Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motika

293 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Robbantással fenyegették meg kedd délután a Debreceni Egyetem főépületét, emiatt a rendőrség megkezdte az épület kiürítését és átvizsgálását - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.Kelemen Éva elmondta: a…..
    A szerdai és csütörtöki élő sportközvetítések a hazai televíziókban:     február 15., szerda:       Sport 1 2:00 : Kosárlabda, NBA, Oklahoma City Thunder-Utah Jazz 15:45 : Jégkorong, Barsz-Dinamo Moszkva, KHL 20:30 :…..
   Épp, hogy elkezdődött a keddi tárgyalás, rövid időre félbe is kellett szakítani. A vádlottak egyike jelezte, december óta nem tudja elérni kirendelt védőjét. Sebaj, kap másikat! Kedd reggel megkezdődött, majd alig fél óra után félbe is szakadt a diósdi…..
   Drogháború: a szakma fenyegetésről, „tömény katasztrófáról", a kormány komoly fellépésről beszél. Az egyetlen közös nevező: a C listaMint arról korábban beszámoltunk, elkészült a nemzeti drogstratégia úgynevezett C listája, amely nemcsak a…..
   A Proview kínai cég teljes import- és exporttilalmat követel az Apple iPad táblagépére egy lezáratlan szabadalmi jogvita miatt.A Proview leányai már 2000-ben szabadalmi oltalmat jegyeztettek be az iPad névre számos országban. Az Apple azt állítja, hogy tíz ország…..
   Kegyetlenül összevert két rendőr egy férfit Kecskeméten. Felfüggesztett börtönbüntetést kaptak. A zászlós és a törzsőrmester járőrként teljesítettek szolgálatot 2009. szeptember 12-én kora reggel, amikor a Kecskeméti Rendőr-kapitányság ügyeletének…..
   Egy hónap alatt egymillió eurót (mintegy 290 millió forintot) költ a Ryanair Magyarországon reklámra - mondta Michael Cawley, a Ryanair vezérigazgató-helyettese kedden Budapesten sajtótájékoztatón, ahol bejelentette, hogy eljárást kezdeményeznek a vetélytárs Wizz…..
    A Népszabadság kormányzati forrásai szerint az IMF az adórendszer átalakítását kéri.  A jelenleg 16 százalékos (valójában idén még kétféle adókulcs szerint adóztató) személyi jövedelemadó módosítására is rákényszerül a kormány, ha…..
   Társadalmi vitára bocsátották az új Büntető törvénykönyv tervezetét, amelyben szigorodott az ittas vezetésről szóló rendelkezés. A jövőben kötelező lesz eltiltani a járművezetéstől az ittas sofőröket. Jelenleg 0,5 és 0,8 ezrelék közötti…..
   A résztvevők közül többen felszólaltak, és a kormány politikáját bírálták. A beszédeket többször félbeszakították az "Orbán, takarodj!" rigmusok.Február 13-ára, az Országgyűlés nyitó ülésére ért a Kossuth térre az a civilek által…..
    Budapest - „Megdobta" húszezresekkel hétfőn Cséfalvay Zoltán nemzetgazdasági államtitkárt Gúr Nándor szocialista képviselő.             Gúr Nándor (MSZP) a zsebéből vette elő a…..
    A tűzoltók több kocsival érkeztek a helyszínreA tűz egy körülbelül ötven-hatvan négyzetméteren pusztított. Egy solymári családi ház és annak melléképülete égett.A lángok a melléképületben csaptak fel, a tűz akkor terjedt át a főépület…..
   Négy ország került az Európai Unió legsebezhetőbb gazdaságokat felvonultató új listájára. Ezekben az országokban a leginkább sürgető a helyzet megoldása - írja a birtokába jutott uniós dokumentumra hivatkozva az olasz Corriere della Sera című olasz napilap.…..
    Az énekesnő már hetente járt orvoshoz. Legutóbb halála előtt két nappal kereste fel kezelőorvosát.  Bár nem tudni,  pontosan milyen betegségekkel is kezelték Whitney Houstont, de az biztos, hogy 4-5 naponta feltűnt a gyógyászati központ…..
   A nyolcadikos fiúk 20 százaléka bevallotta, hogy túl van az első szeretkezésenNemrég még azon szörnyülködtünk, hogy 16 évesen bújnak ágyba először a fiatalok, akkor mit szóljunk most? Az Országos Egészségfejlesztési Központ 2010-ben 3300 diák és közel…..
    Magyar idő szerint hétfőn 11 órakor sikeresen startolt az Európai Űrügynökség Vega nevű hordozórakétája, orrkúpjában az első magyar műholddal. A Masat-1 - több más műholddal együtt - a start utáni 70. perc környékén állt Föld körüli…..
   Aggodalomra adhatnak okot a fiatalok energiaital-fogyasztási szokásai, a megkérdezettek zöme szerint ugyanis az üdítőitalokhoz hasonlóan szomjoltásra valók ezek az innivalók. Ez derült ki legalábbis az ÁNTSZ által készített kérdőívből.Magyarországon egyre…..
    A hét végéig kell elküldenie válaszát a kötelezettségszegési eljárásokra a magyar kormánynak.Péntekig kapott határidőt a magyar kormány az Európai Bizottságtól, hogy reagáljon a január 17-i ülésen elindított három kötelezettségszegési…..
   Bruttó 3 forinttal emeli a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 434 forintra, benziné pedig 421 forintra nő. A…..
   Tűzoltók dolgoznak a Somogy megyei Kadarkút melletti Vótapusztán ahol kigyulladt egy idősotthon.  Az egykori kastélyépület tetőszerkezete mintegy 200 négyzetméternyi területen a lángok martaléka lett, oltás közben beszakadt a födém. A tűzben senki sem…..
   Bodrogkisfalud, 2012. február 11. Daruval emelik ki a partra Jégvirág I. jégtörőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bodrogkisfaludnál, ahonnan közúton szállítottak két jégtörő hajót a Hajdú-Bihar megyei Tiszacsegére, hogy biztosítsák a Tisza jeges árvíz elleni…..
    Elérhetetlen volt pénteken az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség honlapja. Az Anonymous nemzetközi hackercsoport jelentkezett azzal, hogy ez az ő művük volt. "CIA tango down" - írta az Anonymous egyik tagja a YourAnonNews című…..
   Európa-szerte - így Münchenben 16 ezren, Párizsban több százan, Szófiában közel négyezren - tüntettek szombaton a hamisítás elleni kereskedelmi megállapodás (Anti-Counterfeiting Agreement - ACTA) ellen.A demonstrálók attól tartanak, hogy az egyezmény…..
   Több száz ember vett részt Budapesten szombat délután a Malévért, a Malév emlékére rendezett békés felvonuláson, egyenruhába öltözött pilóták, utaskísérők, munkatársak és családtagjaik búcsúztak a 66 éves múltú légitársaságtól.A menetben haladó…..
    Összeroncsolódott személyautó, amely feltehetően megcsúszott, majd egy villanyoszlopnak ütközött a fővárosi Váci úton az északi vasúti összekötő híd alatt. A járműben utazók súlyosan megsérültek; a sofőrt és utasát tűzoltók szabadították ki…..