Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldkarak

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az adóhivatal elnézést kér, a TV2 vezérigazgatóját szabadon engedték, az adás ismét él.   Egy meghibásodott GPS miatt nem az RTL Klubhoz, hanem a TV2-höz szállt ki a Nemzeti Adó és Vámhivatal végrehajtási csoportja, tudta meg a Vakkomondor. A NAV Varga Mihály pénzügyminiszter…..
A levelet változtatás nélkül tesszük közzé: "Tisztelt Címzett! Felhívom figyelmét, hogy a tegnap a vastagbor.blog.hu oldalon Salgótarján "kamu" látványterveiről szóló anyagukban valótlant állítanak. A "szabadtéri kiállítás" arról szól, hogy bemutassuk, Salgótarjánba…..
oldkarak 2014.02.06 13:31:20
1.) Sz@rok mindenféle listára, akár a kubatovéra is.
2.) Aki helybéli, de legalább a közelben lakik, tudja, hogy a "látogatóközpont" helyén igen régtől, és korábban jó üzletmenettel rendelkező étterem működöt. Sajnos a 80-as évek végén lecsökkent a forgalma, bezárták, és enyészete elkezdődött.
Ennek ellenére kb 5-6 éve szépen felújították az épületet és egy ideig megnyílt az étterem, de újra a kis forgalom miatt bezárták. Fizikailag azonban az épület maga szép állapotban maradt, s biztonsági őr is vigyázott rá.
Most ennek a szép épületnek esett neki a "VÁROS" és egy hasonló stílusú és méretű épületet tervez (a látványtervet látva erre következtetek) felépíteni. Magyarán a lebontás teljesen fölösleges, úgy tűnik az egész csak egy pénzlenyúlási ürügy.
A közelben levő Dornyay turistaház (van vagy 100 éves) hasonló sorsban osztozik. Mellette a Salgó vár felé eső lejtőn jól működő - már amikor volt hó - sípálya épült felvonókkal, s a turistaházban működött presszóban kis pénzű turistáknak is megfelelő áron ételeket-italokat, forró teát lehetett elfogyasztani.
Ma már ez sincs, a turistaházat részben szétlopták, részben magától romlik. Fala a környék bazaltkövéből épült és igen tartós az időjárással szemben, ezért nem omlott még össze a ház.

Az is felháborít, hogy ettől az építkezéstől (bontás) 150 méterre természet- vagy tájvédelmi (a pontos definiciót nem tudom) területen EGÉSZSÉGES 50-70 év körüli FÁKAT VÁGNAK KI.
Hát a 20 %-os beruházásból ennyi az igazság és ezt a cáfolatot beküldő Lakatos Katalin "elfelejtett" említést tenni.
Kiderült, hogy a választási plakátokra vonatkozó vadiúj és szigorú szabályozást kreatívan kijátszó Salgótarjánról szóló történet még annál is jobb, mint amilyennek elsőre látszott. Egy olvasónk ugyanis küldött pár friss képet két projektről, amiket oly büszkén hirdet…..
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
oldkarak 2014.02.05 10:01:25
@somewhat damaged: az azért ne zavarjon, hogy több a pozitív értékelés, mint a negatív! Én kifogásoltam, hogy az áru tulajdonságai iránt érdeklődőnek csak e-mailben tudok válaszoln, tehát vagy kiszolgáltatom a címemet bárkinek, vagy nem válaszolok. Az e-mail cím kiszolgáltatását meg a törvényesség szempontjából megkérdőjeleztem. Nos, a bejegyzésemet TÖRÖLTÉK. Tehát így csak a pozitívumok maradnak benn.
A Népszabadságban Lencsés Károly kérdezte a határon túli magyarok szavazásának módjáról a választási szakértőket, köztük Tóth Zoltánt. http://nol.hu/belfold/20130730-az_ellenzek_csalastol_tart..
Kedves olvasó! Most egy olyan témát boncolgatunk, ami igazán megdöbbentett engem is... Szomorú történet, és már igazán megoldás kéne egy Nógrád megyei településnek: Ipolytarnócnak! Újra megáradt a falu melletti Ipoly, így fél tucat tarnóci családnak ismét költöznie…..
A mai poszt érdekes körülmények között született. Nemrégiben kaptam ugyanis egy levelet a szerzőjétől, melyben viszonylag markánsan kifejezte nemtetszését a blog tematikájával, illetve üzenetével kapcsolatban. Válaszul én megkértem (miként ezt minden esetben teszem), hogy írja…..
oldkarak 2012.11.09 22:27:04
@tildy:): ne is törődj @monddazigazatmar-ral. Csak a trágárkodásban jeles, megjátssza az eszét, de közben nagyon gyenge fenn - az ő szavaival segghülye -, és a fidesz fizetett ügynöke lehet(?), mert minden blognál - hírportálnál ott van és nyomatja a vastag - és sajnos trágár - dumát.

Magyarországnak kell a pénzed, a fidesznek meg a szavazatod is kellene, mindegy, hogy a bolygó túlfelén élsz-e, vagy csak a határ túloldalán, de aki itthon van arra nincs szükség. Netán ez utóbbiak érzik a választásuk negatív következményeit, míg kintről csak a propagandájuk látszik.
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
oldkarak 2012.11.08 21:45:30
@Behajtó70: okos kis behajtó - mondjuk ruhásszekrény méretű? - sajnos te vagy izzadtságszagú és ezért a verejtékeden át nem látod a Fidesz nagy népbutító és nyomorító valóságát. Kinek vagy a behajtója? ja, hogy abból neked is cseppen-csurran annyi, hogy másokat le tudj nézni? ejha! Neked itthon a helyed és állj a "kimagasló" főürü mögé védeni.
oldkarak 2012.11.08 21:57:29
@monddazigazatmar: jó lenne, ha a fejedből is kilátnál, modjuk tovább az orrodnál. Neked van pénzed, jól vagy és mindenki más le van szrva! Hát tipikus fideszmentalitás
oldkarak 2012.11.09 10:52:09
@monddazigazatmar: lehet, hogy olvasási problémáid vannak - dislexiának hívják - én nem írtam, hogy itt nem lehet. Ha vígasztal van 2 diplomám és 3 diplomás - közte Phd-s, és postgrad-os is - gyermekem. De azt is látom, hogy ma nem tudnám fizetni az egyetemeiket, pedig akkor is nehéz volt. Te a le nem adózott bevételeidből szépen megélhetsz, míg 2 diplomával brutto 120ezer egy Phd-snek a fizetése. No, erre varrjál gombot. Ki a lusta?
Hol volt, hol nem volt, a cudar téli hidegben elindult a határban néhány szegény ember, meg néhány gazdag (vagy ahogy haragosaik mondják: kommunista), hogy a méltóságos urak elé járuljanak gondjukkal-bajukkal. Éhségmenetnek nevezték el utazásukat, ami Miskolc…..
oldkarak 2012.02.09 17:03:48
@BlahBlah: sajnálom, hogy nem érted, az egészet. Más orszáhokban - Szlovákia - 2-szer, többször abbyi keresetük van,
"az orvos nem produktív munka" - tehát akkor meg se kell fizetni: éljen Rákosi...
oldkarak 2012.02.09 20:57:37
@BlahBlah: az hogy nem működik a béremelés? még nem volt kipróbálva, hát rajta! Igenis Szlovákiában 2x-es az életszínvonala az ugyanolyan orvosnak, de tudok másokat is személyes ismeretségi köröbmből és más országokból. Az én orvos hozzátartozómat már többször felszólították, h nem maradt a számláján annyi pénz, h a részletet levonják, pedig nem él nagylábon!
Rákosi meg az improduktívokat - a marxizmus félreértelmezett okfejtése miatt - egyáltalán nem fizette meg. Ezért volt, hogy egy vájár 2x 3x annyit keresett, mint egy orvos, mert ő "termelt" az orvos meg nem. (I. szektor II.szektor stb...) Rákosi már rég nincs, de ez a gondolkodásmód jelenleg is él, mint látom, benned is.
A gyógyszertámogatás és az orvosi karrier biztosítása pedig nem egymásnak ellentétei
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
oldkarak 2011.06.29 21:36:15
@bandika gazdája: nagyon okos vagy jobb lesz ha mielőbb elpatkolsz, akkor az orvosoknak egy gonddal kevesebb. Majd kitölt a halottvizsgálatit és mehetsz Péterhez.
Egyelőre úgy tűnik, hogy el sem kezdődött, máris leverték a bohócforradalmat. Az index a Független Rendőr Szakszervezet mai közleményéből idéz: Berendelték a tüntetni készülő rendőröket című írásában. Eszerint: „Hatályos alkotmányunk minden magyar állampolgár…..