Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czet-hal

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A lóerő nem számít 2012.04.13 13:00:00
Szar meló, de valakinek ezt is meg kell csinálni - szoktuk mondani az ilyen és hasonló rendezvényekre. Valahogy úgy szólt a meghívó, hogy gokartozás Rob Huff-fal, ami további kérdezősködés nélkül is elég volt Pistának és nekem. Egy kis fedett pályás kergetőzést…..
Czet-hal 2012.04.13 16:01:21
@Evil1979: Nem fogsz pont ugyanúgy menni. Ha ugyanúgy mennél és minden körülmény azonos lenne, akkor egyforma időt autóznátok. De ezek a srácok azért érzik ám a gépeket, így pályán megfogni őket, ha nem is lehetetlen, de a gatyót fel kell kötni.
Igen, így kell keresztezni a driftet, a motoros akrobatikát és a gymkhanát! Jorian Ponomareff francia motoros ügyesen ötvözte a három látványos stílust – ugyan már eddig is láttunk tőle izgalmas videókat, de azok nem lógtak ki a hagyományos stunt kisfilmek közül. Sipos…..
Még több fotó a galériában, katt a képre! A Techartnál már akkor nem volt sajtóanyag, amikor először álltam meg a matt-babakék GT Street RS mellett. Hogy mégis legyenek képeink, elkértük a csúcsmodell slusszkulcsát, melyet a cég visszafogott képviselője kicsit vonakodva…..
Czet-hal 2011.09.15 11:39:28
@Grg76: A turbo s 3,1 alatt futja, de az négykerék meghajtású.
Az összes tuningcég azzal kezdi, hogy az enyém 7, 8, 9- száz lóerős. Sztem 500 felett már nem a lóerő számít. Inkább az, hogy lehet-e vele autózni. Ha valaki meg 400km felett akar utazni, akkor annak javaslom a repülőt.
Nem nyitották fel a géptetőt (több fotó a galériában, katt a képre)  Az Abarth standján nagy volt a nyüzsgés, mert ide szerződtették a legdögösebb csajokat. Egyikük a korlátozott számban gyártott 695 Competizione mellett szolgált. Néha beült, néha megkerülte, de…..
Eddig sokat hallottunk a Volkswagen visszatéréséről a ralivilágbajnokságra: keresik a pilótáikat, S2000-es Fabiakkal indulnak VB futamokon, és persze az autó látványterveit is ezerszer közzétették már. De valamilyen megnézhető, megtapogatható darabot még senki sem látott.…..
Czet-hal 2011.09.13 18:58:30
@akiak: Ja, tényleg ott van, de menet közben ilyen látómezőből kieső helyre pislogni nem biztos, hogy nagyon f@szagányos.
Czet-hal 2011.09.14 10:38:00
@B. Capelluti: Ja-ja. Ebben a műfajban csont amatőr vagyok. Na de mit mutat a lenti műszer?
Ha jól látom van ott sebesség fordulatszám, meg egyebek. És akkor odaszól a pilótának: Te Géza nyomd már azt a kib@szott gázt, mert csak 130-cal megyünk ha jól látom, és itt 136-tal kellene menni. Mert ez így nekem mókásnak tűnne. Hö-hö.
Belsőség Átkozott Valencia! 2011.09.05 10:04:00
Sági Elemér kiküldött tudósítónkként ott volt a hétvégi WTCC-futamon, ahol - sajnos - ismét egy paraszthajszálon múlt minden: a dobogó, az ünneplés és a siker, amire nagyon-nagy szüksége lenne már az egész csapatnak és Norbinak is. Aki látta a versenyt - főleg a második…..
Nem élesben, csak teszten. Nekem az összes eddig megismerhető német belső közül ez imitt-amott bátortalannak tűnik. Oké, teszten nem szokás pürére törni az autót, megy egy utas is van vele, de mintha habozna az ötödikes, hatodikos részeken. Kris Meeke-hez képest biztosan. ..
Szeretek belső kamerás felvételeket nézni, mert sokszor olyan többletinformációt adnak, amit máshonnan nem igazán lehet megszerezni. Tényleg olyan egyszerű, vagy éppen durva az adott gyorsasági belülről? Milyen a hangulat a kocsiban? Milyen itinert írnak? Mennyit hibázik az adott…..
Czet-hal 2011.08.25 15:22:28
@B. Capelluti: A kanyarvételről sztem köteteket lehetne írni, mert nagyon összetett a dolog. Hozzá kell tennem, hogy a ralit csak szeretem, de érdemben csak okoskodni tudnék. A pályaautózásban sem vagyok non plus ultra, de azért ott van valami tapasztalatom és az esetek többségében tudok másoknak is mondani vmit, amitől javul a köridelyük. De nyilvánvaló, hogy két merőben különböző műfajról van szó, úgyhogy a ralit csak olvasni fogom.
Jajj,de csúnya! Sör és autók? 2011.07.04 17:26:00
A kettő együtt soha nem ment. A Carlsberg emberei mikor azt a mondatukat alkották, hogy "If Carlsberg made cars.." (Ha a Carlsberg autót épített volna..), gyanítom, nem épp ilyen végeredményre számítottak. A cork77 által küldött Calibra (már megint, igen) egyszerűen…..
Czet-hal 2011.07.05 10:15:20