Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szintetikus

0 bejegyzést írt és 356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a csaj rendszeresen hív, közvetlen veled, minden gondjába beavat, és néha azt is mondja, hogy hiányzol neki, még mindig kevés. Ám ha előtted csúnyán berúg, az annyit jelent, hogy nem akar tetszeni neked, de elfogadott ivócimborának.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
Mindenki, aki nézte az Orbán-televízióban futó olimpiai közvetítést az úszók előfutamáról hallhatta, hogy nem hallja! Bizony, ez is megtörténhet! A közpénzből – mindannyiunk adóforintjaiból – fenntartott televíziós csatornahegyek egyikén – az M4-en - a kommentátor kiharcolta, hogy a nevét külön…..
Pándy András neve egybeforrt a családirtással és a vérfertőzéssel. Amikor lánya vallomása alapján a belga rendőrség és ezzel együtt a világ is értesült azokról a horrorisztikus eseményekről, melyeket apjával együtt elkövettek, az évtizedek óta hordott, mindig mosolygó lelkész álarca pillanatok alatt…..
Vendéglátó-ipari végzettséggel jelentkeztem az IKEA álláshirdetésére, amiben éttermi dolgozókat kerestek. A végzettségem nem érdekelte őket, csak az, hogy mennyire érdeklődöm a lakberendezés iránt és milyen gyorsan találom meg a labirintus (!) kijáratát! A következőkben a…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt Blog! Nehéz olyan világba gyermeket szülni, ahol egyes vezetők…..
szintetikus 2015.01.24 16:54:29
@Szumátriai Patkánymajom: :) mindig elmosolyodok, hogy mekkora troll is vagy :D
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Kedves Mt blog! Álláskeresés ügyben írok nektek és jól kipanaszkodom…..
szintetikus 2015.01.15 07:25:45
@Szumátriai Patkánymajom: nagyobb mocskot nem hoznak Mo-ra, mint ami van, eleg szurke lenne az orszag, ha csak ezt a depressziv magyar nyelvet kene hallgatni
Reágáló Mindennapi fasizmus 2014.09.24 02:39:04
Elég fölszállni a közösségi közlekedés bármelyik járművére, hogy megértsük, mi formálja, mi hozza létre, és mi fogja fönntartani a kialakuló totalitárius rendszert. A mindennapi fasizmus kultúrája. Nyilván könnyed legyintéssel lehetne napirendre térni az egymást…..
FilmBaráth 2014.09.05. 13:31:25@danialves: Ha írsz jövő hétre egy listát ugyanerről, akkor megkapod a számodra igazit:-) Ám legyen. Szóval miután a múlt héten olvashattátok a 11-20. helyezettet a 14 éves évtized legjobb filmjei közül, itt az ideje, hogy objektíven…..
szintetikus 2014.09.19 23:42:05
@Alhazred: +1 az tuti, hogy nagyon jól sikerült
Kedves Tibi! Sajnos sokadik multifikázó posztotok és a lesajnáló, cinikus kommenthadjáratok után úgy döntöttem, tollat ragadok - "hallgattassék meg a másik fél is"-alapon. Itt van valami, amit anyukád sohase mondott. Mi az általános felfogás a multisokról? Nem értenek…..
szintetikus 2014.08.24 21:39:58
@bigmax: a jelen mernokei a jovo gyari munkasai :D
Fenyegeti-e a társadalmakat egy újkori fasizáció? Beszélhetünk-e a kapitalizmusról demokrácia nélkül? Mi történik ma Magyarországon? "A demokráciát ma kinevetik az emberek és el kell ismernem, bizonyos mértékig megértem őket" - nyilatkozta Tamás Gáspár Miklós, akivel Jaroslav…..
szintetikus 2014.05.25 07:16:28
JobAngel Ingázni jó! 2014.05.06 09:00:00
Ingázni az általános vélekedés szerint kényelmetlen, a sokra becsült brit tudósok kikutatták, hogy káros is lehet (cikk itt), és csak 3 órán túli utazásban lehet „értelmes” munkát végezni. Tekintve, hogy magam is ingázó vagyok 10 éve, egészen másképp látom ezt, mint a…..
Az állásinterjúnak, ahogy minden eseménynek az álláskeresésben, megvan a maga szabályrendszere.   Állandó feszültséget okoz a jelentkezőkben a mit szabad és mit nem kérdése. Most összeszedtük a   legfontosabb momentumokat, és azt, hogy lehet jól teljesíteni az…..
szintetikus 2014.05.06 23:30:50
@metal: Ez az add onmagad, abban az esetben ha az illeto 1 balf.sz nagyon rossz tanacs.
Lehet szanalom, meg kozhely gyujtemeny de beszelgessetek el egy hressel, jokat fogtok rohogni az emberi butasagokon.
Tisztelt Mt!   Győrben dolgozom egy call centerben fél éve. Jelenleg érettségivel rendelkezem, szeretnék tovább tanulni, 22 éves vagyok. Úgy érzem, gondolom, sok igazságtalanság ér a munkahelyemen. FEOR számom 5123, telefonos, (multimédiás) értékesítési ügynök. Részmunka…..
szintetikus 2014.04.09 07:06:36
@netface: van, tuu, trii? ulj le, egyes :D
Tisztelt Munkahelyi terror jog!   Jelenlegi munkahelyemen, egy bankban 3 éve dolgozom. A munkámmal mindig meg voltak elégedve, mindig a sikeresen értékesítők között voltam. Március elsején váratlanul egy kolléganőt elküldetek, engem pedig 4 órásra vettek vissza, mint mondták…..
Ezt a cikket most a magyar kormány elképesztően zseniális munkájának köszönhetjük. Kösz. El nem tudom képzelni, hogy minek kellene történnie ahhoz, hogy a magyar társadalom narancsosabbik részének feltűnjön végre, hogy a többi oldalon levők mellett a farok rossz végén áll?…..
szintetikus 2014.02.15 09:18:19
@s: akadémiai szinten sikerült megfogalmaznod a mondandód :D
Ha valaki pirosban vagy egyszerűen csak a nem megfelelő helyen kel át egy kereszteződésben, az USA-ban akár körülbelül 50.000 forintnak megfelelő bírságot is fizethet. A rendőrség rámozdult az „elkövetőkre”, ugyanis azt mondják túl sok balesetet, halálesetet okoznak a…..
szintetikus 2014.02.13 15:26:31
Tisztelt Mt!Nem szerenték nagyon hosszú lenni, ezért csak a lényeget szeretném leírni önöknek. Adott egy cég, ahol 6 éve dolgozom. Irodai munka, elfogadható fizetéssel, normális kollégákkal. Az eltelt évek alatt semmilyen problémám sem a munkatársakkal, sem a vezetőséggel…..
szintetikus 2014.02.11 18:32:06
@leningrad: nem, ő simán csak 1 hülye :)
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
szintetikus 2014.02.08 11:47:05
@ingyenebed: helybol vagy ilyen h.... vagy nekifutasbol? :D
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!Teljes elkeseredésemben írok önöknek. 27 éves vagyok.Nem dohányzok/iszok/bulizok.Nincsen gyerekem.Van érettségi + angol,német nyelvtudás + takarító/pénztáros/bolti eladó szakma.Régen diákmunkáim is voltak.3 év takarítóként dolgoztam meg 3 év…..
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
szintetikus 2014.01.25 17:43:14
@lobster thermidor: nem rasszizmus ez, csak tapasztalat :)
Kedves Munkahelyi Terror Blog!    Nagyon szeretem olvasni ezt a blogot már évek óta, jó együtt elmélkedni egymás problémáin, hasznos, mert sokat lehet tanulni más történeteiből és a hozzászólásokból is. Jómagam írtam is már ide, és kommenteltem is sokat. Most megint…..
szintetikus 2014.01.19 00:26:34
@fagzal: +1 :D

ez 1 katyvasz már megint
EnergiaGorilla Viktor goes shopping 2014.01.15 12:19:39
- Te már megint hovamész a cimboráiddal? - Kiugrunk Moszkvába, csak olyan rutinszerű izé, átbeszélünk ezt-azt, semmi különleges. - De nem vesztek atomerőművet? - Frászt, hova gondolsz… - Nézz a szemembe, és úgy ígérd meg!   - Drágám, hazajöttem! - Mi az ott…..
Már csak pár hónap és Tarlós mester átadja szeretett városlakóinak a négyes metrót, az elmúlt húsz év egyik legnagyobb elkúrását. Persze a bukásra álló kőbunkó főpolgi helyében bárki más ugyanezt tenné. Nem az ő saruk elsősorban, a fekália ügyes tálalásában és…..
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
szintetikus 2014.01.02 21:13:42
@Fyall: "hogy milyen fókuszált, alapos munkát végez el egy átlag pl. német nap mint nap"

ordas, nagy hazugság...
ismerem a németeket és a precíz munkájukat, nap mint nap velük küzdök...