Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sophia1110

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink egyik leghíresebb és legnépszerűbb divatbloggerét - akinek biztos helye van a divatbemutatók első sorában -, BryanBoyt maga Karl Lagerfeld kérte fel, hogy népszerűsítse termékeit (vagy éppen magát a tervezőt?). Ez sült ki belőle:  ..
Megérkezett Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata, a március 8-án megjelent francia Elle-ből. Tegnap még csak a címlapot találtam meg, most viszont itt a teljes anyag 18 képpel, a csodálatosan szép magyar modellről, és a hasonlóan szép cicikről. A fotókat - a címlapképhez…..
Katie Holmes és Jeanne Yang közös projektje a "Holmes & Yang" néven futó ruházati márka. Egyszerű, nem túl bonyolított ruhák, hordhatóak, csinosak, de unalmasak. Ilyeneket gyakorlatilag bárhol lehet kapni. Éppen ezért kissé feleslegesnek is tartom ezt az együttműködést - és…..
Mélységes csalódás. Persze túl sokra nem lehetett számítani Raf Simons 2012-es őszi/téli haute couture kollekciója után, de én azért mégis bizakodtam. Kár volt. Ezek a ruhák véleményem szerint még mindig nem ütik meg a színvonalat (bár azért látok némi fejlődést). Persze…..
John Galliano két év után visszatér a divat világába! John Gallianot két éve egy párizsi kávéházban tett antiszemita megnyilvánulása miatt azonnali hatállyal eltávolították a Christian Dior Divatház éléről, és a saját nevével fémjelzett divatháztól is kirúgták.…..
Megszaporodtak a vörös szőnyeges események, így csütörtök estére is jutott egy díjátadó, a Critics' Choice Awards. Innen érkeznek most a ruhák, hétfőn pedig már egy igazán nagyszabású eseményről, a vasárnap éjszakai  Golden Globe Awards-ról érkeznek majd a…..
Így az év elején megszaporodnak a nagyszabású vörös szőnyeges események, hamarosan itt a - hogy csak a legjelentősebbeket említsem - Golden Globe, aztán az Oscar. Most szerdára is jutott azonban egy díjátadó, méghozzá a People's Choice Awards. Innen szemezgettem egy…..
sophia1110 2013.01.12 19:50:21
@Brüsszeli csipke: Még az is lehet :) Ráadásul nem csak ezen a képen, de a többi eseményen készült fotón is ilyen előnytelenül áll rajta ez a ruha. Plusz még a haja is rémes.
Újabb tavaszi kampánnyal van lehetőségünk megismerkedni: Brand: Christian Dior Szezon: 2012 tavasz/nyár Modellek: Daria Strokous, Anna Martynova, Daiane Conterato, Marie Piovesan Fotós: Willy Vanderperre ..
Az amerikai Elle magazin januári számában Jessica Biel híres divattervezők ruháiban, illetve cipőiben pózol. Ami külön érdekessége a képeknek az az, hogy szerepel rajtuk az adott összeállítást vagy a cipőt tervező dizájner is. Így Jessicán kívül találkozhatunk Christian…..
sophia1110 2012.12.10 22:09:40
Egy kis nosztalgiázásra invitállak most titeket. Észrevettem, hogy a facebookos oldalon nagy sikernek örvendenek a vintage képek, címlapok, illetve divatfotók, erről eszembe jutott, hogy régen volt is ilyen rovat, így arra az elhatározásra jutottam, hogy felelevenítem azt. Elsőként…..
A Downton Abbey című angol sorozat Lady Mary Crawley-járól, azaz Michelle Dockery-ről az Interview magazin novemberi száma közöl le egy fantasztikus fotósorozatot. Lám-lám mennyit számít egy másik frizura, a szemeket kihangsúlyozó, a szeplőket azonban nem elfedő smink, a styling,…..
Custo Dalmau, a Custo Barcelona márka alapítója és vezető tervezője a 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját ismét a New York-i Divathét keretein belül mutatta be. Ez számomra egy kissé furcsa, hiszen Custo Dalmau ízig-vérig katalán, Barcelonában született, ott nőtt fel, és a város…..
... ahogy a költő mondaná. De ezt most én is elmondhatom magamról, mivel tegnap betöltöttem a 32. életévemet (húú, ezt kimondani is szörnyű, de leírva még ijesztőbb!). Na mindegy, kár siránkozni, hiszen attól sem leszek már fiatalabb, a születésnap pedig mindig remek alkalom…..
sophia1110 2012.09.03 11:27:34
Szeretett spanyol boltom őszi/téli kínálatát Erin Heatherton szemlélteti. A márka ezúttal sem okozott csalódást, sok-sok mindent vásárolnék náluk, ha valahogy odakeverednék az ősz folyamán. ..
sophia1110 2012.08.06 18:40:57
@The Strange: Az a fránya gazdasági válság mindenkit érint :(
Bár lehet jobb így, mert ha tehetném, egészségtelenül sok pénzt szórnék el.
Íme a Christian Dior haute couture bemutatóról készült videófelvétel. Ez az első, az új kreatív igazgató, Raf Simons által készített haute couture kollekció. Hát, mit nem mondjak nagyon-nagyon messze van ez nemcsak Gallianotól (az ő munkásságától kb. fényévekre), de…..
Mihalik Enikőt Buenos Aires utcáin Sofia Sanchez és Mauro Mongiello fotózták a francia Numero magazin 2012-es júniusi/júliusi, azaz a 134. számához.                                         A…..
Enikőről a spanyol Harper's Bazaar júniusi számában megjelent egy remek képsor, amin a magyar modell a Costa Brava-n, egy gyönyörű, sziklás tengerparti szakaszon pózol itt. Két kép azonban akkor lemaradt, ezekre - remélhetőleg sokak örömére - most bukkantam rá. Mivel azonban a…..
sophia1110 2012.06.01 20:42:59
Kaliforniában a napokban zajlik a Coachella Zenei és Művészeti Fesztivál. A rendezvényen idén is - akárcsak minden évben - nagy számban vesznek részt hírességek. A legtöbben továbbra is a hippi-stílust részesítették előnyben, sajnos azonban többen kissé túlzásba is estek…..
Egy megkapóan remek kollekciót vehetünk szemügyre Anna Selezneva-n. És mi ez? A Mango nyári katalógusa, többnyire fehér, illetve natúr színű ruhákkal és gyönyörű barna kiegészítőkkel. ..
A sármos francia. Vincent Cassel a GQ magazin brazil kiadványának áprilisi számában tűnik fel - azt hiszem nyugodtan állíthatom, hogy sokunk nagy örömére :-) A fotós Matt Albiani volt. ..
Mihalik Enikő népszerűsíti Devi Kroell (cipő- és táskadizájner) 2012-es tavaszi kollekcióját Danko Steiner fotóin.Azt persze mondanom sem kell, hogy Enikő itt is csodásan fest - csakúgy, mint általában. ..
sophia1110 2012.04.06 18:22:28
Az Another magazin tavaszi/nyári számában egy hihetetlenül szép fotósorozatot közöl le Kate Moss-ról, aki a képeken kizárólag Alexander McQueen alkotásokat, vagy még azt sem visel. A fotók többsége fekete-fehér, de mindegyik valódi, vizuális élményt nyújt. Fantasztikus, ahogy…..
sophia1110 2012.03.26 20:51:47
 Biggyesztenék most egy tizenhatos karikát a bejegyzésben szereplő képekre, az előző posztomban hiányolt energiát itt most brutális dózisban megkaptam. Karolina Kurkováról már évek óta ez az első értelmes fotósorozat, Steven Klein művészien beteg elméje végre kicsit…..
Kate Moss a tavaszi időszakban tovább népszerűsíti a Vogue napszemüvegeket, illetve szemüvegkereteket Mario Testino fotóin. Hangulatos, élénk, színes kampány, Kate Moss pedig elragadó. Gyönyörű, üde és bájos. Remek kampány - engem meggyőztek :)…..
Íme a Le Monde magazin februári számából a fotósorozat Mihalik Enikőről, aki egyben az újság címlaplánya is (itt).A képek szuperek, Enikő gyönyörű mindegyiken (egytől eltekintve, ahol úgy néz ki, mintha valamilyen drogot csúnyán túladagolt volna - 4. kép). A káposztából…..