Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kihaennem00

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Főnöknő illetve Főnök Úr! A Derrick és Harry Projektmenedzsment blog különleges távelemzési módszertana segítségével elvégeztük az Ön személyre szabott vezetői elemzését. Az eredmények igen kecsegtetőek: Ön alapvetően remek vezető! Emellett feltártunk néhány…..
Kihaennem00 2015.02.16 00:26:08
@zolibáttyó:
"Az alkalmazottaimat megbecsülöm erkölcsileg, és anyagilag is."

Aha. Persze. Ez nem kicsit ellentmondásos azután a fellengzős duma után amit lenyomtál.
Te inkább a tipikus magyar kisvállalkozó lehetsz, aki nem lát tovább az orránál a gőgtől. Gondolom az alkalmazottak mind minimálra bejelentve veled együtt. Esetleg nagy kegyesen csúsztatsz egy kis pluszt zsebbe. Ha ki kell adni 5000 ft-ot valamilyen fejlesztésre, akkor mintha a fogadat húznák. Az alkalmazottak érezzék magukat megtisztelve, mert a te zsenialitásoddal létrehozott Zolika2003 Kft-ben dolgozhatnak. Aztán csodálkozol amikor az első adandó alkalommal elhúz mindenki, ha talál egy ezer forinttal jobban fizető állást.
A GFK Hungária novemberben hozta nyilvánosságra kutatási eredményeit arra vonatkozóan, hogy miként alakul a magyarországi régiókban a lakosok vásárlóereje. Mit is jelent a vásárlóerő? A vásárlóerő azt az egy főre eső jövedelmet jelenti, ami az adózás után – elméletileg…..
Kihaennem00 2014.11.30 15:54:41
@A megvalósult amerikai ólom..:
Mi olyan hihetetlen azon hogy Paks a második? Az erőműben bőven a magyar átlagot meghaladó fizetések vannak már egy sima alkalmazotti pozícióban is. A város kicsi, és közvetve vagy közvetlenül szinte minden lakója kapcsolatban van az erőművel. Az hogy ez elég a második helyhez, inkább az ország többi részét minősíti.
Már csak néhány nap és a szavazófülke magányából az urnákhoz járulva döntenünk kell az ország további sorsáról. Sokaknak még mindig nem egyértelmű, hogy kire szavazzon, a bizonytalanok száma történelmi magasságokban van, miközben a pártok támogatottsága történelmi…..
Kihaennem00 2014.03.31 17:18:32
@Mélyszegény:
Az is elég szomorú, hogy valaki ezt kormányváltás nevű - ha még egyáltalán ez a nevük - politikai hullákból összetákolt szervezetet tartja alternatívának.
Ha lenne bármilyen értelmes alternatíva, a fidesz talán alulról megközelítené a 20%-ot vasárnap. De ez a csupa jó képességű egyedből álló nép, 2/3-ot nyomott egy program nélküli párt kezébe 2010-ben, ők meg nyilván gondoskodtak arról, hogy ez ne fordulhasson elő. Most kezdődik majd az újabb elpazarolt 8 év második 4 éve. Aztán majd még ki tudja mennyi.
Kihaennem00 2014.03.31 18:04:19
@meggyes alfonz:
Aha. Te most többek közt arról a korszakról beszélsz, amiről a nemzet bohóca is bevallotta, hogy nem csináltak semmit? Vagy arról amikor csak egy méretes imf hitellel kerültük el az államcsődöt? Vagy arról amikor 2009-ben a nagy miniszterelnök haknin csak azt nem kérték fel, aki nem jött szembe az utcán? Ha anno 2009-ben lemondanak és előrehozott választások lettek volna, buktak volna, de lehet hogy soha nem kap 2/3-ot a fidesz. Ehelyett inkább fontosabb volt még 1 év a húsosfazék mellett.
Szerinted akkor mentünk ötről a hatra, szerintem meg ugyanaz az agónia volt, mint most. Max. a fidesz rádobott még egy lapáttal az arroganciára és a lopásoknál már a látszattal sem nagyon törődnek, a 2/3-unk van, bármit megtehetünk jegyében.
Nem akármilyen üzletet kötött John Terry, a Chelsea és az angol válogatott labdarúgója, aki egy visszautasíthatatlan ajánlat kedvéért megvált álmai hosszan építgetett és csinosítgatott házától. Az angol labdarúgás utóbbi évtizedének egyik emblematikus figurája még…..
Kihaennem00 2014.01.12 00:20:04
@strangeworld:
Majd mindjárt jönnek akik elmagyarázzák neked, hogy a foci az egész csillagrendszer legnagyobb üzlete. Végülis jogos, csak néha bukkanak fel olyan hírek, hogy még a legnagyobb marketing értékkel bíró klubok közül is jó néhány több száz millió eurós adósságban úszik, amelyik meg nem az jó eséllyel egy arab sejk vagy éppen egy orosz maffiózó játszótere, akiknek nyilván semmi nem drága. Jó példa erre a cikk főhősének klubja, mely az egyik legnagyobb orosz maffiózó pénzmosodája-játékszere. És akkor még nem is ejtettünk szót a "magyar-modellről", mely az állami pénzek feneketlen kútba talicskázásával fektet be ebbe a bomba üzletbe.
Úgy tűnik, a miniszterelnök minden téren kiszolgálja azokat, akikre úgy érzi, szüksége van a 2014-es választások megnyeréséhez, vagy a választási vereség utáni balhékhoz. Ez a feltételezés többször felvetődött már a stadionépítésekkel kapcsolatban. Sokan gondolják…..
Az Égéstér 71. adásának (?) kommentposztja. Ez a friss, na :)Direktlink a letöltéshez...
Kihaennem00 2013.06.06 21:25:08
@visszakettopadlogaz:
"Akkor aki a BKV nal jegyszedo es megcsuszik a biciklijevel hazafele es elesik annak is a kurvaanyjat mert a HagyoMiklos nokiadobozol"

Ha akartad volna érteni amit írtam, akkor valszeg megértetted volna. De te csak kötekedni meg dumálni akarsz.
Kihaennem00 2013.06.06 21:38:23
@visszakettopadlogaz:

"Egy mernoknek van 40eve hogy jol keressen, egy focistanak 2-5-10-15 ev ( Maldini, Scholes, Giggs lehuztak 20-at mondjuk )"

Ez meg egy jó kis demagóg duma. Mutass már egy mérnököt aki akár 30-40 év droidkodás után évi 1 milliárdot keres. Egyébként meg a sportolóknak meg van tiltva, hogy 35-40 éves koruk után kezdjenek magukkal valamit?
Le akartam fotózni az új BKK-s útbaigazító táblákat az Örs vezér tere aluljárójában, de nem sikerült. Valahogy mindig belógott a képbe az a roppant nagyságú "műkincsgyűjtemény", amit ezek a szimpatikus árusok tettek ki. Majdnem azt írtam, zugárusok, de hát ebben semmi…..
Kósa Lajos becsukná a menedékkérőket. Vajon mit szóltunk volna hozzá ’56-ban, ha idegenrendészeti őrizettel fogadnak mindenhol a világban? Az Amnesty Magyarország cikke.   Debrecenben megnő a menedékkérők száma. A Jobbik azt hazudja, hogy a bűnözés is nő és…..
Kihaennem00 2013.05.26 20:49:18
@sárkányfő:
Te is előállhatnál valami hitelesebb forrással, mint egy rendőrségi statisztika...
Annó mikor Pásztor Albert Miskolcon előállt az ő statisztikájával, annak is vakon hittél?
Kihaennem00 2013.05.26 21:06:11
@sárkányfő:
Pl. az a statisztika, ami azt is tartalmazza, hogy hány olyan bűncselekmény van amit már be sem jelentenek. Mert aki kicsit is tudja, hogy mi folyik ebben az országban, az kisebb-nagyobb lopásokat, kocsi feltöréseket, betöréseket már be sem jelenti. Úgyis csak egy felesleges procedúra. Az elkövetők max. valami véltelen folytán kerülnek kézre.
Kihaennem00 2013.05.26 21:19:25
@sárkányfő:
Közvetlenül azután belinkelem, miután te belinkelted az 1 hónapos beszámolódat Sámsoni úton való életről vagy valamelyik szabadon válaszotott "más kulltúrájú" helyről. Amíg ez nem történik meg, az ugatásod csak annyira hiteles, mint az az irányított rendőrségi statisztika amivel itt példálózol...
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Már most cigielvonási tüneteket produkál az ország gyárkéményként pöfékelő robosztus tömege, pedig hol van még a tikkasztó júliusi időben fröccsözéssel egybekötött sörözések ami mellett elböknénk egy blázt, de sehol egy CBA és a helyi trafikban sem…..
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
Kihaennem00 2013.04.19 22:42:08
@Kellemes Zérókomponista:
Csak szerintem beszélsz összevissza? 200-400 nettó kb. egy multis "irodai" átlagnak felel meg. Azaz kezdők inkább 200-hoz közelebb, a tapasztaltabbak meg inkább 400-hoz közelebb keresenek, és igen, nettó. Bár tudom, hogy M.o.-n szinte mindeki havi 10000 ft-ból kénytelen megélni, azért van még néhány kivétel... Szerintem a világon nincs olyan ország, ahol az iskolai hobbi informatikus rendszergazda közel ugyanannyit keres, mint mondjuk egy banki rendszereken dolgozó senior software engineer. Egyébként meg ha már ilyen ügyesen általánosítottál egyet, akkor azon az emberségi skálán, ahol egy kockahumorú "random pofázó"? programozó 0-t kapott, te vajon hányast kapnál? Arról már nem is szólva, hogy közben úgy osztod az eszedet(bár a helyedben én azért jobban vigyáznék rá) ,hogy távmunkázol...
/A látványterveken egyelőre parkolóként kialakított, a Népligeti buszpályaudvar felé eső L alakú telekrészt az állam a későbbiekben értékesítené. - hg/  Az ígéretek szerint nem sokára a Fradié lesz a legkorszerűbb és a legkörnyezetkímélőbb (hogy ne mondjam a…..
Kihaennem00 2013.04.01 00:39:34
@öszödi mém:
Szerintem lényegesen kevesebb embert zavarna egy új stadion, ha mondjuk egy olyan országban élnénk ahol jó élni, ahol van jövő kép. Ehelyett van darabokra hulló gazdaság, darabokra hulló társadalom meg 10 milliárdok klubcsapatok stadionjaira. Juhéé. Mindenhol azt hallani, hogy a foci ekkora üzlet, a foci akkora üzlet, ha akkora üzlet akkor miért állambácsi építi a stadionokat, és a legnagyobb szponzorok miért állami vagy erősen állami kötődésű cégek? Persze megszokhattam volna már, hogy kicsiny posztkomcsi hazánkban másképpen értelmezik az üzlet fogalmát. Debrecenben is lesz stadion, csak lehet hogy éppen értékelhető csapat nem lesz arrafelé mire megépül. Dunaújváros2. Arról is volt szó hogy az életveszélyes, romhalmaz Puskás helyett lesz egy tisztességes nemzeti stadionunk, hogy ne égjen a pofánk ha meg kell rendezni egy nemzetközi eseményt, de az már nyilván nem fontos... Aztán nehogy véletlenül stadion nélkül maradjatok, ha esetleg 2014 tavaszán megromlik a narancs. Most nyilván minden rózsaszín, de hogy nektek semmiféle stadionotok nem lesz 2014-ben arra mérget vehettek, és erre az utóbbi 20 év állami építkezéseinek a lefolyásai és körülményei a garancia.
A tematikából adódóan rengeteg szó esik a blogon arról, milyen elmenni, ám viszonylag kevesebbet beszélünk arról, milyen hazajönni – akár csak látogatóba is. Ezt írta meg Rozamami, aki tavalyi élményét osztotta meg. Már csak azért is érdekes, hiszen a dolgok természetéből…..
Kihaennem00 2013.02.10 23:32:09
@hagyma:

Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki kimegy ha vagy ha érdeklődik az itthoni dolgok iránt, hanem azzal ha valaki gusztustalan módon kétpofával köpködni jár vissza. Csak kapkodom a fejem, hogy milyen stílusban írnak itt néhány, közben meg vannak róla győződve, hogy mennyivel felsőbbrendűek, csak azért mert ott vannak és nem itt. A nagy többség igenis önigazolást keres ugyanis, ha tetszik ha nem ő ott csak a hárommillióhatszászhuszonháromezredik bevándorló, itt meg el tudja adni, hogy mekkora király élete van. Ráadásul ha én utálok valamit ,pl. m.o-t, akkor eszembe nem jut magyar fórumokon lógni egész nap. Elgondolkodtató az is hogy ha valaki ilyen szinten utálja a saját hazáját, vajon mennyire is volt hasznos tagja a társadalomnak...
Kihaennem00 2013.02.10 23:54:02
@tildy:):

Tőlem biztosan nem kaptál kritikát, ha felsorolnád az érdemeidet. Azt sem állítom, hogy nincs mit tanulni máshonnan, mert nyilvánvalóan van. Az építőjellegű kritika sem zavar, viszont itt nagy részt csak köpködés megy. Szívesen olvasnék legalább néha-néha olyan posztot, hogy én kinnt vagyok xy helyen, itt ezt és ezt a dolgot tanultam és majd ha egyszer hazamegyek akkor ezt és ezt fogom az ország(és a saját magam) javára fordítani. Sajnos én olyan naiv ember vagyok aki hiszi azt, hogy egy országnak a változást sosem a politika vagy az "elit" szintjén kell kezdeni, hanem a kisembernek és akkor az előbb-utóbb felszivárog a felsőbb szintekre is...
Kihaennem00 2013.02.11 00:35:57
@Jani haverja:
Milyen konkrét példát írjak? Olvas végig a hozzászólásokat és ha akarod meglátod, ha meg nem akarod, írhatok akárhány példát. Az én gondolkodásommal van baj? Lehet. Lehet, hogy én vagyok a korlátolt, te meg a felvilágosult, viszont személyeskedni te kezdtél el... Én általánosságban írtam, te viszont szépen magadra vetted. Csak nem betalált? Egy szóval nem írtam azt, hogy mindenkinek haza kéne jönni. Szerintem te pl. jó helyen vagy ott ahol vagy.
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..