Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerda Úr

194 bejegyzést írt és 485 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az éttermek és kocsmák pultján rajzolni lehet a megült porban, nincs ez így egy budapesti autószalon kávézójában, ahol a tehetős ügyfelek két autólízing között azért csak-csak beverhetnek egy szusszanásnyi eszpresszót, festői környezetben, hatvanmillió forintos autók között mászkálva a duna part…..
Durva három hónapon vagyunk túl és aki úgy érzi, hogy most minden visszatér a régi kerékvágásba, az nagyobbat téved, mint egyszeri buliturista a király utcában, húszezer forintos sütőporral a zsebében. Ami engem illet, le vagyok döbbenve. Nem a helyzet miatt, hanem ami az után történt. Persze maga a…..
Andris épp a bordákat pácolta mikor először hallott a vírusról. Eleinte csak röhögött magában mikor hallotta, hogy hullanak a vágottszeműek, de amikor európában is megjelent a gyilkos kór és lényegében a határ másik oldalán is elkezdte tucatszám lezúzni a nyuggereket, na akkor elkondolkodott. Talán…..
Mire ezt olvassátok már tudjátok mi a helyzet. Sőt mi több, a kemény szitu az, hogy mikor ezeket a sorokat írom, már sokatokkal megtörtént a baj és elvesztettétek a munkátokat. Rendhagyó módon, kicsit komolyra fordítva a figurát, összeszedtem egy olyan gondolatmenetet amivel néhányan túlélhetitek.…..
Hajnali 5 óra volt, fájósat ásítva fordultam át a bal oldalamra és nem tudtam eldönteni, hogy az érlelődő másnapos, marhahúsban gazdag fingot kivegyem a szobából, vagy sunyin eldörrentsem a paplan alatt. Forgolódtam a kérdésen egy picit, de aztán a macska kifigyelve, hogy ébren vagyok, elkezdte…..
Blaskovics Petike nagyot szívott az itt-ott megpattant, ikeás, lila tányérban kihúzott vastag utcából, majd sietve magára rángatta a kabátját és kulcsát magához véve elindult a munkába. Mennyi baszott proli, vigyorgott magában, ahogy a kökin felszállt a metróra és konstatálta, hogy jól néz ki.…..
Szerda Úr 2020.03.02 06:23:53
@Troppauer_Hümér:

bár ez sem annyira sci-fi mint amennyire elsőre annak tűnik, de örülök, ha kommentel jelzitek, hogy nem annyira fekszik az irány, mert abból tudok tanulni, kedvetekre tenni.
szóval köszi, mindig örülök az építő jellegű kritikának. :) pacsi
A csapzott hajú srác, a kopott pepita nadrágban, unottan klopfolta a sertéskarajt, amit előzőleg vegyvédelmi kesztyű és hat liter ecet segítségével tisztított olyanra, hogy a közel két centis zöld réteg ellenére is el lehessen adni. Mi lesz ma a vacsi? Érdeklődött Margit a szebb korokat is megélt…..
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
Szerda Úr 2019.12.26 14:29:24
@Helyszíni zsemle:

tipik kdnp-s pedofil hozzászólás. ha a karácsony a szűk családi körbe való akkor miért jár a fajtád szenteste buzulni meg gyerekeket molesztálni éjfélimisére? :D

ui: okt 13 előtt nem utáltad?
Szerda Úr 2019.12.27 19:40:34
@scsaba1:

nihilista az igaz, az értékromboló az csak akkor ha a turulos nagyrántotthúsos geciséget értéknek lehet nevezni a keresztényes pedofilokkal együtt, a zsidó meg hát sose vót titok :D
Szerda Úr 2019.12.28 00:25:25
@Dan da Man:

jobbára mindenben igazad van.
tudom, hogy mentegetőzésnek tűnik, de pl a még élő mamámnak nagyon fontos, h legalább karácsonykor együtt legyen a család. miatta ha fogcsikorgatva is, de partner vagyok a képmutatásban. engem minősít, én keresztem tudom. nem érzem jobban magam attól, h leírtam
Egy buszpályaudvar kocsmájában dolgozni szezonfüggetlenül is kihívásokkal teli, izgalmas és mindenekfelett élménydús szórakozás. Persze vannak az évben kiemelt napok, amikor az amúgy sem alacsony színvonalat akár négyzetre is lehet emelni. Ezek között van az aranyvasárnap is.  2008-at írtunk és…..
Action Béla vezényletével a sorra jöttek hozzánk a zsaruk. A reggeli kávé, a délutáni pihi vagy éppen az esti sör az olyan fix pont lett náluk, mint a reggeli szarás. A kis város jellegéből fakadóan könnyen átfutható ismerettségi hálóval rendelkezett, így hamar ki tudtam deríteni, hogy nem csak az…..
Pénzes Zsombi kivezetése nem egyedi eset volt a kis kocsmában. Napi szinten ellátta drámával az agglomeráció a helyet, így én soha nem unatkoztam. Persze egy buszpályaudvar mindig kemény terep és amíg busz járt, addig ember is volt. Bár néha utána is. Ahogy az előző sztoriban felvezettem a kocsma…..
Kevés szó esett még arról, mikor kisvárosom pultjait koptattam nagyüzemben, s ez leginkább egyik legfőbb blogos tudatos döntéseim egyike volt. Akadt egy év, méghozzá egy nagyszerű év, mikor már a középsulit kijárva, három balatoni szezonnal a hátam mögött, munkát azaz egész pontosan beugró melót…..
Ivett ugye ott maradt el a sztoriban, hogy Jocóval annó nagyon összeveszett, meg hát ugye kopasz mesterünket le is csukták a gecibe. Azóta még Pacsai se tudja mi van a kiscsajjal, pedig baszki azóta a körmét is minden nap úgy vágja, meg reszeli, hogy a selyem érintése ahhoz képest durva…..
Mindenki ismer, vagy látott már bulikban, diszkókban vagy koktélbárokban olyan hölgyeményeket akik annyira jól érzik magukat, hogy a bulikázási lázukban feltétlen vágyat éreznek az asztalon, vagy pulton való táncolásra. Nem szabad rájuk haragudni, ugyanis ez pontosan olyan természetes, a…..
Mindenki kedvenc pultos csaja, Klárika egyáltalán nem bánja, hogy full egyedül él a nagyvárosban, ahol állandóan esik az eső. Mondjuk mióta kint van tök jó az időjárás, s ő ezt saját érdemének is fogja fel, hiszen eddig bárhová ment sütött a nap, miért pont most lenne másképp.  Klárika egy táncos…..
Szerintem hatodszor olvasom ki a saját könyvemet mióta bebasztam a lúdtollat, meg a tintát a sarokba. Persze tudom, hogy ez most titeket kevésbé vígasztal, hiszen még nem kaptátok meg a példányotokat. Bár facebookon kiírtam, de jelzem itt is, hogy sajnos egy külső behatás okozta helyzet miatt csak…..
Szerda Úr 2019.08.13 18:33:43
@Burgermeister:

nem lenne az felesleges önpallérozás? én annak érzem így első blikkre
Szerda Úr 2019.08.15 13:02:06
@Yossarian_M:

cupp :)
Klárika közel egy év alatt összeszedett annyi lóvét, hogy múlt hónapban fogta magát és kiment londonba melózni. Persze nem valami hotel szobáinak a csíkosra fosott wc-it csiszitüli hanem, egy zenés itatóban tolja a koktélokat. Két hete csinálja és már most bírja nagyon, de persze nem is Klárika…..
Az egyetlen szakma a világon, amiről vallásfüggetlenül az ész hiányára asszociál az ember nem más mint a biztonságiőr. Áll azzal a nagy redős tarkójával, karbafont kézzel, hogy bicepsze mégnagyobbnak látszódjon és szigorú szemeiben értelem halvány sugara sem fedezhető fel. És ott vannak mindenhol, a…..
Egy monitorfényekkel teli folyosón kellett áthaladnom és a stúdió előtt leültetett közönség hatalmas ovációban tört ki, mikor megérkeztem a talk-show házigazdájához. Az őszhajú férfi, borvirágos orcájával izzadós-szakállas puszit nyomott az arcomra, majd bal kezemet felemelve a mikroportjába…..
Sziasztok, itt a várva várt pillanat. Megjelenik a hamisítatlan Vendéghányás - A Gyula sztori című első könyvem.  Ahhoz hogy hozzájuss, egyszeri támogatást kérek tőled, szerény anyagi helyzetemre való tekintettel. Puhafedeles könyv: 3000 Ft (Szállítási ktsg benne van.)eBook: 1000 Ft Az eBook-ot…..
A tarkómon ömlött a víz és egy ízléses családi ház portája előtt üldögéltem, hanyagul a virágágyásban. Valami olyasmit mondtam az előttem ülő csajnak, hogy szerintem az a gimnázium ahova beadta a jelentkezését, nagyjából annyira válik hasznára majd, mint ló tenyésztőnek a giroszkóp ismerete, de mire…..
Ahogy minden évben megemlékezek országunk legfelkapottabb fesztiváljáról, úgy érzem azt évről évre, hogy méltatlanul megfeledkezem egy csomó tök átlagos arcról, akik nem feszítenek, nem ribanckodnak, hanem csak szimplán jól szeretnék érezni magukat a kedvenc előadójuk koncertje közben. Nekik…..
A homok lávaként égette az emberek talpát a velence korzón. Pünkösd hétfő volt és már délelőtt tízre a teljes partszakaszt napernyők színkavalkádja tarkította. A gyerekek visongattak, a tangás seggek domborodtak és valamennyi büfés előtt sorok kígyóztak. Az út porától nem megfáradta, lassú de…..
Évek óta figyelem, vizsgálom a Magyar sörpiacot, amely nem kis meglepetésemre, tényleg ontja magából a jobbnál jobb termékeket, még ha a minőség nem is feltétlen állandó. Nem túlzás azt állítani, hogy közel két éve gyűjtöm az anyagot ennek a posztnak a megírásához, s egyben a bátorságot is, mert…..
Szerda Úr 2019.05.28 15:33:07
@ételizésítő:

Most így nem azért, de te kazinczy faszából szívtad egyenesen magadba a nyelvet, hogy így kijelented, hogy magyarul bizony nem használjuk? :D

ezer más helyen és szituációban használjuk a kraft szót, legalább nyolcvan éve, nyugodtan keress rá, az meg, hogy itt metéltfaszúzol, az csak téged minősít. :
Szerda Úr 2019.05.28 16:57:46
@ételizésítő:

összekeversz anyáddal kicsi tudatlan proli.
bírom az ilyen embereket akik a saját sikertelenségüket a zsidózással igazolják. a kraft szóról nem nyitok vitát, kiváltképp, hogy az ilyen rasszista faszokkal eleve nem beszélek. mondj búcsút szépen prolikám
Szerda Úr 2019.06.07 21:16:55
@cardiobascuralis 2:

hát baszódj meg te kis buzi :D
Amikor egy spanod elmegy, akkor arra nehéz bármit mondani. Nem azért, mert nem tudod elfogadni a halált, hanem leginkább azért, mert felkészületlenül ér. Tudom csúnya dolog ilyet mondani, de amikor az ember idős rokona, nagyija patkol el, akkor azért ott már mindenkiben benne van a következő lépés.…..