Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaciutca1

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Thierry Mugler által rendezett "Too Funky" a '90-es évek szupermodelleit vonultatta fel, mint például Linda Evangelista, Nadja Auermann, Emma Sjöberg, és Tyra Banks. Eredetileg úgy volt, hogy Mugler a Freedom sztárjaival (Cindy Crawford, Christy Turlington, Naomi Campbell) is…..
Váci utca Mi az a zsabó? 2011.07.05 12:06:00
A női ruhákat és blúzokat, valamint férfiingeket díszítő fodor, amely  eredetileg a gombok elrejtésére szolgált. Francia, vagy egyes források szerint germán eredetű szó jabot = ’madárbegy nyakfodor’.Finom anyagból készült fodordekoráció csipkével vagy…..
Váci utca Diana hercegnő ruhája 2011.06.12 17:52:00
Egy meg nem nevezett múzeum vásárolta meg a néhai Diana hercegnő két ruháját 276.000 dollárért a Beverly Hills-i Julien's Auctions-ön a Reuters közleménye szerint. " A világ minden tájáról voltak licitálóink, és nagyon örülünk, hogy múzeumba kerültek, ahol a…..
Ugyan vége Johansson és a Mango együttműködésének, de micsoda módon! ScarJo a 2009-10-es ősz/tél-i katalógussal debütált a spanyol divatcégnél, emlékeztek még a nagymacskás sorozatra?

    A spanyol divatcég számára készült utolsó kampányban a színésznőt…..
Váci utca Skiny - korzikai nyár 2011.06.02 17:31:00
A Skiny 2011-es tavasz/nyári kollekciójának anyagait Korzikán fotózták. Az útinaplónak beillő lookbook vicces, informatív és lelkes, annyira süt róla, hogy imádták a szigetet, hogy már-már országimázs gyanús. De lehet hogy mégsem, mert fotózást az izlandi Eyjafjallajökull…..
Lehet, hogy vége a recessziónak? Vagy legalábbis újból többet költünk ruhára, a gazdagokról már nem is beszélve: a luxusmárkáknak jó évük lesz. A Milward Brown 2011-es márka jelentése szerint a ruházati ipar idén akár 10, a luxus iparág pedig 19 százalékos emelkedést érhet…..