Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robertburns

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Nemi szerepek 2016.03.09 19:12:19
A feminista nők többsége szerint a maradi (hegemón patriarcha ésatöbbi) férfiak nem tudják feldolgozni a nemi szerepek változását. Aztán ugyanezek a nők megfordulnak, és azt kezdik kérdezgetni, hogy hová lettek az igazi férfiak, merthogy nekik olyan példány kellene, amilyen a 100 évvel ezelőtti…..
robertburns 2016.03.11 13:58:11
@: egyébként én vagyok a naiv, most látom csak a megfejtést:
nyilvánvaló, hogy a kemtrél is zsidó huncutság
tádááá:
meg is van a kretének szent grálja
robertburns 2016.03.11 14:10:29
@KalmanBlog: Dehát nekem nem kellemetlen. Szerintem tökhülye vagy, annyira, hogy nem is veszed észre. Mikor fentebb írod, hogy egy nő nem veszi hasznát a diplomának szerinted. Meg hogy presszionálod a lányodat hogy 18 évesen menjen férjhez. Nettó faszság. Tessék.
Viszont az általad felhozottban tényleg nem akartalak nőgyűlölőként besorolni, és tényleg nem a kellő gondossággal fogalmaztam. Hát ennyi, bocsi.
robertburns 2016.03.11 14:22:35
@KalmanBlog: Kivételesen örülök, hogy nem akarsz vele vitatkozni, mert mennem kell...

További jó szórakozást mindenkinek!
Szivárvány, béke, egyenlőség ! : )
A tudósoknak új magyarázatuk van arra, miért vagyunk egészségesebbek a nyári időszakban: az immunrendszerünk az évszakokkal együtt változik – legalábbis egy nemzetközi kutatócsoport által készített új tanulmány szerint. A Nature Communications című szaklapban megjelent…..
robertburns 2015.10.21 10:58:15
@mismásológép:
A poszt hivatkozik az eredeti cikkre (benne van a link), így nincs szó lopásról.
A gének aktivitása/kifejeződése (az eredetiben gene expression) az, ami változik és kihat az immunrendszer működésére.

@Brix: a D vitamin termelődésének évszakonkénti változása tényleg játszik, a cikk ennek nem mond ellent, hanem egy mélyebb (génkifejeződés) szintű szabályozás lehetőségét veti fel.
Gyermekkoromban elszántam magam,Hogy szólok istennek, ha van.De nékem ő égő csipkefenyérbenMeg nem jelent, se borban és kenyérben,Hiába vártam sóvár-irigyen,Nem méltatott reá, hogy őt higgyem. Karinthy Frigyes: Nem mondhatom el senkinekMost, hogy húsvét örömére az internet…..
robertburns 2015.04.03 11:45:19
@Andy73: "Erre a válasz, hogy az igazság szabaddá tesz."
Úgy van. Nem kell sokezer éves mesék és megmondóemberek avítt dogmái szerint alakítanom az életemet, beígért büntetések árnyékában. Priceless.
robertburns 2015.04.03 11:46:50
@Andy73: "Mi a abban a jó, hogy (ha nem halsz meg fiatalon) az életed dele után leépülsz, és a hanyatlás, pusztulás tudatában élsz?"
Tényleg, ezt akartam is kérdezni, a túlvilágon melyik életkorunknak megfelelő állapotban élünk majd? Csecsemőként? Aggastyánként? Vagy kisorsolják?
robertburns 2015.04.03 13:43:25
@Szalay Miklós: Az ateizmus sokkal inkább az "üres tárgylemez" (nem az én hasonlatom, de nem tudom, kié), ami várja, hogy bizonyítékokat helyezzenek rá. A hit ezzel szemben a halálfélelem túlspilázása. (Ezért is "jön meg" nagyobb eséllyel traumatikus életesemények során, mint arra fentebb már rámutattak.)
Hogy mi volt a baj a tegnapi Tavasz jön – Orbán megy elnevezésű tüntetéssel (mármint azon kívül, hogy a tavasz nem jön, Orbán meg nem megy)? Pontosan ugyanaz, mint ami az őszödi beszéd utáni demonstrációkkal: elfoglalták a nyomik. 2006-ban már aznap délután ott voltam a…..
My way is to begin with the beginning, szokásom a kezdetén kezdeni – mondta Lord Byron. Így kezdi A Pendragon legendát Szerb Antal, a legszellemesebb társalgók egyike, a magyar irodalom zsenije, aki miatt egy túlképzett nemzeti frontos kolléga interpellált a parlamentben, hogy tiltsák…..
robertburns 2014.06.02 16:07:38
@sztrugackij:
Ugyan, hagyd, do not feed the troll.
Van egy szellemi mélység, ami alá már úgysem tudsz leereszkedni.

Szerb Antal géniusz volt, nagy kár, hogy nem alkothatott tovább, többet. Az a fajta végtelen szellemi sötétség fojtotta meg, ami most is terjedőben van.
robertburns 2014.06.02 16:16:11
@Tiszteltetem Brüsszelet:
Szóval van egy szellemi mélység, ami alá én sem tudok leereszkedni.
Mi több: nem is akarok.
Akkor mutatjuk, mi is az igazi országimázs. Osvárt Andi ugyanis Craig Ferguson-nál járt, a CBS késő esti beszélgetős műsorában. Andi vicces, laza  és okos volt: "Magyarország a gyönyörű nők földje" - mondta. Persze, a műsorvezető szépen elsorolta rólunk a szokásos…..
Azon túl, hogy szörnyen csúnya a hosszított lengővilla és a traktorgumi, nem nagyon tudtunk mit felhozni a bugyuta amerikai divat ellen. Az országban, ahol a kanyarokat csak bizonyos régiókban, kísérleti jelleggel tartják, kialakult egy divatirányzat, ami az egyenes sprinteléseknek…..
...élhetetlen banda, több marad nekem, beee Matolcsytól már áradhatna is a hitel, ám, az MNB-ben megpendített adóbevétel-többlet kérdéses. A gazdasági tárca ugyan azt gondolja, hogy jobban jár a költségvetés a kisadók kerülése miatt, erről szól ugyanis a KIVA és a KATA…..
robertburns 2013.04.05 13:52:00
@VT Man:
"Ha az elmúlt években tudtak +5 évet emelni rajta (mondjuk pont az MSZP volt), akkor mi tartja vissza őket hogy 70 vagy 75 vagy 80 évre emeljék?"
Semmi. Ez is egy érv a kata mellett: mindegy, hogy kevesebb szolgálati időt generál, mert az úgyis megy a feneketlen kútba. Fideszék pedig adót csinálnak a járulékból, így már semmi garancia, hogy bármit is visszakapj.
A nyugdíjkifizetés ellehetetlenülése/korfa miatt nem is igen van más választás, mint nyugdíjkorhatárt emelni, mert épeszű ember már nem vagy alig vállal gyereket itt.
A melegházasság ellenzői azt hajtogatják, hogy a házasság férfi és nő szentsége, és kész. Alapvetően én is úgy érzem, hogy a házasság, az házasság, azt úgy képzelem el, mint férj és feleség dolgát. Azonban ha a férfi-nő frigynek tényleg az a sorsa, amit a televízió…..
A Fidesz új elmebaja szerint minden gyerek mellé, aki lóg, rendőrt állítanának; a tervezet szerint a rendőrök minden 14 év alatti gyereket vissza kell hogy kísérjenek az iskolába, aki nem megy be.  Szemünk előtt van a kép, ahogy kommandósok rontanak be a kőbányai lakótelepi…..
Cool List 2011 35. Karsay Dorottya 2011.12.06 15:00:00
Még hogy a politikai aktivizmus nem lehet kúl? Jó reggelt kívánunk, hol élnek, kedves kommentelők, Medgyessy Péter miniszterelnökségének idején? Vagy talán nem tetszenek olyan bátornak lenni, mint Dorottya, aki az év legkúlabb slágerében egyenesen a középső ujját mutatta fel az…..
robertburns 2011.12.06 15:50:20
Két takarítónőt és a büfést küldik Pleschinger Gyula és Rogán Antal ellenében. A kormány „lényegében a tegnapi naptól fogva kész az IMF-tárgyalások megkezdésére” – mondta el Giró-Szász András kormányszóvivő. Az IMF válaszában közölte, „Mi ezt…..
Hétfő este hat órakor a Parlament elfogadta azt a törvénymódosító javaslatot, ami alapján az, akit 6 hónapon belül kétszer azon kapnak, hogy életvitelszerűen az utcán tartózkodik, 150.000 forintig terjedő pénzbírságra vagy akár elzárásra is büntethető. A javaslatot annak ellenére szavazta meg 293…..
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..