Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csoki46

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
El nem tudom képzelni, milyen kemény csata ment a négy nagy csapat szervezői között, hogy ki mely pálya közeli nagy objektumot foglalja le magának a verseny idejére. Amit tudni kell, egy nagy csapat szerelőkkel, technikai személyzettel, háttéremberekkel, jutalomutas gyáriakkal együtt…..
csoki46 2015.06.13 12:26:52
246
Aki már járt autószalonon, az tudja, nem a gumik jelentik a fő attrakciót. A gumigyárak ettől még fontosnak tartják a jelenlétet, hisz a többiek is ott vannak. De hogyan csalogassák be azokat a standra, akik nem szeretnének új mintázatokat és különleges karkaszokat nézegetni? A…..
Mostanra már mindent tudunk a Szigetről: nyereséges volt, sokan voltak, nagyjából mindenki boldog –talán a sünöket kivéve. Érdekes, hogy amit a statisztikákban is említettek, miszerint sokan szenvedtek a végtagsérülést, a helyszínen is ki lehetett szúrni. Feltűnt, mennyien…..
csoki46 2014.08.20 18:18:09
@the_sam: Igen mert hivatalosan homlokrakodónak hívják. Egybként a manitou nagyon jó és neves márka ezen gépek között!
Pere Laci sztorijai óta tudjuk, Indiában a munka és a munkaerő fogalma alig van fedésben a mi ismereteinkkel. A munkavédelem féltő kontrollja nélkül pedig új területek nyílnak az ember előtt, ahol angolos higgadtsággal és rögtönzéssel egészen extrém élethelyzetek is…..
csoki46 2014.07.24 20:44:29
@Máth Dávid:
1-2 alkalommal volt szerencsém kipróbálni egy exexkavátort, hatalmas élmény. Amekkora monstrum nem is gondolná az ember, hogy milyen finom gépek ezek. Ezeknél már csak a homlok rakódok jobbak, tényleg nincs olyan feladat amit azzal nem lehet megcsinálni.
www.youtube.com/watch?v=KbQ8PPp4Z88
csoki46 2014.07.24 20:46:35
@csoki46: Ezen a videón talán látványosabban látszik mire képes a gép : www.youtube.com/watch?v=kw_VPbJnonI
Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az…..
Az rendben van, hogy autóvásárlásnál a számok különösen fontosak. De ha azt hiszi, hogy itt a vételárra, fogyasztásra, évjáratra, esetleg futásteljesítményre gondoltunk, nagyon téved. Egészen más számok lényegesek, amit a szerkesztőség pár tagja nem is volt rest kitárgyalni…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
csoki46 2014.01.07 23:41:10
A nyereménytől eldobod az agyad, pedig a csajt nem is adjuk oda hozzá. Mennyire menő egy igazi marmonkannából készített guris kisbőrönd. Arra nem vennék mérget, hogy nem pakoltatják ki majd az összes cuccodat a reptéren, de a menőség ezzel jár. Legyél te a társaság központja,…..
csoki46 2013.12.27 11:01:53
@holysmoke0523: Köszönöm, hogy tiszteletben tartottad kérésem! :)
Azt hiszem megvan a nyertes, lehet zárni a versenyt... /szerintem is ledobtál 1-2 kg-ot tavaly óta, vagy csak a boxer zavar be/

decompression- köszi a tippet az adam hall katalógussal :) 2 napja tervezem a saját bőrönd elkészítését, eddig a húzóka volt a hiányzó láncszem :)

U.i.: Megjött az étvágyam, megyek eszek egy kis sütit :)
Ugye megvannak a régi úszós tollak? Az olajszerű izével töltött tollban esetünkben egy Swift úszkál, a háttérben Esztergom látképével. A nyereményhez egy XXL-es Suzuki póló is jár. A nyereményért csupán meg kell válaszolni egy kérdést. Talán kevesen tudják, de a Suzuki…..
Újabb év, újabb karácsony, újabb fotózás. Visszatekintve megint sok-sok dolog változott, kivéve a lényeget: imádjuk amit csinálunk és még mindig önök a legjobb, legösszetartóbb közönség. Gondolom, nem kell magyaráznom, milyen szorosan összefügg a kettő. Köszönjük hát,…..
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
csoki46 2013.12.23 12:11:13
864
csoki46 2013.12.23 13:46:46
@Perkó Rudolf Márk: Grat a nyertesenek!
Pedig majdnem megvolt...:)
Indulunk. Kezdődik az őrület, a Totalcar Karácsonyi Hiéna 2013, amire rengetegen vártak már. Talán egy kicsivel kevesebb konccal, mint legutóbb, de panaszra semmi ok, mert a Mohó Hiéna minőséggel kompenzálja a mennyiséget. Mostantól kezdve egészen december 30-ig jelennek meg itt a…..
csoki46 2013.12.19 14:33:23
@ommm: Grat a nyertesnek! Várjuk a következő kihívást!
csoki46 2013.12.19 14:11:36
@$raczger: Valóban, csak most látom, hogy minél pontosabb leírás kell..:)
csoki46 2013.12.19 14:25:52
@holysmoke0523: A tavalyi fotósorozatnak lesz idén folytatása? :D egy 18-as karikát akassz rá idén! :D
Az Égéstér 51. adásának kommentposztja.Direktlinket itt talál a letöltéshez...
Nyereményünk egy Wolfsburg-póló és hozzá egy Golf pendrive, ezért kell egy nem feltétlenül könnyű kérdésre válaszolni. Persze aki tudja a választ, annak könnyű lesz. Ha már Wolfsburg, akkor Alsó-Szászország. Ki az az Alsó-Szászországban született autóversenyző, aki öt…..
csoki46 2012.12.22 09:45:05
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
csoki46 2012.12.21 08:57:57
0
Áki Kovács To: Bazsó Gábor Subject: longtube Szia! Sikerült összeforgatni ezt a rettenetet. Stimmel a hossz, a keresztmetszet, elfér az aláfordított kerék, valamint a váz és a kormányoszlop is. 20 patentív és két nap ment rá, és még össze kell hegeszteni, mert csak pontozva…..
Taki. Ezzel. Már többször is!A start Dunavarsányban volt, pontosabban rögtön Dunaharaszti után. Ez Budapest agglomerációját jelenti, de pénteken este szembesültem azzal, hogy tőlem majd' 40 kilométer, ami elég durva bemelegítés lenne: ezért megkértem Mogyit, hogy dobjon le minket…..