Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endrow

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Ismét közös kísérletek élőben - Szertár Offline 2009. október 31-én!Van egy jó és egy még jobb hírem. A jó az, hogy október 31-én délutánra "megkaptam" a Fogasházat, hogy legyen hol rendezni egy újabb kísérletezős blogtalálkozót. A még jobb hír, hogy rengeteg…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.10.05 19:15:00
Egy új fanwork-öt kaptam, ezúttal Maxipingtomi77-től (Hogy találjátok ki ezeket a neveket?)  ..
Endrow 2009.10.06 16:38:11
OFF @Dmon: Nem lehetne, mivel az oldal a Rossz Pc Játékokról szól és nem arról hogy ki milyen zenei beállítottságú. A punkra amúgysem szavazna senki, csak te, esetleg az emberek 5%-a. Abban viszont igazad van hogy magasan a Rock vinné a pálmát, bár ha lehetne, akkor én a Metálra voksolnék. (Ahogy sokan mások,) Vagy a Mjüzikelre :D :D :D OFF
Szertár Plazmaszőlő 2009.09.30 02:03:00
Szőlőből bort? Inkább plazmát! (Bónuszként egy kis Kutatók Éjszakája összefoglaló.) Jöjjön az ezer éve várt kísérlet. Igyekeztem összefoglalni a jelenség lényegét két mondatba. Csúsztatások vannak benne, ami részben annak köszönhető, hogy nem rólam fogják elnevezni…..
Endrow 2009.10.01 14:22:08
@gg630504: Nekem is rögtön a tengerimalac ugrott be és legalább már azt is tudom miért vár vele. Kössz a tippet =D
Emlékeztek a tavalyi nyereményjátékra? Amikor bizarr játékborítókat kellett tervezni? Nos, azt (is) ugyebár Danted nyerte meg a Disznóvágás Pro 2009 beadványával. Elég sok honlap cikkezett erről a borítóról, abszolút nyertes a Blikk volt. Mai napig röhögök…..
Endrow 2009.09.30 17:25:49
@originalBalintos: Ha összehozol nekem RPG Makerben egy Disznóvágás Pro szerepjátékot akkor gratulálok :D
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Szertár Főtt pohár (recept) 2009.09.10 09:16:00
Tök jó lehet gasztrobloggernek lenni. Most én is megpróbálkozom vele. Persze pacalpörkölt helyett jobb valami könnyebben emészthetővel kezdeni:   Forrás: Nagy Anett: Motivációs stratégiák fejlesztése a fizika tanításában, Doktori értekezés, 27-30. o.. SZTE, Szeged,…..
A Szertár megnyerte a Goldenblog fődíját. Ezt jórészt nektek is köszönhetem, úgyhogy itt egy kis viszonzás. Ez a webizód úgy készült, hogy csak simán a palackroppantást akartam csak megcsinálni, de ahhoz kellett valami. Az meg nem volt, úgyhogy előbb elő kellett állítani.…..
Már érkeztek képek szép számmal, közte már igen sok az olyan, ami tényleg jó motívum volna. Nehéz lesz dönteni, az már most biztos.Kommentek között "eddiep" következőt írta, ami hasznos lehet mindenkinek: Eloszor is, ha tenyleg jo minosegu polokat akartok letrehozni,…..
Endrow 2009.09.08 18:09:05
Ti túl sokat nem érzékeltetek belőle, de már simán vagy egy fél éve kontakthibás mikrofonnal dolgoztam, ami helyenként rosszabb volt, mint maga a bemutatott játék.Ezt most úgy kell elképzelni, hogy a zsinórt a fejem köré(!) kellett tekerni, hogy ne recsegjen, de még ez sem volt…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Endrow 2009.08.28 15:01:19
Vagy négy hónap telt el a legutóbbi borítós kiadás óta, úgyhogy jöjjön egy friss adag elgépelés. Tudom, hogy most egyesek mit gondolnak. Őőő beszél itt odafigyelésről, Mr Szerszámíj? :D Jah, hát először is, én azért mégsem szánom piacra, amiket itt röfögök és…..
Endrow 2009.08.11 22:50:52
Szertár CD buborék 2009.08.05 07:18:00
 Felejtsd el a szappanos vizet! Fújj buborékot CD-ből! A videómegosztó oldalakon időről időre felbukkannak király kísérletek, vagy legalábbis annak látszó tartalmak. Ezek aztán futótűzként terjednek, boldog-boldogtalan koppintja, már ha nem kamu az egész. No, én sem…..
Endrow 2009.08.10 12:08:15
@MTBence: Próbáld ki =D
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Endrow 2009.08.03 13:18:45
@dexexe: Ismered a Mount & Blade -t? Három török kezdte el készíteni és mikor kijött világsiker lett belőle és nem a grafikája miatt. Itthon kb 8000 Ft-ba kerül, honosítással, egy elég gyenge gépen is elfut, életem talán legjobb játéka. A gothichoz és az age of conanhoz tudnám hasonlítani a harcrendszerét, azonkívül hogy ebben lehet többszáz katonád, várad, építhetsz épületeket és mindezt tps-ben. Egyes szám harmadik személyű nézet, mint az rpg-kben. Jah és nem fantasy, hanem középkori játék. Nem lineáris! Szóval ugorjatok és vegyétek meg!
Ui: Bocs a reklámért...
Endrow 2009.08.03 13:22:53
@freddyD: Ezt a videót nem kellett volna feltenned. Össze van csapva és hemzseg a hibáktól. Szerintem az ingyenes de jó játékok sorozattal és az ingyenes de rossz játékok szériával is fel kéne hagynod, mert ez egyáltalán nem élvezhető. Arról nem is beszélve hogy ez neked is megérné, hisz jóval több szabadidőd lenne...
Múltkor már láttuk itt az Asylum legújabb pofátlanságát a The Terminartors című filmet! Ma egy kis best of egyveleget prezentálok ebből a félelmetesen nagy költségvetésű filmből. Ahogy szövegbuborékok is mutatják, a terminátor tud ugrani meg futni és mennyi van már belőlük.…..
Endrow 2009.07.18 19:07:54
Anno a játszótéren mindig a leglúzerebb műanyag pisztoly nélküli srác volt az, aki a szeméből lőtte a lézersugarakat, cserébe ő ülhetett a csúszda tetején. Ebben a filmben is valami ilyen történhetett: Tamás Gáspár Miklós kinézetű hippi bácsit és a Kondor Kati hasonmásnak…..
Endrow 2009.07.17 11:50:23
Szertár Goldenblog 2009 2009.07.15 14:50:00
 Köszönetnyilvánítás. A Szertár lett az első a HVG Goldenblog versenyének Szórakozás kategóriájában.Köszönöm szépen mindenkinek, aki jelölt, szavazott. ..
Endrow 2009.07.16 13:23:48
Szertár Rakéta a Margitszigeten 2009.07.07 20:24:00
 Kedden a kora reggeli órákban rakéta hasított a Margitsziget fölötti légtérbe. Igaz, nem túl magasan. Két napirendi pontunk van. Az egyik az esedékes Szertár-adás, amin 1'30" alatt át is eshetünk.  A másik már kicsit bonyolultabb. Meg kéne beszélnünk a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.06 22:20:37
Hohó... Micsoda ötletem támadt nyereményjátékra! Nagy poén lesz szerintem!Igazából rögtön kettő is, abból az egyik majd pólókkal kapcsolatos. Erről a héten majd tervezek egy kupaktanácsot, aztán majd mondok részleteket. Valamint itt a blogon lehet, hogy lesz majd valami…..
Szertár Csak szólok... 2009.06.30 19:57:00
 ...hogy csak félig vagyok kész a holnapra tervezett adással. Sajnos közbejött egy kellemetlen apróság (?), ami keresztülhúzta az időbeosztásomat.A matematikai-fogyasztóvédelmi-emulgeálószeres videó holnap késő estére, vagy reálisabban csütörtökre…..
Aki nem tudná, miről van szó, a HEAT: Episode 1 videóimban neveztem el narancssárga emendemnek azokat a kis vakarcs lényeket, akik inkább szánalmasak, mint félelmetesek. Sikerük azóta töretlen, Ádám (alias Cyrax) készített újra egy videót róluk. Nem akarom lelőni a poént,…..
E héten biztosan nem lesz már videó, azonban alakultak a dolgok felvétel ügyben. A játék az indításnál felkínál felbontási variációkat és azt levittem béka segge alá és úgy néz ki a Fraps már jól boldogul vele. Még nem az igazi, de meg fogom találni a nyerő arányt. (Van…..
Endrow 2009.06.28 21:26:01
@Csibrák Dávid: Majd akkor keménykedj, ha már elmúltál 6 éves és nem illeszted oda minden mondatod végére hogy bazdmeg. Érted, bazdmeg?

@ßullshit: Szerintem alapból ilyen kultúrálatlan, unintelligens, abnormális gyerek. Pontosabban inkább csecsemő.

@freddyD: Csak jövőhét végén rakd ki a videót, hadd tudja meg ez az undorító életforma hogy káromkodással nem ér el semmit.
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..