Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b4330713

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor épp nincs Coke Club Siófokon, Mónika szerint elég minimálra redukálják a környezetet, még a padokat is elviszik: 2011. június 04.-i állapot. A fejlődést nem lehet megállítani a siófoki nagystrandon, vissza a hatvanas évekbe. A szép süttői-kő burkolatnak, a…..
b4330713 2011.06.16 01:36:15
Erről a post-ról csak annyit, hogy biztos hallotta már mindenki azt a mondást, hogy "ahol fát vágnak ott hullik a forgács", ezzel pedig csak azt szeretném jelezni, hogy itt Siófokon kb. fél éve kezdődött el nem kicsi(cirka 6 milliárdos) városfejlesztés(erről akit érdekel bővebben itt olvashat: www.sioport.hu/hatmilliardos-varosfejlesztes-siofokon ) és ellentétben mondjuk pl. Budapesttel itt halad is a munka(sőt van amit már be is fejeztek pl.: www.sioport.hu/megujul-siofoki-hajoallomas ) és konkrétan a CokeClub még azért néz ki úgy ahogy, mert még tart a felújítása( erről bővebb infó: www.sioport.hu/coke-club-belepovel-kontrollalt-tomeg-csokkentett-hangero )
Gondolom egyeseknek ez nem tetszik, hogy még az ő településén nem történik semmi, addig a mi városunk épül-szépül...
b4330713 2011.06.17 01:24:18
@salapapa: Már bocsánat, hogy megkérdezem, de te mikor voltál utoljára Siófokon? Mert a szavaidból("szépen kialakított város, strand, park, partszakasz") te vagy még soha nem jártál Siófokon, vagy mástól hallottad ezt, mert ez nagyon nem így van, uganis igazi, nagy fejlesztés(leszámítva a Jókai park rekonstrukcióját) nem volt Siófokon a rendszerváltás óta.
Nem is nagyon értem az ilyen embereket, ha nem újított fel és régies(szocreál) az a baj, ha meg felújítod akkor meg az a baj...
Ja az előttem kommentelő atpijkamo és Leadfoot userekkel értek egyet, nehogy már az legyen a baj, hogy milyen kinézetű a kuka, vagy talán azért mert így néz ki a kuka nem lehet rendeltetésszerűen használni(értsd: nem lehet a szemetet beledobni)? Egyes emberek olyan dolgokon tudnak fennakadni, hogy az hihetetlen...