Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KincsesGy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban jelent meg a hír, hogy a főiskolát végzett ápolók egy másfél éves mesterképzés abszolválásával okleveles ápolóból kiterjesztett hatáskörű okleveles ápolóvá léphetnek elő. A képzés még az idei év őszi szemeszterében elindul három orvosi egyetemen, hat szakirányon. Az első végzősök 2019-ben…..
Orbánnak van másfél-két millió szavazója, akik személyesen őt bálványozzák, követik. Húsz év alatt kovácsolta őket össze. Simicskának van, mondjuk, ezer -két ezer milliárdja (ha igen-igen jól sáfárkodott a pénzével).  Viszont a pénzén kívül  csak  rossz arca, rossz…..
Éry Balázs Taigetosz 2013.08.24 17:35:59
Én koraszülöttként jöttem a világra. [Édesanyám gyakran emlegette Hirschler Imre, a kommunista! szülészorvos (lám-lám, az ideológiák harca; kommunista - gyógyító, fasiszta - látens gyilkos) nevét hálatelt szívvel, mint akinek életemet köszönhetem.] És nem lenne jogom az…..
Mától látható az Orlai Produkció és Bozsik Yvette rendezésében a Minden ötödik órában című előadás az Átrium Film-Színházban. El nem mesélt történetek családról, felnőttekről és gyerekekről, színészekre és táncosokra. Szigorúan 18 év felett! Az ember betér a…..
Május 25-én igencsak jól sikerült a 2. POLVAX-est is. Állandó tudósítónk, Szolcsánszky Szilvi már minden szépet és jót leírt a Neoprimitív koncertjéről, majd a Kéri Lacival folytatott hangulatos beszélgetésről. Az első POLVAX-on hiányolt Földes Péter…..