Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tippado

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bizalom maximális felépítéséhez a személyes tapasztalatok segítenek. Olvasson hajbeültetés blogokat, döntése előtt tüzetesen nézze végig a klinika eredményeit és olvassa el a páciensek személyes tapasztalatait. Amennyiben van vendégkönyv, úgy kérje el nyugodtan a…..
Újra szögezzük le, hogy egy plasztikai sebészeti beavatkozásról beszélünk. A műtétünket ne egy értékesítővel, egy "hajgyógyásszal" egyeztessük, hanem orvosi végzettségű szakemberrel! Egészségünk és hajunk visszaállítása életre szóló műtét, ne üzletként,…..
Vannak klinikák, akik olyan forradalmi módszerekkel próbálnak meggyőzni, melyek a józan logika szerint is sántítanak. Érdemes az egyes eljárásokra rákeresni az interneten, illetve meggyőződni arról, hogy az adott klinika kapcsolatban áll-e valamilyen elismert szaktekintéllyel vagy…..
A hajbeültetés egy plasztikai sebészeti eljárás, tehát egy egészségügyi beavatkozás, nem mindegy kire bízod magad. Fontos, hogy a kiválasztott magánklinika felszereltsége tükrözze a profi szakértelmet.   Hangzatos lózungok szólnak arról, hogy van ahol már 50 - 70…..