan karakán lelkialkat mint te, ha egy egyházi tekintély szól, akkor tényleg arra gondolok, hogy Isten akaratát adja tovább és alig vagy egyáltalán nem merek vitatkozni. Ez biztos nevetséges naivitás vagy durvábban szolgalelkűség, de így szocializáltak. Kösz, hogy felhívtad a figyelmem bizonyos összefüggésekre...Te tényleg képes lennél "kilépni"? Ugye csak a dühödet fejezted ki ezzel, ami nagyon érthető és jogos is a részedről!
organza 2011.06.25 19:43:50
@tanítvány: Értem a fájdalmadat, én már nem tudnék lemondani pl. a liturgiáról és a nők akik üldözőbe vesznek egy papot, hát ők lehiggadhatnának.
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Néha összejönnek a dolgok, és megy minden mint a karikacsapás. Május 23-án jelent meg hazai vasútfelújítási bizniszről a posztunk. Négy nap múlva válaszolt a kérdéseinkre a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő. Június 3-án az egyik parlamenti képviselő, interpellációt írt a…..
Nagyon utazhatnékom van már, szerencsére mér csak péntekig kell várnom, hogy meginduljak Párizs felé, ahol elég izgalmas terveim vannak, de addig is körülnéztem a régebbi fotóim között, ott akadtam rá a Luang Prabangban, Laoszban készült képeimre. Mivel a világ egyik…..