Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bohócügyi Államtitkár

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy György – Orbán Viktor kérésének megfelelően – a múlt héten ismertette a jövő évi költségvetés sarokszámait. A tervezet optimista jövőt fest: alacsony költségvetési deficittel, csökkenő adósságállománnyal, valamint a GDP és a foglalkoztatás növekedésével…..
Több magyar önkormányzatnak gondot okozott az Alkotmány Asztalának beszerzése. Egy nagy svéd lakberendezési áruházlánc azonnal meglátta a piaci rést.   Az Alkotmány Asztala rendkívül jutányos áron, 23500 forintért kapható az Ikeában, ráadásul kérésre ki is…..
Bohócügyi Államtitkár 2011.09.07 17:53:08
@ésvéd: Hogyan tetszett mondani? A hivatalomról volt szó?

@anyu: Amennyiben nemzetünk Palibája az Alaptörvényszolga, akkor elfogadjuk ezt a helyesírást is (de ha muszáj visszamenőlegesen változtatunk a nyelvi szabályokon).
MTV Híradó – A nap legfontosabb hírei, 2011. augusztus 29. 19:30, részlet a 25:16-tól kezdődő bejátszásból: "Itthon egyre népszerűbb a futsal, vagyis a teremfoci. A tavalyi Európa Bajnokságot ezrek nézték, és egyre több a csapat is a szeptemberben induló bajnokságban.…..
Bohócügyi Államtitkár 2011.08.30 15:41:17
@popocatepetl:
Tisztelt Kolléga!

Kérem ne vegye ennyire a szívére a kárörvendő tömeg hozzászólásait! Hiszen kormányunk hibátlanul kormányoz és gazdaságunk dübörög! Alaptörvényünkhöz már csak a sarkalatos törvények hiányoznak és a felére csökkentett egészségügyi, oktatási és tömegközlekedési költségkerettel várhatóan nem lesz deficites a 2012-es költségvetés sem. Ha mégis, visszamenőlegesen kivetünk új adónemeket, amely jogot biztosítjuk magunknak az alaptörvény által.
Nem értem mitől ment el ennyire az önbizalma!

Hajrá Magyarország, szavazzatok Bohócok!
A Zugügyvéd a  WLAN-os anyag küldőjétől egy újabb izgalmas szakmai összefoglalót kapott, ezúttal a hamburgerekre nem is vonatkozó úgynevezett hamburgeradóval kapcsolatban.Egészséges, de jogszerűtlen? A népegészségügyitermékadó jogi megítéléseMiután a parlament hétfőn…..
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..
Bohócügyi Államtitkár 2011.07.05 22:48:19
@Jani haverja: nem baj ez... A Miniszterelnök Úr erre azt mondaná, hogy egy hírös magyar mondás szerint: "Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!"

Én nem fogok elitélni senkit azért mert jobban érzi magát külföldön (mindamellett, hogy én maradok)...

A külföldiek döntő többségének meg fogalma sincs arról hogy ki az az Orbán Viktor, viszont ismerik a Kovács Doktort aki jó doki és jófej, meg ismerik a Szabó Gábort aki felszolgál és lassú, stb. Tesznek ők magasról arra, hogy mi folyik itt nálunk... Mi sem ismerjük a svájci elnököt, vagy az argentin első embert...
Bohócügyi Államtitkár 2011.07.06 16:48:42
@arlequin: Kedves Polgártárs! Török Zsóti barátjának teljesen igaza van! Továbbá, természetesen hüje is vagyok! Ez előírás is volt jelen pozícióm betöltéséhez.
Szerencsére nem kell egyedül éreznem magamat, ezért is jöttem Önnel beszélgetni!

Ami a következetes gondolkozás által megalapozott meglátásokat illeti, ezt akár A Miniszterelnök Úr is mondhatta volna, annyira üres volt tartalmilag. Alig várom, hogy idővel megteljen tartalommal! Két hüje akár ezret is csinálhat.

Maradok tisztelettel: stb.
Bohócügyi Államtitkár 2011.07.05 22:37:24
@arlequin: Tisztelt Uram! Véleményét tiszteletben tartom, de megjegyzem nem értek vele egyet.
Hozzáteszem, hogy az Ön által használt érvek halmaza, hogy véleményemnek ellentmondjon semmivel sem haladta meg azt a "fostus" szintet, amellyel az én érveimet illette.
Így bátran mondhatom, hogy az ön véleménye is csak annyit ér mint az enyém!

Legyen szíves fejtse ki bővebben a felelősség és a kötelesség fogalmait, valamint ellenérzését a magyar fiatalok külföldi munkavállalását illetően. Ennek hiányában nem tudok az ön által mondottakra reflektálni, mivel számomra megfejthetetlenül és összefüggéstelenül hagyta érzelmeit csapongani.
Varánusz Koki EB 2011.07.06 06:05:00
Hiába a hétvégi felkészülés, rágóizomra gyúrás, a nyelvgyök szálkásítás, a verbális árnyékkokizás és tükör előtti sallerezés, Kedves Vezetőnknek csak sikerült elbuknia a strasbourgi koki EB-t. Pedig szerintem indulás előtt felütötte a Híres Emberek Nagy Mondásai…..
Bohócügyi Államtitkár 2011.07.06 10:51:57
@adflexum: Kedves Uram, Önnek egészen addig igaza van, amíg országunk nem kéri felvételét egy politikai közösségbe és nem írja alá a közösség szabályait. Személy szerint úgy emlékszem, hogy A Miniszterelnök Úr támogatta felvételünket, poziciót vállalt, valamint elfogadta az egész közösség irányítására irányuló tiszteletbeli felkérést. Nehéznek tartom ezek után lesöpörni az asztalról a közösség érveit, észrevételeit.

Természetesen A Miniszterelnök Úr elmondja majd, hogy mennyivel többet érünk az említett közösség minden tagjánál és mi ezt természetesen elhisszük neki, mert A Miniszterelnök Úr sohasem hazudik!

A Miniszterelnök Úr majd úgy tesz mintha elfogadta volna a kért módosításokat, de ez csak ügyes csel, mert nekünk magyarul (más szerencsére nem érti a nyelvünket) elmondja majd, hogy igazából nem is változtatott semmit és visszaverte (kokizta) az ellenség támadásait!

Mire is mennénk ebben az országban A Miniszterelnök Úr nélkül...
Bohócügyi Államtitkár 2011.07.06 11:07:16
@Titus Pullo Urbino: Tisztelettel ajánlom figyelmébe a nem mellékes gazdasági szálat. Önnek igaza van abban, hogy bármi történik is politikailag nálunk az bizony nem zavar sok vizet Nyugat-Európában, azonban az export-orientált gazdaságunk, valamint a deficites belső-keresletünk okán országunk nagy mennyiségű külföldi tőkére szorul.

Sajnos adóbevételeink megcsappantak mostanság és nem igazán látom azt a plussz forrást, amely (2010-ben manyup) jövőre pótolná ezt. Hivatalunk alapvetően egyetért a "kenyeret és církuszt a népnek" elvvel és a církuszra nem is lehet panasz (erről jómagam is próbálok gondoskodni), azonban a kenyérről mintha megfeledkezett volna A Miniszterelnök Úr...

Persze elképzelhető, hogy A Miniszterelnök Úr fondorlatos stratégiája van mind emögött, ugyanis tudni illik, hogy A Miniszterelnök Úr nem oszt meg minden információt és tervet az ostoba népével. Még egyes ellenséges körök kifogásokat emelnének és lehűtenék a forradalmi hevületet!
Bohócügyi Államtitkár 2011.07.06 11:52:08
@kovi1970: A Miniszterelnök Úr rábízta a gazdasági tárcát leghűbb alattvalójára, aki kivételesen hűséges, viszont sajnos annál tehetségtelenebb. Jelenleg meg robogunk tovább a szakadék felé, azonban változtatni nem lehet, micsoda dolog volna az, ha A Miniszterelnök Úr meghátrálna.

Aki meg nem követi A Miniszterelnök Urat a szakadékba az természetesen hazaáruló! Aki tüntetni mer A Miniszterelnök Úr ellen, az szintén hazaáruló! Aki nem érzi magát személyesen megsértve azért ahogy A Miniszterelnök Urral bántak az EP-ben, na az is hazaáruló! Aki úgy érzi, hogy nem A Miniszterelnök Úr nyerte a csatát az EP-ben - nem fogja kitalálni - hát bizony az is hazaáruló!