Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kereszteslovag1

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KLIKK blog Emil hallgat 2014.03.20 07:33:25
Csapattagunk, Emil is ezerrel készül a KOCKAFESZTre, de egyelőre semmi konkrétat nem mond arról, mivel. Hallgat. Néha annyit eldünnyög, hogy bővítette a Forum Romanum terepasztalát, aztán, hogy nagyon pontos és klassz lett, aztán, küld egy-két sebtiben lőtt (rossz minőségű)…..
Percekig csak pislogtam a készletre. Néztem, néztem és azon gondolkodtam: tényleg egy puszinyuszi színű, napocskás-virágos készlettel fogok most játszani? Tényleg alig várom, hogy a kezembe vegyem Csoda Kitty-t? És tényleg. Nem tudom, hogyan tették LEGO-ék ezt a készletet, pláne…..
kereszteslovag1 2014.03.13 18:31:14
Tavaly tavasszal nagy lendülettel vágtam bele az "Egy nap LEGO országban" című sorozatomba, ami egy minifigura életét mutatta volna be. Elkészült néhány rész, és voltak újabb ötleteim a folytatásra. Sajnos a tanulmányaim közbeszóltak, így nem következtek újabbak. Persze…..
kereszteslovag1 2014.02.13 17:19:40
A battlepackoknak, vagyis seregépítésre alkalmas kisebb Star Wars készleteknek a lényege egyértelműen a minifigurákban rejlik. Persze, a figek mellett mindig van valami apróság, de ennek vagy semmi értelme, vagy valamilyen járgánynak, tereptárgynak a rémségesen lebutított…..
KLIKK blog Legós vers 2014.02.01 09:00:00
Ma bukkant rá anyukám egy remek versre az interneten, amit hát mit is mondjak, kár lenne nem megmutatni nektek is. | Vajda Melinda illusztrációja | Jankovics Emília: Legó-évszak   Tél van, ott kint hull a hó,itt bent pedig a legó:Házunk legó lepte el, be se férünk…..
KLIKK blog 40 éve a LEGO-zás 2014.01.28 09:00:00
Egy 1971-es angol katalógusban bukkantam rá a képre, ami tökéletesen érzékelteti, mennyit változott a világ az elmúlt negyven évben, már ami a kulturált LEGO készlet összeépítést és felhasználást illeti. A régi katalógus  egy oldalán azt látjuk, ahogy a kiscsávó…..
KLIKK blog Egy LEGO Brand Store-ban 2014.01.23 13:00:00
Azt hittétek, a LEGO-s kabátot készítő bácsi a legfurább LEGO rajongó? Vagy a spaceman-nek öltöző? Á, dehogy. Egy LEGO Brand Store-ban vásárol a képen látható úriember. 9GAG-en találtam. Ennél többet nem kell hozzáfűzni, csak nézzétek. Keressétek a hibát. ..
KLIKK blog Mi volt a legjobb idén? 2013.12.29 09:00:00
Nemsokára itt az év vége, amikor is ésszerű volna hosszabb összefoglalókat írni arról, mégis mi történt LEGO-éknál 2013-ban. Hát, ez az, amit nem fogunk most megtenni, viszont egy dologra rettenetesen kíváncsiak vagyunk: szerintetek mi volt 2013 legjobb LEGO témája és melyik volt…..
Már játsszák a mozikban az A Hobbit második részét, a Smaug pusztaságát. Erre időzítve már a második film egy-két jelenetét megelevenítő készlet is kapható, ha máshol nem, hát a Shop at Home-on. Az árak viszonylag korrektek, ám ha el szeretnétek kerülni egy kisebb…..
Az interjú első része megtekinthető itt. Sose zavarta az a sok rózsaszín, azok az élénk, rikító színek?Nem aranyoskám, sose. Mi ebben nőttünk fel, nekünk ez volt a természetes. Hogy lett vége a boldog éveknek?Sajnos be kell valljam, kiöregedtünk. Már nem lehetett annyi sminket…..
kereszteslovag1 2013.12.07 20:50:22
Napvilágot láttak a hivatalos képek arról az A Hobbit készletről, amelyet már jó ideje ismerünk amúgy is. A 79013 Lake Town Chase öt minifigurát, két faházikót és egy kisebb hajót tartalmaz. A doboz grafikája szép lett, azonban a készlet elrendezése nem az igazi, Nem tudom…..
KLIKK blog Dávid és Góliát 2013.04.16 18:00:00
Ha már ma ilyen videós kedvünkben voltunk, itt van még egy mozgókép, melyet három fiatal LEGO rajongó, Herendi Soma, Mohilla Kristóf és Horváth Bendegúz készített. A videóban megelevenedik egy közismert jelenet a Bibliából - a figurahasználat miatt kissé mókás, de egyébként…..
KLIKK blog KOCKAFESZT játszóház 2013.04.09 10:24:52
A gyerekek körében hatalmas sikert aratott a KLIKK kibővített játszóháza a KOCKAFESZTen. A játszóházban több ezer kockával vártuk a kicsiket és nagyokat, valamint színezőkkel, gondolkodtató feladatokkal és két Ninjago asztallal is. A játszóház újdonsága volt a sok-sok élénk…..
Lassan, de biztosan itt a tavasz. Nemsokára zöldbe borul a Városliget és megtelik friss levegőre, kikapcsolódni és szórakozni vágyó emberekkel. Mindez a ligeti árusok nagy-nagy örömére. Beindul majd a biznisz a lufiárusoknál is - hiszen, melyik, az állatkertbe tartó kisgyerek ne…..
Nem tudom, mi történhetett, de nagyon megijedhettem, mert egyáltalán nem tudok mozogni. A szemem forgatom, hogy mi lehet. Van egy kis időm megnézni a körülállókat. Itt ez a tűzoltó. A szakálla se tudja eltakarni csúnya sebhelyét: a füle ööö helyétől húzódik az orra ööö…..
Vajon mely készletek voltak 2012-ben a legnépszerűbbek, az eladási adatok alapján? Elsőre biztosan mindenki betippelne egy CITY, egy Star Wars, egy Friends készletet. De mi a valós végeredmény? A LEGO adatai alapján három Star Wars, két Friends, két Ninjago és két CITY készlet…..
-Szipp. - Ahogy életem első levegőjét veszem, érzem, hogy testem lassan megéled. Kettőt pislogok. Hirtelen hajam is kinő. Egy puha, rózsaszínes valamin fekszek. Hosszú utat tettem meg idáig. Mivel még nem voltam összerakva, csak homályos emlékeim vannak. Gépek zajára…..
A 9473 Moria bányái készletet egyetlen figura, a bányatroll miatt vettem meg. Sikerült nagyon jó áron beszereznem, ezért a készlet többi figurájának az eladásával egész jól jöttem ki anyagilag. Azért, mielőtt a szürke kockákat máshol felhasználtam volna és a figurákat…..
Sziasztok! A nevem pln172, egy átlagos LEGO figura vagyok.  Mint társaim, én is élem a minifigurák átlagos hétköznapjait. Erre persze csak akkor van lehetőség, amikor a Nagy Kéz nem lebeg épp lakóvárosom, Fiúszoba felett. Van egy házam, és egy autóm is. A…..
kereszteslovag1 2013.02.24 10:57:28
KLIKK blog Egy nap LEGO országban 2013.02.22 09:00:00
Kinyitottam a szemem. A hátam sajog. Nagyon kemény az ágyam és még azok a bütykök is nyomják! Atyaég, már 10:21 van! El fogok késni a munkahelyemről. Odateszek egy kávét főni, majd átöltözök. Gyorsan torzót, majd lábat váltok, és a hajam is egy rendezettebbre cserélem.…..
Sosem legóztam a szüleimmel. Ez valószínűleg azért van, mert a LEGO volt az a játék, amit ha kiöntöttek elém, órákon át nyekkenés nélkül elvoltam, mint befőtt a polcon. Nem volt bennem igény arra, hogy anya leüljön mellém és építsen. Megelégedtem annyival, hogy a kész…..
kereszteslovag1 2013.02.15 18:16:01
KLIKK blog Mi lehet a lepel alatt? 2013.02.05 09:00:00
Érkezett egy készlet hozzánk a dán LEGO-tól. Annyit elárulhatunk, hogy remek készletről van szó, ráadásul szép nagy darab. Azt is elmondjuk, hogy hamarosan videóval és sok-sok képpel megspékelt bemutatót is írunk róla itt a blogon. De melyik lehet ez a készlet? Küldd el…..
KLIKK blog Kétkerekű csodák 2013.01.25 09:00:00
Folytatván legutóbbi bejegyzésemet, megmutatom nektek a kedvenc egyedi építésű motorjaimat. (Ne értsetek félre, nem én építettem őket.) Nem rajongok az új építésű motorokért. Lehet, bennem van a hiba, az olasz autókat sem szeretem igazán. Szóval, állítom, hogy a…..
KLIKK blog Mi volt a fa alatt? 2012.12.26 09:00:00
No, kinek volt LEGO a fa alatt? Mit hozott a Jézuska? Írd meg kommentben, milyen LEGO-t kaptál, kíváncsiak vagyunk rá mindnyájan! | Építette: Carson Hart |..
kereszteslovag1 2012.12.27 11:38:41
Egy-egy készlet forgalmazását hosszas tervezés és tesztelés előzi meg. És bizony akármennyire ügyesek a LEGO-nál serénykedő mérnökök, előfordul, hogy egy-egy terv a süllyesztőben végzi. Ilyen készleteket mutatunk meg nektek - aztán döntsétek el, jól jártunk-e azzal, hogy…..
kereszteslovag1 2012.12.17 19:07:13