Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ny_kati

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy reményekkel érkeztünk a Belvárosi Színház előbemutatójára, A szív hídjaira. Minden adott volt, hogy a nyári estén kellemesen elmerüljünk egy szerelmi történetben, a varázs azonban elmaradt. Egy bestseller, a Madison megye hídjai és egy Golden Globe-díjas film alapján…..
Kiss Judit Ágnes naplova Pillang 2013.02.02 09:29:01
Az elmúlt hónapot a Belsőépítésszel töltöttem. Különös lény, ha én tűz és föld, ő víz és levegő. Én extra- ő introvertált, én társas, ő magányos, én kommunikatív, ő meditatív, én pacsirta, ő bagoly. Ha én BTK, ő TTK, ha én gömb, ő kocka, ha én láma, ő gyík,…..
Ma reggel a parkba mentem a szokásos óra előtti tanteremben várakozás helyett. Egyedül voltunk. Én és a sápadt reggeli fény. Pirosra fújt, fagyott arccal és dermedt, kékes kezekkel vánszorogtam. Mindegy. Csak ne szóljannak hozzám. És ne vegyenek észre. Nem létezem. Bennem csak a…..
http://www.noltv.hu/video/4559.html ..
ny_kati 2012.09.06 19:12:10
Szerda reggel fél 9. Mickael alszik, én piacra készülődöm. Alig várom már, hogy görögdinnyét lássak és napocskát.  Nyáron egy hónapig otthon voltunk együtt Magyarországon. 1-2 hét volt míg belerázódtam és utána nagyon élveztem. Legtöbbször csak heverésztünk a hőség…..
ny_kati 2012.08.22 10:20:57
Kiss Judit Ágnes naplova De eljön 2012.08.19 07:19:13
Eljön. Nem barát, nem szerelmes és nem szerető, de eljön. Bort hoz és énekel nekem, és velem alszik, követi minden mozdulatomat, akár a víz. Vacsorát főz, tüzet gyújt, nézzük a lángokat, énekel nekem és velem alszik. Követi minden mozdulatomat, akár a víz. Kávét főz nekem,…..
Kiss Judit Ágnes naplova Ébredés 2012.08.07 17:24:31
Jelentem az aggódó hozzámtartozóknak, hogy a műtét sikerült, a beteg felébredt, magához tért. Gondolom, sikerült, mert ez a Doki nem szokta elszúrni a műtéteit. Nem tudom, mit csinált, csak kotorászott bennem, az biztos. Remélem, kiszedett valamit, ami nem kell oda. Az…..
ny_kati 2012.08.07 18:07:41
:))
Napjaim És ezen a héten... 2012.04.18 17:49:00
Hál' isten vége az esős, szeles időszaknak. Még mindig kabátban teszem meg azt az elképesztően hatalmas távolságot Mickael és az én lakásom között de legalább már süt a nap.Kaptam levelet! El is felejtettem, hogy levelet várok, úgyhogy igazán meglepődtem. Izgatott voltam és…..
ny_kati 2012.04.18 21:29:19
Néhány napja egy PhD-s szakkollégiumban (az egyszerűség kedvéért nevezem így) voltam meghívott vendégként beszélgetni. Tíz tehetséges fiatalember, többségük természettudós, akik a doktori disszertációjukat írják, érdekesebbnél érdekesebb témákban. A magyar értelmiségi…..
 Köllött vón' a fenének Bécsbe kimönni! Most möggyüttem, oszt egybű érzem, hogy az utcák igen büdösek, s a portúl úgy tikácsolok meg prüsszögök, mind akin elégyött a parlagfű-allergia! S a vellamoson mind szorongok, hogy helyt nem kapok, mer' igencsak elszoktam vót ettül…..
 Többször álmodtam már egy fiúval. Nem rendszeresen, de évek óta előjön. Tizenhat-tizennyolc éves lehet, vékony, világosbarna hajú, keskeny arcú, talán barna szemű, de mindig más az arca, mindig másra hasonlít, mégis mindig tudom, hogy ő az. Amikor meglátom, szerelmes…..
Kiss Judit Ágnes naplova POSZTolok 2011.06.14 10:46:58
Tegnap délután Szabó T. Anna és Lázár Zsigmond Kirké című zenés darabja felolvasószínházi formában a dramaturgok nyílt fórumán. Annával a vonaton futottam össze, csörtettünk át a városon, az IC pont annyit késett, hogy rohannunk kelljen. Hatalmas érdeklődés, soha ennyien…..