Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vader G

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vader G Jövőhéten videóklip! 2011.07.01 17:39:00
Sokatok kérte, hogy az első epizódban hallható videóklipp részletet tegyem elérhetővé. Nos, én ennek eleget fogok tenni, s jövőhéten mindenképpen elérhetővé varázsolom a számotokra a teljes számot, illetve a videóklippet! Addig is itt egy album borító, mely lehetne akár a…..
Megérkezett a második Vader G epizód! Az első pár percben egy kisebb sztorit láthattok, és utána jön is a Ti általatok beküldött kérdések megválaszolása - erről szólna ugyebár egy epizód. Remélem a közeljövőben többen fogtok a Twitter és a Facebook segítségével…..
Vader G Hol a vlog, te droid? 2011.06.24 15:00:00
Eredetileg a mai napra lett kitűzve a második Vader G videó. Ez csak is akkor valósulhatott volna meg, ha elég mennyiségű kérdést kapok, melyekre a videóban tudok válaszolni. Így épülne fel ugye egy adott epizód... (Legalábbis ez lenne a koncepció) De mivel nem tudom kitölteni az…..
Elkészült az első anyag, mely már fönn is van a youtube-on. Nincs különösebb témája, hiszen egy egyszerű kis bemutatkozó anyag próbált lenni, hogy tudd mire számíthatsz a közeljövőben.. Még Fluort is szóbahoztam :) Imádom reklámozni, hiszen nagyszerű forma - ezt mindennemű…..
Vader G Elindult az oldal! 2011.06.17 07:44:00
Sziasztok!Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: A nevem Darth Vader. A haveroknak csak Vader G, de úgy gondolom nem vagyunk még olyan jó viszonyban, így egyelőre csak magázódni tessék! Mostanában a kapuzárási pánikomnak köszönhetően videókamerát ragadtam - azaz ráparancsoltam az…..