Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megnevezhetetlenül

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
Megnevezhetetlenül 2011.07.25 16:54:12
@jános515:
Ebbe nem lehet belekötni. Hálás vagyok én még a húszas éveim közepén sem vagyok.
A cikkhez: Fé-lel-me-tes!
De meglesz. És csak rosszabb lesz. Menjen aki tud, ha más nem mosogatni. Amíg nem húzzák fel az új vasfüggönyt, lásd annak első szelőit - orvos tanhallgatóknak 100e ösztöndíj, csak írjanak alá 5 évet.
És ha nem fognak (mert nem fognak)? - hát innen jön a kötelező szócska hozzáadása...
"Hanyatló Nyugat", "közeleg a nemzet reneszánsza", "a világban korszakváltás történik", "a nyugati világot gazdasági válság rengeti meg", "munkaalapú társadalmi rendszerre van szükség", "a magyarok harcolni  harcolni akarnak…..
Megnevezhetetlenül 2011.07.25 15:36:19
@an hero please3:
nem is tudom... nekem a volt osztályom fele kint dolgozik mint repülőgépszerelő. Egyik se jön ide, max családot látogatni. és tudom mennyit keresnek. lelistázzam? Egy sima középiskolai szakmunkás repülőgépész papírral.
Hadd ne mondjam az előttünk végző évfolyam kint (azonnal) elhelyezkedett repülő mérnökei mennyit keresnek. Sokat. 3-5k euró felett.
Megnevezhetetlenül 2011.07.25 15:59:16
Azért a hülyéket mellőzve, vissza témához:
Félelmetes, de jól ismert tény, hogy fokozatosan mindent be lehet adagolni az embereknek. A cigány is ezt csinálja: lassan építi ki a diktatúrát, néha hazudva, látszólag visszavonva, igen taktikusan. El kell ismerni, a stábja ebben remek: a legtöbb országban már a villanyoszlopon száradna.
Amúgy meg Gyurcsányról - nem vagyok oda érte, és nem is az a lényeg, mennyit lopott ő meg a sleppje, mert sokat. Sokkal érdekesebb az a hatás, amit most is látok - az emberekbe égetett gyűlölet. Sikeresen ikonizálták, köszönhetően a fidesz saját kis titkosszolgálatának, meg médiumainak (pl hír tv). Az emberekbe felépítettek egy gyűlöleti mítoszt, így hiába csinál a cigány még rosszabbakat, annyira működik ez, főleg a butábbakban, hogy nem szabadulnak, ők pedig csak röhögnek. De jól csinálták. A magyar ugyanis imád gyűlölködni. Látni mások fájdalmát. a gyűlölettel jobban lehet rá hatni mint szeretettel. Ezért is tűnik el nem is olyan sokára.
az MSZP meg simán gyenge volt. Pl hány országban mehetett volna le, hogy kiszivárog mondjuk a b beszéde (meg a sok száz másik lehallgatás - lehallgatás!!!) és a titkosszolgálat nem szedi szét őket??? Mindegy...
Ez van, ez a végkifejlet. De amíg van kit gyűlölni, a magyar boldog. Addig elvisel mindent. Kell gyűlölni a "nyuggereket", aztán a rendőröket. Soroljam?
Volt már ilyen rendszer, csak az a zsidókat találta meg bűnbaknak...
Megnevezhetetlenül 2011.07.25 16:14:19
@Marcellusca:
Hülye=Hülye.
Viszont az ilyenek élvezettel lövették szitává magukat anno a lövészárkokban valamelyik vezérért/királyért. Félelmetes egyesek hogy alárendelik magukat egy másik embernek. Komolyan... nem egy életük van nekik is? Nem magukért kéne élni? Mert a kedves vezetőik (Gyurcsány meg Orbán) azt teszik.... miért nem ezt követik?
Mégpedig nem is akárhogy.Egy kép a szerdai Magyar Közlönyből:És még egy: MTI-hír, hogy "A közmunkaprogramot és a közmunkaalap forrásainak felhasználását Papp Károly helyettes államtitkár irányítja a Belügyminisztériumban."Vajon ki lehet ez a frissen kinevezett…..
Megnevezhetetlenül 2011.07.04 10:26:13
@Vidéki:
Húha... tudod a te fajtád az, aki meggyőződve harcolt Hitlerért az utolsó töltényig, mígnem a bombázók és tankok szépen szétlőtték. Most komolyan... neked nincsenek vágyaid? Ambícióid? Olyasmi ez, mint a tinik, akik valami aktuális együttest/színészt imádnak. Követnek. Félelmetes.
Meghülyülsz valakikért, akiket az sem érdekel, hogy élsz? Hogy létezel? Te csak egy "mikiegér" meg "panelproli" vagy ezeknek. De tudod mit? Tedd. A sokmillió hozzád hasonló igen hatékonyan serkentette az amerikai nehézbombázó meg a szovjet tankgyártást XD

Amúgy a témához: Aki erre elmegy ahelyett, hogy nekiesne feketézni, az sincs magánál. Inkább elmennék én is lopni, de nem aláznám be magam a nyomorba. Mégis csak a 21. század van, nem?
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
Megnevezhetetlenül 2011.06.29 15:43:09
@Sátán meg a Jocó:
Hidd el, nem támadni akarok senkit, de tudod ebben jön ki a jó öreg "a legnagyobb érték az ember" elv szánalmas kezelése... igen, sokba kerül a kinevelés, ez tény. Mint írták sokan, az lenne a megoldás, ha utána kapnának annyit, hogy ne menjenek el. De nem fognak, mert a mentalitás egyből az, hogy: "Rohadj meg elmész te szemét, pedig kineveltünk!"
Amúgy pedig a ZMNE-n éppen ez van: kötelező évek a végzés után VAGY kifizeted amit rád költöttek. Semmi baj, ezt így tartom helyesnek. De amíg ha elmész és ott keresel annyit, hogy röhögve kifizesd és még marad is, míg itt maradva stagnálsz a következő 10 évben... hát sokan látod hogy választanak.
Amúgy vadászpilótát kinevelni drágább. Ott ismert a mondóka: egy kiképzett vadászpilóta többet ér, mint a testsúlya aranyban. Többszörösen.
Megnevezhetetlenül 2011.06.29 18:17:13
A tavaszt ugyan felváltotta a nyár, de főszereplő most is az LMP. Scheiring Gábor vállalta magára a feladatot, hogy egy 500 forintos műanyag jedikarddal offshorelovaggá üsse a Rogán Antalt jelképező feketecsuklyás, kartonarcú figurát. "Míg hangosan zajlik Orbán…..
Az egyik oldalról:   Nos, mára már biztos, hogy a nem sok minden lesz holnap az egészből. Egyrészt az új sztrájktörvény alapján nincs sztrájk a közszolgáltatást nyújtóknál, ha nincs megállapodás az elégséges szolgáltatásról, ezt pedig nagyon könnyű elérheti a…..
Megnevezhetetlenül 2011.06.29 11:41:51
@Kicsit Karcos:
Hogy te mennyire gyűlölöd a világot... hihetetlen.
Neked mindegy kit, csak gyűlölni lehessen, most éppen a rendőröket. A TE verziód szerint minden rendőr egy féreg, legyen. Kíváncsi lennék az eseteidet hogy látták a rendőrök. Hogy lehet, hogy én sosem hajtok bele pirosba, sosem vágnak meg a zsaruk, pedig mittomén már hányszor állítottak le életemben. de MINDIG ők a szemetek. Te soha. OKTALANUL büntetnek ebbe az országban. Legközelebb ki lesz a genyó? Az orvosok mert hazaárulók és elmennek? A nyugdíjasok már dögöljenek meg ugye, mert azok sem te vagy. Koszos nyuggerek, mi az hogy pénzt kapnak??????????
Komolyan... az ilyen gyűlölködő, mosolytalan emberek hozták be ezt a fasiszta cigányt is. Köszönjük.

Más: én is a hamarosan eltávozók közé tartozom igen hamar (ez az ország káros az egészségre), így lényegében már kívülállóként szemlélem a történéseket. Én a rendőröknek szurkolok. Teljesen igazuk van, és ha a BKV sofőröknek összejött annó a sztrájk, sikerüljön nekik is. A diktátor viszont remekül alkalmazza az oszd meg és uralkodj elvet.... lásd ahelyett hogy összefognának az emberek, egymást marják.
Sok sikert az itteni élethez! Nekem sajnos csak egy életem van, és nem ezen a szemétdombon szándékozom elpazarolni. Ősszel végzek mérnökként (már beszélek két idegen nyelvet) utána vissza sem nézek erre a gyűlölettel teletömött pöcegödörre. Sem a Túró Rudira.
Míg 1989 június 16-án egy kócos-borostás fiatalember rövid, de velős beszédével felrázott egy országot, addig ma, 22 évvel később ennek fiatalembernek a kormánya a legsunyibb, legpitiánerebb módszerekkel akadályozza meg, hogy honfitársaink egy csoportja, élve alkotmányos…..
Megnevezhetetlenül 2011.06.16 13:25:11
@Cirbi:
A főcigány kiépülő diktatúrája ellen szégyen, hogy külföldről jön a legjobb ellenállás. Jó tudni valahol van még normális értékrend is.
De csak annyit mondhatok az összes (most tagadó) fideszesnek: Nem baj, ezért sírtatok 8 évig. Majd meg hülyültetek értük. Hát megkaptátok. Élvezzétek.
Megnevezhetetlenül 2011.06.16 17:12:12
@Viktus:
Hogy lehet, hogy én betartom a KRESZ-t, így bár sokszor ellenőriztek, sohasem vágtak meg a zsaruk és nem is utálom őket emiatt.
Ja, hogy engem mindenki leelőz mikor sebességhatáron megyek, meg le is dudálnak... bocssss
Talán ha az emberek nem táplálnák a csodás magyar közúti morált, esetleg nem is lennének köcsög pénzbehajtók a közlekedésiek...