Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ganthet

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Ne szopj a szállással! 2012.04.19 10:00:00
A napokban már több helyen is írtak a szállás.hu kampányáról, ami jól jelzi, hogy a filmjük nem csak nálam vágta ki a biztosítékot. Mert hogy ezúttal rendesen kivágta, az biztos. De mi is akasztott ki rajtam kívül még oly sok embert az egyik legnagyobb hazai utazási portált…..
Ganthet 2012.04.19 13:43:06
@anemic royalty: Kedves vagy, köszönöm. Amúgy én nőnek néztelek. :)
Érdekes, hogy ezt nekem írod, mivel te kritizáltad a szopás téma alpáriságát benne, amire én reagáltam. :D Az én véleményem ennek a lényegéről már leírtam. ha a marketing célját nem is érte el, arra jó volt, hogy a te prűd lelkivilágodba beletaposson. Főműsoridőben, te atyaég, hogy mik vannak, hisz főműsoridőben általában mindig értelmiségi műsorok mennek, nemde?
Ganthet 2012.04.19 14:17:37
@Lord Blackwood: Nem a lőcsért nyúlt a nő, hanem a kölök játékáért. Csak a férfi gondolt ugyanarra, mint te. :)
Médiaviagra Spawn (1997/1. szám) 2012.03.23 08:00:00
Egy frappáns "Neked megvolt?" - címmel induló rovatként akartam indítani ezt a bejegyzést, de rájöttem, hogy ennek pont annyi jövője lenne, mint bármilyen másik rovatnak, amit aztán szépen elhanyagolunk, mert nincs benne megfelelő potenciál, illetve nincs iránta…..
Nem friss hír, de ettől még érdekes: egy magángyűjteményből előkerült a Doctor Who hatvanas évekbeli évadaiból két olyan rész, amiről már tán a BBC is lemondott. A két epizód a William Hartnell féle Galaxy 4 harmadik része (Air Lock) és Patrick Troughton The Underwater Menace…..
Ganthet 2011.12.16 10:07:55
@SzilviBarack: Elment az eszed? A Doktor férfi! Ez szent és sérthetetlen. :P
Mi teszi különlegessé Pókembert? Gyorsasága, ereje és állóképessége emberfeletti, képes a falon mászni, tornyok közt ugrálni, és az átlagnál jóval gyorsabban gyógyulni. Így aztán a normál embereknél jóval hatékonyabban veheti fel a harcot az igazság érdekében. De mi van…..
Állítólag 1,2 millió boldog Filat áska tulajdonos országa vagyunk! viaEgyébként végre kezdi megkapni az őt megillető helyet, azaz mindenhol comme il faut lett ez a praktikus és csinos darab:..
Szeptemberben szüneteltetjük a szokásos GeexKomix cikkeket, és csakis a DC-vel foglalkozunk – elvégre nem minden hónapban fordul elő, hogy az egyik nagy kiadó teljes egészében rebootolja az egész univerzumát, és vele minden sorozatát (egész pontosan 26 éve történt ilyen…..
Kibaszott gagyi, ha akarsz még röhögni, Fluor reakcióját és Sugarloafék magyarázkodását elolvashatod itt...
Ganthet 2011.08.31 11:22:10
@Vladek visszatért:
nem csak a számot lopták, a majommaszk is nyúlás: bruno marstól van az ötlet.
Sok hírt ad róla wmiki, hogy mi szenzáció és álhír jelenik meg a bulvártudomány háza táján, és ha más nem is, de én szeretem olvasni. Azonban sokszor hiányérzetem támad és érdekelni kezd, hogy az ő hazájában, az őt ringató berkekben mi újdonságok vannak a nap alatt. Ezt a…..
Ganthet 2011.08.29 12:36:57
@istentelen: semmit, bőven elég, hogy pedomiki ideges tőle. :D:D
Pár éve minden normál gondolkodású képregénykedvelő agybajt kapott, amikor a Marvel hipp-hopp, semmissé tette Peter Parker és Mary Jane házasságát. Most pedig a konkurencia készül hasonlóra: ősztől Superman szingli lesz, ugyanis kikukázzák a Lois Lane-nel kötött frigyét…..
A majmok bolygója franchise-t, amit a ’70-es években kínosan sokáig hagytak haldokolni, pont 10 éve próbálták újjáéleszteni Tim Burton segítségével, de a stúdió szigorúan figyelő szemei alatt a szürreális mesék mondója csak megbecsteleníteni tudta a hullát. Erre jön ez…..
Pénzügyi zsenink, aki a világ bármely jegybankelnökét képes lenne lehurrogni azzal a szöveggel, hogy "látszik, hogy nem értesz a pénzügyekhez", most ismét hatalmasat alakított.Már megszoktuk, hogy gazdasági ismeretei nincsenek, és ezt azzal próbálja ellensúlyozni, hogy…..
Ganthet 2011.08.04 14:09:35
@wmiki: Pásztor Miklós 0670-220-9200 Tapolca 8300 Simon István utca 15
Wmiki "igazsága" Ha működne... 2011.03.28 16:13:00
A tarot téma kapcsán jutott eszembe, van egy mókás kis példatár az ezoterikus/parapszichológiai jelenségekről, és arról, hogy ha működnének, bizony már rég kiaknázta volna őket az a fránya…..
Ganthet 2011.07.20 09:08:33
@wmiki:
wmiki: Pásztor Miklós 0670-220-9200 Tapolca 8300 Simon István utca 15
Subba Subba Records: VV Béci 2011.06.16 12:01:20
Elég ha megböksz és küldöm rád a szmájlit!  /<3 Anita!/ ..
Ganthet 2011.06.17 13:16:28
@Éjszebazdmeg: rétinéger. :D
Wmiki "igazsága" Tervezettség 2011.06.14 12:24:00
Wmikinek és a hitvezérelt fanatikus szektatársainak ajánlom szeretettel:   ..
Ganthet 2011.06.16 16:10:24
@mimindannyian: én megértem ezt az erkölcsi fölény dolgot, valamennyire egyet is értek vele a való világban. Csak szerintem egy trollnál ilyenekre nincs szükség. itt nincs szó ideológiáról, se semmi eszméről, csakis a szó szerinti nagybetűs trollkodásról, gondolom mindenki ismeri a fogalom lényegét. Mint látom kisebbségben vagyok eme véleményemmel, de a tapasztalataim alapján az én "erőszakos" hozzáállásomban egyszerűen nem tud találni semmi fogást, és ez még jobb, mint az ignorálás.
Na sziasztok, további jó eszmecserét miklózzsal. ;)
Ganthet 2011.06.16 16:13:03
@mimindannyian: egyszerűen. tegnap pl. annyira felbaszta ezen az agyát, hogy többször is feljelentett az adminoknál utána meg jött floodolni. Már megérte. :)
Ganthet 2011.06.17 08:42:32
@vilagpolgar: egy bohócnak ez a dolga. ;) örülök, hogy rám pazaroltál néhány percet a minden bizonnyal felettébb izgalmas és tartalmas életedből. muhaha. :D
@mimindannyian: hotdogon is sziporkázik a jómadár, egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet.
Rövid összefoglaló a wmiki nevű troll butaságairól, illetve retorikájáról. Ez a post csak azért jött létre, hogy ne ess te is abba a csapdába, hogy eteted a trollt. Szerencsére wmiki retorikája borzasztóan korlátolt, ezért röviden összefoglalható minden eleme: 1. A tudomány…..
Wmiki tollából remek téveszme összefoglaló jelent meg. Fussuk át, itt nem kell tartani a sunyi moderálástól. Pártokról  Vannak akik azt sem bírják elviselni, ha valaki más pártban merészel hinni, mint amiben ők. Konkréten az index kommentelőkre gondolok, akiknek szúrja a…..
Wmiki "igazsága" A megfáradt 2011.04.02 10:50:00
Megfáradt a jónevű wmiki? Zavarja, hogy az ügyefogyott retorikája ki van tárgyalva, és a hülye is látja (csak rajta kívül?), hogy mennyire a saját badarságát tudja csak ismételgetni? Bárhogy is, de erősítést hív. Butaságrokonokhoz küld, a 2012-es blogra. Ez bizony csúnya…..
Wmiki "igazsága" Wmiki kitilt 2011.04.05 14:59:00
tizer küldte az alábbi, látványos képernyőt. A hozzáfűzött megjegyzése ennyi volt: tizer: "Kitiltott a béna hitvitázó. Szerintem megérezte, hogy mi a mondanivalóm (bár azt nem állítom, hogy értette, is), az, hogy hozzáértés nélkül állításokat megfogalmazni/vitatkozni…..
Szó esett már róla a kezdő postban is, mint jellemző érvelési hibáról, és álszent sejtetésről, de most, hogy egy új bejegyzést találtam a spirits blogon, gondoltam érdemes külön is kiemelni. Az idézet így szól: Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először…..
Menjetek orvoshoz! Az érveléstechnika a következő. Felteszi, hogy más is olyan hülye, mint ő. Ekkor nincsenek árnyalatok, van fekete és fehér. Ha tehát felszólít, hogy menjünk orvoshoz, és ez nem fog tetszeni valakinek, akkor csak a másik alternatíva marad nyitva: nem megyek, mert…..
Butaságbajnokunk ismét a legbugyutább módon próbálja bemutatni, hogy miért hülye és gonosz mindenki, aki nem hisz azokban a baromságokban, mint ő. Trollunk számtalan barlangja blogja között talán az egyik legkevésbé ismert a Szűklátókörű Társaság néven fémjelzett…..
Kedvenc fogyatékosunk ismét brillírozik. Már rengetegszer eljátszotta a "tudod bizonyítani, hogy nem véletlenül törlődnek a kommentjeid?" jellegű hülyeséget. Ő ugyanis azt hiszi, hogy nem lehet bizonyítani. Persze téved. Inkább az a szituáció, hogy ő annyira…..