Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kallodo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
kallodo 2013.09.27 13:27:55
@azallamenvagyok:
Értem az iróniádat és egyébként teljesen igazad van.
kallodo 2013.09.27 13:33:00
@Zedder:
Persze hogy nem kell matekvizsgát tennie,abszurd is lenne Ettől függetlenül, nem ártana! Talán nem adósodna el nyakig.

Egy matekszakosnak miért kell angol középfok? Épp ugyanolyan abszurdum.
kallodo 2013.09.27 13:46:14
@csincsilla72:
Nagypapám perfektül tudott németül, mivel német származású, nagymamám meg nem beszélte na puff. Nagypapám szakmájához sem kellett a nyelvtudása, noha egyetemet végzett.
Indulj az útra és vissza se nézz! Múltad a fájó, bús ezer év. Rád ragyog végre az euró fénye, Meséld el büszkén mit vittél végbe! Brüsszeli pénzről szóljon az ének, Felszabadulva zengje a nép. Érctorkok harsogva zúgják a szélnek Uniós pénzen élni be…..
Sikerült ismét valami egészen különlegeset kifőznie T. Miniszterelnök Úrnak. Ezúttal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülésén tartott ínyenc politikai tanfolyamot. Mestermunka. T. Miniszterelnök Úr (a továbbiakban: Séf) gondban volt: milyen…..
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..