Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igyugyaz

0 bejegyzést írt és 323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
igyugyaz 2013.03.14 19:55:06
@eff: Jóérzésű ember ilyen helyzetben legszívesebben egy tankkal hajtana keresztül a két orkon, úgyhogy ne csodáld, hogy a többség nem a leghatékonyabb becsicskulásra bíztatja a hölgyet.
Jávor Benedek szerint aggasztó a kormányfő valóságérzékelésének teljes hiánya. Szerintem meg az aggasztó, amit Jávor (Schiffer, Bajnai usw.) a politikáról gondol. A szimpatikus (és unszimpatikus) hülyék gyülekezetében, ami a hazai "demokratikus" ellenzék, nincs egy figura (na…..
Két hete vártuk ezt, mióta kiderült, hogy Karácsony Gergely megvárja a miniszterelnök válaszát azzal kapcsolatban, hogy „Vannak-e oligarchák a Nemzeti Együttműködés Rendszerében?” Ugyanis ha háromszor nem válaszol a miniszterelnök, negyedszerre kötelezően ott kell…..
igyugyaz 2012.05.07 22:01:42
@Disintegrator Rising: Azért jópofa, hogy még tapsikolsz is amellé, hogy a pénzedet nyúlják.
Cool List 2011 48. Gazsi Rap Show 2011.12.05 12:00:00
Yo, yo, mi ez a cool zaj, mik ezek a cool ütemek? Kiscsávó, te tényleg még mindig azt hiszed, hogy csak az indie gitárosok meg az elektró DJ-k a menők? Kishaver, téged hibernáltak 2006-ban, vagy mi van? Itt van Magyarország legkúlabb rappere, aki olyan alapokat nyom, hogy arra még Jay-Z…..
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
Valótlanul állította dr. Kovács Zoltán, a Magyar Autóklub főtitkára az alábbi videóban (6:24-től) hogy ő és Hegedűs Oszkár, az Autóklub elnöke valamint feleségeik 2003. októberében a FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) éves közgyűlésén vettek részt…..
Öt szempont amit érdemes megfontolni.   Az Alkotmánybíróság, az európai jogi fórumok, vagy a kormány egy újabb ötletrohama ugyan hozhat még komoly fordulatokat, de a devizahitelek végtörlesztésének jogerős szabályai végül is megszülettek. Az egyszeri nyereség…..
Csak az nem veszi észre, hogy mi zajlik éppen, aki nem akarja, vagy akinek hivatalból nem szabad – mondta a minap találóan egy ismerősöm. Hogy mire gondolt? Arra, hogy a közéleti csalódottságnak, kiábrándultságnak és közönynek a szintje kritikus pontra ért. A korábbi szobrok…..
igyugyaz 2011.09.07 18:20:15
A Red Bull mobil palotájának teraszáról volt a legjobb a kilátás. A bor finom, a háttérben Porschék róják a köröket. (Fotó: Kovács Bence) Akárcsak az életben, a Forma-1 nézői között is rendkívül szigorú a kasztrendszer. Sőt, még annál is szigorúbb, ez ugyanis semennyire…..
igyugyaz 2011.08.24 20:06:31
www.youtube.com/watch?v=iJX9M_Eik8k

Ja egyáltalán nem mentek oda helikopterek, ezek a szomszéd kocsmába tartottak.
  Sokan pedzegették már, hogy Norvégiában, a béke (fél)szigetén minden annyira rendben van - legalábbis volt eddig -, hogy luxusbörtönéletre készülhet a gyerekgyilkos Breivik. „A társadalomnak és az egyénnek is egyszerűen félre kell tennie a bosszúvágyat, és ne úgy…..
igyugyaz 2011.07.28 01:17:28
@Húsleves:

Egen, ezzel csak egy gond van, ott van pl a Bastoy börtön ami be lett linkelve ami önellátó és ezzel olcsóbb is mint a hagyományos börtönök. Egyébként pedig nem csak ilyen börtönök vannak Norvégiában, sőt. Ezek arra vannak tartva, hogy a büntetés utolsó éveiben elkezdjék visszaszoktatni a rabokat a normális életbe, ha nem tartják be a szabályokat mennek vissza a hagyományosba. Az meg, hogy a Norvégok gazdagok az igaz, nyilván nem mindegy ebben a helyzetben sem, (bár pl. Amerikában igen sok pénzből sokkal rosszabbul működő rendszert üzemeltet), de ettől még miért kéne szörnyülködnöm azon, hogy ott ilyen börtönök is vannak ha egyszer beválnak??
Észrevettem, hogy tegnap kimaradt egy poszt, de sajnos szinte mindenki nyaralni van, köztük én is. Az idő szar, de nincs mit tenni. Azonban Nektek ettől még nem kell olvasnivaló nélkül maradni, úgyhogy Bendegúz levelét ajánlom figyelmetekbe. Igazat adok Neki, én is úgy látom, hogy…..
Óhatatlanul merül fel az újságírói kérdés: Le lehet-e szarozni egy politikust? Aki ember, ugyebár, még ha olykor nem is tűnik annak. Tehát meg lehet sérteni a méltóságában, még akkor is, ha nem mindig tűnik úgy, mintha rendelkezne ilyennel. Az Emberi Jogok Európai Bírósága…..
igyugyaz 2011.07.22 07:04:25
@Bebes:

A Wall Street Journal és a The Times ugyanúgy Murdoch tulajdona.
igyugyaz 2011.07.22 14:42:49
@Bebes:

Szerintem félreérted, bár nem vagyok biztos benne. A Wall Street Journal és a The Times-nak ugyanaz a tulajdonosa mint a News of the World-nek. Ezek a lapok viszont már konkurensei a NYT-nak és a Guardiannek. Ettől függetlenül eléggé gáz, hogy ezt a hírt (amit ugyaneben a formában angolul is hallottam) úgy veszik át mintha tény lenne és nem a Murdochék találták volna ki.
ADrenalin McPong okostelefonnal 2011.06.06 16:35:00
A DDB Stockholm ötlete volt az az interaktív óriásplakát, amelyen a méltán népszerű Pong című játékot játszhatja mindenki, akinek okostelefonja van. Aki kibírta a 30 másodpercet, kupont kapott amiért mekis ételek jártak - ezért ráadásul nem is kellett letölteni…..
igyugyaz 2011.06.06 23:44:18
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
igyugyaz 2011.05.26 15:08:19
@Magyarnaba:

Tényleg van ott pár merész megoldás:) , elsőre fel se tűnt.
Proszektúra Új csillag született 2011.04.26 17:22:00
Húsvét hétfőjén Budaházy után immáron egy újabb nagyszerű hazafi vált médiasztárrá, a kempóbajnok Eszes Tamás úr személyében. Felmentették az Egri Városi Bíróságon a garázdaság szabálysértésének vádja alól, s ma már azt is megtudhattuk róla, hogy indul a…..
igyugyaz 2011.04.26 23:47:58
@Spiritmonger: Ja, akkor nem is az van a képen....
Hivatalosan is bejelentették, hogy gyártósorra kerül a négyajtós Bugatti 16C Galibier, melynek sorsa 2009-óta ad témát a szakpletykáknak. A Veyron alapjaira épített 1000 lóerős rém 3 másodperc alatt gyorsul 100-ra (illetve 60 mérföldes sebességre), két összeépített V8-as…..
Aki először jár IKEA-áruházban, biztosan nem talál ki rögtön a legrövidebb úton - egy angol kutatás szerint ez nem véletlenül van így. Ian Penn, a University College London professzorának számításai szerint az IKEA-vásárlások 60 százaléka a pillanat műve, vagyis…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
igyugyaz 2011.04.12 16:24:00
@sidorovich: "De az is legitim, hogy pl. laksz egy háromlakásos társasházban, ahol a másik két lakó idővel megutál téged valamiért (pl. mert kínai vagy, vagy trágár), ezért aztán az egyik közgyűlésen kétharmados többséggel beveszik az alapszabályba, hogy a lakók takarítanak, és hetente kell megszavazni, hogy ki a soros. "

Konkrétan erről szól a demokrácia csak hát ugye ez fájó, tudom. "

Ja és konkrétan azért van alkotmány, hogy a fentebb vázolt dolog ne történjen meg, fájó.
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
igyugyaz 2011.04.07 17:48:34
@gyz: Hát akkor induljunk ki abból, hogy mindenki mindig hazudik bármiről is van szó. Pl. Mária minden szava hazugság volt arról, hogy mi életszerű és mi nem.
igyugyaz 2011.04.07 18:04:52
@gyz: Szerintem te nem érted, hogy ez egy blog nem bíróság. Nincsenek bizonyítékok, nem lesz hangfelvétel az ofővel való beszélgetésről, videó a fogorvosi beavatkozásról, sem bescannelt szülői hozzájárulás. Ha lenne akkor nem itt olvasnál róla hanem a hírekben. Itt egy posztoló leírása van arról, hogy mi történt. Az, hogy te abból indulsz ki, hogy bármi amit a posztoló ír hazugság az semmivel sem megalapozottabb mintha abból indulnánk ki, hogy igazat mond mivel nincs oka, hogy hazudjon. Ezt nyilván nem érted, de nem baj, az internet nem neked való.
igyugyaz 2011.04.07 20:09:29
@gyz:

Ezt írod:

" nem az a lényeg, hogy megtörténhetett-e, hanem, hogy valóban megtörtént-e."

Ebből arra kell következtetnem, hogy kételkedsz abban, hogy az eset megtörtént.Nem csoda, hiszen szerinted "a posztok egy része szemenszedett hazugság".

Ha mégsem így gondolod és szerinted a posztoló igazat mondott akkor természetesen valóban félreértettelek.

Én felvetettem, hogy olyan esetben ahol a leírtak egyértelműen megtörténhettek ott semmivel sem megalapozottabb azt feltételezni, hogy a posztoló által mondottak nem történtek meg (gyk. hazudott) mint azt, hogy azok valóban megtörténtek.

off

Egyébként azt különösen mókásnak tartom amikor úgy "bizonyítják" be maguknak a kommentelők, hogy a posztoló nem mond igazat, hogy idézik a szabályokat, amiknek áthágásáról szól maga a poszt. Feltételezve, hogy nálunk mindig minden szabályt betartatnak. Gondolom azért mert ez a tapasztalat.

/off

Mindenesetre repesve várom következő lekezelőnek szánt kommentedet.
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
igyugyaz 2011.04.02 17:41:50
@bunkokiller2:

Nem azt mondom,nyilván jobb ha beáll, vagy ha ott áll akkor nem egy méterre a padkától, de őszintén, egy kamionnal ki lehet még így is fordulni. Arról nem beszélve, hogy nálunk ahol keresztbe beáll a bömös és elfoglal két mozgássérült parkolót talán nem az ilyeneken kéne rugózni.
Korábban már írtam, milyen nagy élmény volt nekem az első magyar mesemondó fesztivál, amin új ismerősöket, barátokat szereztem. Az egyik ezek közül Wayqui volt, a perui vándor mesemondó.Így amikor a fesztivál után megtudtam, hogy Budapesten marad még néhány napra, rögtön…..
Ezzel a poszttal nagy késésben vagyok. Az első öt között kellett volna lennie. Mentségemre szolgáljon, hogy obsitos köztisztviselőként pottyantam a számomra meglehetősen új blogszférába. Talán ezért sem tudtam pontosan elképzelni, hogy milyen módon tükröződik majd a…..