Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a halál kamionja mindenkit elgázol

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ezredfordulón az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség kiadott egy 70 oldalas elemzést, melyben leírta, milyen lesz szerinte a világ 2015-ben. Mivel most 2015 van, lássuk, mennyire jöttek be a jóslatok! Állítás: „A nemzetközi viszonyokat sokkal inkább a nagy és hatalmas…..
A második világháború után a háború alatt a szovjetek által elkövetett tömeggyilkosságok puszta létét is hallgatás övezte a volt szocialista tömb országaiban. Az ismertebb, már a világháború alatt feltárt tömeggyilkosságokat egész egyszerűen a megszálló németek nyakába varrták a szovjetek. Így…..
a halál kamionja mindenkit elgázol 2015.12.11 22:33:10
Bizonyára mindenkinek felsejlik Regős Bendegúz sóhaja az Indul a bakterházból, amikor a bukszában nem talál semmi értékeset (elnézést kérek attól, aki még nem látta, és meg szeretett volna nagyon lepődni a shyamalani csavaron) - ezt tetézik persze a pénzemberekről,…..
                        „Jobb állva meghalni, mint térden csúszva élni.” (Emilio Zapata) Nem, nem, nem! Soha nem gondoltam volna, hogy én magam leszek a nemzet közellensége, mégis megtörtént. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy elítélt bűnözője leszek…..
a halál kamionja mindenkit elgázol 2015.11.20 10:44:24
@csak egy néző: ha más lopott 8 milliót akkor ez a féreg lophat negyvenet? nálatok ez így működik ? vegyék elő az összeset, és ne egy évet kapjanak felfüggesztve, hanem értékarányosan, mondjuk a mindenkori minimálbérre átszámolva az időt üljék le!
vagy akkor most mindenki lophat kedvére?

neked mennyit sikerült lenyúlni a közösből hogy így véded ?
a halál kamionja mindenkit elgázol 2015.11.20 12:04:45
@csak egy néző: kinek a haverja, nekem nem.
üljék le amit érdemelnek! a belvárosi tolvaj is meg a dunakeszi is.
sajnos azok is az index főoldalon kárognak majd hogy a százmilliós lopás miatt kaptak egy évet felfüggesztve, ha egyáltalán.
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
A BIZONYITÉKOK EGY RÉSZE ITT LÁTHATÓ, OLVASHATÓ Az ellenzéki összefogás pártjainak véleménye szerint választási csalás történt a vasárnapi, bajai időközi önkormányzati választásokon, ezért megóvják annak végeredményét - ezt a Párbeszéd Magyarországért (PM)…..
A turisztikai kiadványok, és negédes bloggerek szerint Pápua Új-Guinea maga az édenkert. Pedig van olyan része, ahol a férfiak majd kétharmada erőszakolt már meg nőt, és majd minden nő szenvedett már el erőszakot.  Pápua Új-Guineáról a nyugati (no meg különösen a magyar) olvasó nem sokat tud.…..
Csak déli tájolású tető és napsütés legyen: ha ezek rendelkezésre állnak, tőke nélkül is meg lehet finanszírozni a villanyszámla kinullázását kilenc év alatt. Villanyszámla helyett hiteltörlesztést fizetünk - mindössze ennyi a változás az életünkben, ha lakáscélú…..
Amerikai katonákat használ bérgyilkosként több mexikói drogkartell is. A sokszor visszailleszkedési gondokkal küzdő, háborús övezeteket megjárt katonák pár ezer dollárért bárkivel végeznek.Több mexikói drogkartell is amerikai katonákat használ bérgyilkosként az Egyesült…..
a halál kamionja mindenkit elgázol 2013.09.16 09:49:59
Az utóbbi időben viszonylag sok betörést és rablást követtek el bűnözők,  kisebb üzletek terhére. Ékszerboltból és luxus mobiltelefon boltól több tízmilliós, - míg dohányboltokból néhány százezer forint értékű zsákmánnyal távoztak az elkövetők. Manapság a…..
a halál kamionja mindenkit elgázol 2013.09.12 15:27:43
Az alábbi ügy félig jogi, félig gyakorlati kérdéseket vet fel. Meddig mehet el egy lakóközösség a lépcsőházi drogozás megakadályozása céljából? Tisztelt Zugügyvéd! Segítségedet szeretném kérni, ugyanis a lépcsőházunkban rendszeres a kisebb-nagyobb probléma. mielőtt…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
a halál kamionja mindenkit elgázol 2013.05.22 10:15:28
Magyarország 997-1301 1. ÁRPÁD 2012.08.20 08:26:23
A rendszerváltás A kommunista párt diktatúrája lassú erjedéssel hanyatlott. A Világbank és a Nemzetközi Valutaalap képviselői már a Géza-rezsimmel is több fontos szerződést aláírtak. Az Egyesült Államok tanácsadókat küldött az országba, a nyugati államok sorra…..
Még a londoni túrám előtt elhatároztam és meg is ígértem, hogy be fogok jutni valahogy a csak sportolók számára fenntartott Olimpiai Faluba, hogy megtudjam, hogy mit esznek az olimpikonok. Ezt sikerült is végrehajtani, Madaras Norbi (kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó)…..
a halál kamionja mindenkit elgázol 2012.08.17 23:26:18
@világevő: "italokból nem volt nagy választék, coca-cola termékek, párféle izotóniás ital, néhány smoothie, almalé, narancslé, víz, tej, kávé, teák, nagyjából ennyi."

mégis mi kellett volna még a kényes ízlésednek?
frissen facsart pászkalé?
kb. ennyit ér az egész poszt mint ez a megállapítás.
Egy hamburger 11 ezer forint. Egy kis doboz cseresznye 2100. Egy egy hálószobás lakás a városközpontban havi 2,6 millió (!!) forint. Íme, pár tétel a világ legdrágább városából. Ki nem találnátok, hol van! Tíz éve ért véget a polgárháború Angolában, azóta alaposan…..
Alternatíva Worms Armageddon 2012.07.29 09:37:30
Eltöltöttem kis időt Velencében, Kelet-Ausztriában, laktam pár hónapot Londonban. Külföldi tartózkodásom alkalmával végig vendégként éreztem magam, befogadásomért hálásnak. Ügyeltem arra, hogy egy sárfoltot se hagyjak magam után, igyekeztem nemcsak jó benyomást kelteni,…..
8ker Járdakert 2012.06.06 21:59:00
Annyira trendi lett a bekvárosi kert, hogy gomba mód szaporodnak a kerületben is: van a GrundKert, aztán a Leonardo Közösségi Kert, most meg ez a járdakert. Ami nem is egy, hanem három, az Ötpacsirta utcában. Járdakertnek sem az első, (hogy továbbra is a páratlan számoknál maradjak)…..
A mai poszt rövid lesz, de fontosnak tartom kitenni, mert azt hiszem, jól jellemzi a Magyarországon uralkodó viszonyokat. Rebecca és családjának történetében nem nagyon látszik a happy end, vagy ha igen, az aligha Magyarországon lesz. TROLLFIGYELŐ: Nem ideillő, minősíthetetlen…..
a halál kamionja mindenkit elgázol 2012.07.27 16:15:35
@dodona: eszedbe ne jusson a tartozásaidat kifizetni, maximum a családtagoknak, barátoknak. érjen utól ha tud a bank meg az állam, mondjuk új-zélandon.
a halál kamionja mindenkit elgázol 2012.07.27 16:19:44
@mojoking77: megtalálja miből fizessen. majd megy ő is a behajtókhoz hogy megkapja a jussát.
ProgBlog Félázsiai népség 2012.07.26 16:50:09
„Moslék-ország, hajh, cudar ország,Hajh, Hortobágy, zsír-szívű rém;Hajh, Átok-város, Redves-ugar:Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?” Karinthy Frigyes: Moslékország (az Így írtok ti-kötetből) - 1912   Nap mint nap új információkat árul el önmagáról Orbán Viktor.…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Proszektúra Két hét alatt rend 2012.07.16 11:26:00
Ahogy szokták mondani, alaposan "elhíresült" Pintérnek az a kijelentése, miszerint két hét alatt rendet teszünk.  Azóta is sokan fikázták őt e miatt, különösen szoci szimpatizáns és jobbikos kommentelő háziasszonyok kedvence lett ennek gunyoros idézgetése, egy-egy, ebédfőzés…..
A nagy világon e kivűlNincsen számodra hely;Áldjon vagy verjen sors keze:Itt élned, halnod kell. Hoffmann Rózsa nem tréfál. Hogy ez már a kereszténydemokrata oktatási szigor egyik első jele-e, azt nem tudom, de mindenesetre igencsak komolyan veszi és szó szerint értelmezi Vörösmarty…..
a halál kamionja mindenkit elgázol 2012.07.13 22:01:17
Úgy fest, végre megállapodott a kormány és a Magyar Bankszövetség az államilag támogatott lakáshitelezés új feltételeiről, azaz az eddig csak papíron létező helyett végre hamarosan megjelenhet a bankok által valóban kínált forint alapú lakáshitel. A Pénzkérdés számításai szerint az új konstrukció…..
Nem szép dolog letépni egy védett virágot, szemetelni a közterületen, tilosban parkolni vagy engedély nélkül horgászni, tüzelőt gyűjteni az erdőben. A bilincselés, motozás, szolgálati kutyák bevetése azonban eltúlzott reakció a kormány részéről. A Pintér Sándor által…..