Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neeel Armstrong

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Bayerrel együtt élni 2012.07.19 11:23:00
A Magyar Hírlap online a mai napig is legolvasottabbja Bayer Zsolt Viharfelhők című július 17-űn megjelent írása, amelyiknek egyik jellegzetes bayeros hevületű mondata: Ezért kell nekünk kimondanunk: az a gyilkos állat cigány volt. És nem valami szexuálisan aberrált pszichopata.…..
Neeel Armstrong 2012.07.21 12:05:55
@ekszvájzed:

Hasonló tisztelettel, de én egy darabig kilépek ebből a diskurzusból, mert az ellenoldalon megszűnt az erkölcsi és értelmi késztetés.

Szubhumán lényeket csak az menteget a társadalom túlnyomó többségével szemben, aki egy alkalmas történelmi pillanatban maga is képes lenne hasonló tettekre.

Kun (Kohn) Béla, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás, Szabó Gábor (Eisenberger Benjámin) és társaik idejében meg is mutatták, mire képesek.
Neeel Armstrong 2012.07.21 22:28:48
@iii:

Visszanéztem este, mert sejtettem, hogy orvul utánam lősz, patkánynak is utolsó, gyáva bibolák tetű. Vártál azért 2 órát, hogy biztos legyél a dolgodban. Sunyiságod arra utal, hogy a réti négerek DNS-ét sem sokáig kellene keresni benned.

Elegánsabb lenne nyilván, ha hagynálak az anyád bodros, büdös szefárd picsájában, de helyesbítésért kiáltanak az aljas vádjaid. Az persze átlátszó hazugság, hogy az első inzultusig olvasod a kommentjeimet. Kit akarsz elkábítani ilyen infantilis mesékkel, kis buzi?

Többször is végigmész rajtuk, tűvé teszel minden sort, hol találsz belekötnivalóba, esetleg ellopható argumentumba, retorikai fordulatba, amit simán átemelsz, majd sajátként tüntethetsz fel.

A történet egyszerű, csupán a poszt eredeti kérdésfeveltésére nem reagáltál fekete-fehéren, hogy ti. ki, kivel élne szívesebben együtt közös hazában. Én Bayer Zsolttal, a posztoló és te a gyilkos cigány állatokkal.

Nincs is ezzel semmi baj, csak mindezt olyan álságos és körmönfont hazugságokkal körítve és tagadva adtad elő, ami nálam kiverte a biztosítékot, de másnak is erősen csípte a szemét.

Álkérdéseid egyikére kaptál is választ, erre terelni, érveid fogytán személyeskedni, szöszizni, kisfiamozni kezdtél. Majd le lettél oltva és elhúztad a beled valamelyik zsinagógába. Gondolom a rabbidtól is kaphattál egy tockost a szánalmas szereplésedért.

Ezek után meglapultál, megvártad, amig távozom, és akkor kiabáltál nagy bátran utánam a lépcsőházba, amikor órákra és kilométerekre voltam tőled és a géptől. Akkor sem futotta saját böffenetre, idegen anyagból dolgozol, még anyázás közben is.

Szánalmas kis kötekedő vagy, kajmán/cigány köcsög, zsiciben is ritka lehet az ilyen sutyerák provokátor, mint te.

Mindamellett megnyugtató, hogy ez a top 5 színvonal a turboakcionalista libsi szektában, amit te képviselsz. Ha neked blogod lehet, ha te az első ligában geciskedsz, milyen lehet nálatok egy NB-III-as provokátor? Azzal még egy vidéki kuruc.infós kommentelő is a kiütés esélyével venné fel a küzdelmet bármikor és bármilyen témában.

Lebőgtél, csíra libsi, és ezen semmilyen további ajvékolásod nem segít már. Amit persze korlátlanul folytathatsz tovább, de egyrészt a kutyaszar sem lesz kiváncsi rá, másrészt bármilyen hangosan sipákolsz, libsi gecik itt SOHA TÖBBET nem kerülnek a hatalom közelébe. Ez itt Magyarország és nem Júdea.

És most tipli neked, lúdtalpas biboldó takonygóc.
Neeel Armstrong 2012.07.22 13:57:58
@ekszvájzed:

Kolléga úr, minden tiszteletem a tied, a stílusod csillogó és élvezetes, az érvkészleted gazdag, a türelmed végtelen.

Nekem utóbbiból nincs ennyi, különösen, ha olyanokkal hoz össze a balszerencsém, akik észérvekkel meggyőzhetetlenek. És ők még a jobbik eset, fentiekben hivatkozott hungarófób gettópatkány esetében nincs szó jóhiszeműségről, ez a geci nettó provokátor, magyargyűlölő elmebeteg.

Az ilyenen legfeljebb az "segít", ha a hugát az édesanyja hátán bassza meg három retkes , börtöntöltelék kancigány. Addig csak nyomják ezt a lejárt, avas, emberijogi rizsát, aminek persze semmi köze a réti négerekhez, akiknek a közelébe sem engedik a gyerekeiket és akik purdéit golyószóróval üldöznék el a libsi magániskoláknak a környékéről is.

Amiről itt szó van, az egy magát 3 ezer éve kiválasztott, különleges jogokkal felruházott népnek tartó etnikum beteges elhivatottságtudata arra vonatkozóan, hogy mindenkinek előírják a szabályokat, nehogy valaki akárcsak halványan megpendíthesse, megkérdőjelezhesse a világuralmi törekvéseik jogosságát.

Ez az idióta annyira fegyelmezett ügynöke a célnak, hogy akkor sem kiáltana rendőrért, ha 4-5 süvölvény kancikány futtából fejberúgná és kirabolná a budapesti éjszakában, amint a taknyos orrát törölgetve csámpázna hazafelé valamelyik romkocsmából.

Itt minden párbeszéd, eszmecsere feleslegessé vált, és csak az időt rabolja. Aki az élősködő cigányok oldalán áll, nettó hazaáruló.
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
Neeel Armstrong 2012.07.19 12:15:19
@ottomoll:

Most egy darabig le van oltva, de az Index egy másik libsi blogjában, más néven feltűnik hamar.

Pár napig nem lesz kedvem ezekkel a hazátlan libsi köcsögökkel hadakozni, tegnap komoly hányingert kaptam tőlük.
Neeel Armstrong 2012.07.19 14:40:21
@is:

Neked még adósod vagyok egy csörgős, magyaros pofonnal.

Egyelőre virtuálisan kapod meg, magyarok ellen uszító tetves libsi, de ha találkoznák, körben forogna tőle a bibolák fejed, a takony kirepülne a kilincs orrodból, sunyi feljelentő gettópatkány.
Neeel Armstrong 2012.07.19 15:22:29
@glattfelder:

"Nem kár ezért a Pándy Katáért, még akkor sem ha fiatal volt."

Ezért még biztosan megfizetsz, dögevő gyilkos libsi geci.
Vastagbőr A botrányok botránya 2012.07.16 11:15:00
Kövér László megint remek interjút adott a párt állami televíziónak. Az IMF-es, pancserpuccsus, "megtámadtak minket, de győztünk" részekre most ki sem térnénk,  talán csak annyit ehhez, hogy "nem hiszem, hogy a kormány hagyja magát megzsarolni, nekünk az IMF pénzére nincs…..
Neeel Armstrong 2012.07.18 00:35:18
@NeeeI Armstrong:

Már mindenki tudja, hogy te egy szánalmas, elmebeteg, nickhamisító, ratyi metélt vagy.:)

Ajvékolj nyugodtan, bibolák.
Neeel Armstrong 2012.07.18 01:23:47
@Ironfist:

Ajvékolj nyugodtan, metélt bolsi köcsög, edd a kefét tehetetlen dühödben.:)

Metélt faszú csimpánz anyádat leszoptad már?

Ez itt Magyarország, a magyarok hazája. Nektek itt coki, bibolák.:)
Neeel Armstrong 2012.07.18 01:38:17
@Ironfist:

Ajvékolj nyugodtan, metélt bolsi köcsög, edd a kefét tehetetlen dühödben.:)

Metélt faszú csimpánz anyádat leszoptad már?

Ez itt Magyarország, a magyarok hazája. Nektek itt coki, bibolák.:)
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
Neeel Armstrong 2012.04.11 01:15:42
@ökörpöröly:

Miért nem baszod szájba apádat a metélt pöcsöddel te szánalmas tetű kaftán.

Vagy tudok jobbat, Auth Magda, a jelenlegi kormány és a hazád fikázása helyett szopd le anyádat a Kozma utcai ravatalon.

De ugye nincs harag, vicces zsiráf?
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
Neeel Armstrong 2012.03.31 12:27:45
@Lacdelo:

Nagyon betalálhattam, metélt, ha reflexből azonnal nácizni és fasziztázni kezdtél.:)

Ezért nem lehet veletek értelmes párbeszédet folytatni. Ha sarokba szorultok, érvek hiányában mindig ezeket és a holokauszt bunkót veszítek elő. Elég szánalmas.

Joszef Attilat valóban nem olvastam, viszont egy kötet József Attila összes verseivel mindig a kezem ügyében van.

Még valamit, kaftán. Ez itt Magyarország és nem Izrael vagy az Egyesült Államok.

A köznyilvánosságot leszel szives megtisztelni azzal, hogy egy magyar blogon magyar ékezeteket használsz. Ehhez még egy másik billentyűzetre sincs szükség, elég betűkészletet váltani.

Rólad sokat elmond, hogy Adyval hozakodsz elő, de írni sem tudsz helyesen az anyanyelveden. (Elnézést, ha tévedtem és az nem a magyar, hanem a jiddis, a héber vagy az orosz.)
Neeel Armstrong 2012.03.31 12:36:59
@turulpina:

Rossz nicket választottál, a dávidcsillagpina passzol hozzád.:)
Neeel Armstrong 2012.03.31 12:49:51
@hammerhead:

Az amerikai sas is hímnemű, sőt a német két fejű sas is?

Ezek szerint minden totem- vagy címerállat hímnemű?

Még a Romolust és Remust szoptató anyafarkas is?:)

Turulpina (dávidcsillagpina) esetében persze nem ivari félreértésről van szó, hanem közönséges libsi aljasságról.
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Neeel Armstrong 2012.03.30 01:49:00
@ökörpöröly:

Az itt terjengő bélgázszagok többsége belőled árad szét, szánalmas terhelt libsi.

Remélhetőleg nem mész emberek közé, csak itt rontod a levegőt.

Látlak magam előtt, ott ülsz a mama kötött pulóverében, SZTK-szemüveg a kilincs orrodon, a pattanásaidat nyomogatod két rejszolás között, emiatt kínzó önvád mardos, frusztráltságodat a miniszterelnök mocskolásával próbálod kompenzálni.

Nem kicsit vagy gáz, nyomi, nagyon.
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
Kezdettől fogva nem értettem, miért van szüksége Orbán Viktornak, aki azért mégiscsak valaki, Schmitt Pálra, aki nyilvánvalóan senki. A kormányváltás heteiben még arról fantáziáltam, hogy Orbán megtartja elnöki székében Sólyom Lászlót, úgy képzeltem, hogy a nagy…..
Neeel Armstrong 2012.03.28 22:06:56
@reálisan:

Te hülye vagy kiskoma, és ennyi ésszel kommentelgetni van olyan gáz, mint doktorátust lopni.

Nem gondolod komolyan, ugye, hogy mindenki zsidó, komcsi vagy libsi, aki Plágium Palkó távozását sürgeti.

Te mit magyárázol erről a gyerekednek, ha van?

Hogy puskázz fiam, csalj bátran, majd én megvédelek a szülői értekezleten?

Schnitt Pál közönséges, cinikus csaló, nagyon jól tudta akkor is, mit csinált. Meg amikor karriert épített a Kádár-rendszerben.

Meg amikor kussolt, hogy miért nem vesz részt a magyar sport az 1984-es Los Angeles-i olimpián.

Schmitt ügye nem politikai kérdés, hanem erkölcsi és jogi kategória, és nem egy szaros főiskolai szakdolgozatról van szó, hanem egy doktorátusról.

Itt egy ország becsületéről és méltóságáról van szó.

De ez nyilván magas neked, mint levéltetűnek a kókuszpálma.
Neeel Armstrong 2012.03.28 22:25:31
@NeeeI Armstrong:

Takarodj a kurva anyádba, te nick tolvaj metélt tetű.

(Aki még új, annak figyelmébe ajánlom, hogy az igazi Neeel Armstrong tavaly júniusban regisztrált ezen a néven, ez a mocskos zsidó meg 2012. március 5-én. Nagyításban jól látszik, hogy a két nick nem azonos, az enyémben a Neeel végén egy kis l áll, az övében az i betű nagy változata. Könnyű összekeverni, ezen kéjeleg ez az elmebeteg pszichopata, anyját baszó zsiráf.)

A fentiekért elnézést kérek, muszáj volt, de kétlem, hogy abbahagyja. Ezért figyelem, klikk a névre, és máris meg lehet különböztetni a kettőt.
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..
Neeel Armstrong 2012.03.16 00:30:36
@pirosfeherzoldezamagyarfold:

Az a baj veletek, mocskos zsidó gazemberek, hogy hűtlenek lettetek a hazátokhoz, amely fedelet és megélhetést adott az ükapátoknak, aki egy szál kaftánban menekült ide a számtalan tetves porontyával a fekete 100-ak progromjai elől.

A hála ezért a második generáció részéről a Kohn Béla-féle vörös rémuralom volt.

A harmadik generációnak pedig a Rosenfeld Mátyás és Singer Ernő fémjelezte bolsevista terrort köszönhetjük és az ország szétrombolását.

Amig a Werhmacht el nem foglalta az országot, egyedül itt élt viszonylagos biztonságban Európa legnagyobb zsidó közössége. Horthy megmentette a budapesti zsidókat, ezt azóta is elfelejtitek megköszönni.

Arról sem mi, magyarok tehetünk, hogy a világon mindenütt utálnak és sehol nem látnak szívesen benneteket - ld. az 1938-as eviani konferencia sikertelenségét.

Mindezt magatoknak köszönhetitek, a mocskos pofátoknak, az összeférhetetlenségeteknek, a pénzsóvárságotoknak, a gyilkos hajlamaitoknak és terrorista módszereiteknek.

Jó lenne magatokba tekinteni, és megvizsgálni, vajon a miért hoztak ellenetek minden országban korlátozó intézkedéseket a középkor eleje óta.

Ez persze jellemet igényelne, nemzeti karaktert, becsületet és jóindulatot mások iránt. Na ez az, ami nem lelhető fel bennetek.

Marad a nácizás, a kútmérgezés, a lélekrombolás, a hazátok hetenkénti feljelentése Tel-Avivban, Brüsszelben és Washingtonban.

Ebből van elegünk, hazaáruló senkiháziak.
Neeel Armstrong 2012.03.16 00:56:50
@SchindIer Pistája:

Nem , kis köcsög, nem röhög, hanem szenved, mert alulmaradt.:)

Vesztett, és kénytelen volt egy ilyen leleplező aljassághoz folyamodni. Én örülök neki, mert a libsik és zsidók veleszületett jellemtelenségét és lelki mocsokságát bizonyítja.

Számtalan nicken kommentel a kis metélt buzi, de senki nem veszi emberszámba, aki magyar.

Ja, és ha már olyan kedvesen megszólítottál, anyád a hülye fasz, aki hajléktalanokat szop le egy kis meleg ételért a szemétégető mögött.:)
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
Neeel Armstrong 2012.03.15 12:37:53
@nu pagagyí:

Aki az oroszok által 50 évig megszállt országban, a 200 ezres orosz sereg által eltiport magyar szabadságharc nemzeti ünnepén orosz nevet választ magának, arról ez mindent el is mond, a vita veled felesleges, hazátlan senki.
Március 8-a nemcsak a céges píárosok és a virágárusok nagy napja, a nőnap tavaszi fuvallatai a Demokratikus Koalíciót is megszédítették. Az áprilisban parlamenti frakciót alakító pártban érezték, hogy a nevezetes alkalomból valami komollyal kell előrukkolni: Gyurcsányék a…..
Neeel Armstrong 2012.03.08 18:29:39
@is:

Ha már megszólítottál, 7500 kommentet jegyzel 4 és fél év alatt, ez igen.

Alig vagy netfüggő pszichopata.
Neeel Armstrong 2012.03.09 22:31:10
@bazseydoktor:

Téged ki a tököm kérdezett, kisköcsög, és honnan a hátsó sufniból szalajtottak?

A poszthoz írtam kommentet, amihez nem kell az engedélyed.

De mivel megszólítottál és személyeskedsz, a tréfára tréfával válaszolok, rendben?

A kérdésem a következő: miért nem szopod le anyádat a ravatalon?

De ugye nincs harag vicces fiú?
Neeel Armstrong 2012.03.09 22:34:24
@Dr. Táskás Tóni:

Hanyadik nicked ez, libsi?

Melyiken szoktál magadnak bólogatni?

Én pszichológus vagyok, ez tehát mellé.

A szánalmas pszichopata te vagy.
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
Neeel Armstrong 2012.03.06 13:57:46
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Nem érnéd meg a másnapot!

Még azokat is inzultálják a tetűcsúszdások, akik péntek este nyiva merik tartani a boltjukat, amikor szerintük már elkezdődött a sábesz.
Neeel Armstrong 2012.03.06 14:33:53
@TrueY:

Most akkor az van, hogy SZDSZ-szavazó libsi vagy, aki jelenleg azért frusztrált a végletekig, mert alávaló tolvajok vezette pártja a megérdemelt helyére került, a történelem pöcegödrébe.

Hát ez nagyon gyönge, libsi, 3-as alá ez a dolgozat, pedig egy fél napot gyötrődtél vele. Ha ennyire futja tőletek, akkor van remény.

(Zárójelben, Esterházy személyes ismerősöm, hogy neki valójában és magánemberként mi a véleménye rólatok, azt ugyan nem adhatom ki, de kicsit sem hizelgő...)

Aki itt ork bánozni kezdett, az te vagy libsi, no meg a fajtársaid. Szerettek másokat kigúnyolni, viszont a humorérzéketek csak egy irányban működik.

Ne felejtsük el a lényeget, egy alávaló szemét ember, aki El Kúró kezéből 4 éve átvette a Kossuth-díjat, {attól a tetűtől, aki a libsi cimboráival elkúrt mindent (idézett tőle)}, sértett bosszúvágyában egy amerikai magyar nyelvű lapban galád hazugságokat terjesztett a hazájáról.

Egyetlen mondatrészletet idézek ide, hogy ne feledkezzünk meg róla:

"Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős..."

Aki ilyet közíróként megjelentet, azt jobb korokban azonnal felhúzták a legelső fára, még akkor is, ha az illető gróf volt.

Emlékezzünk csak: Görgei Artúr, miután 1848. szeptember 29-én előőrsei elfogták a két Zichy testvért (Ödönt és Pált), akik Jellasicsnak kémkedtek, a rögtönítélő bíróság elnökeként Ödönt felakasztatta, Pál ügyét pedig átadta a polgári bíróságnak.

Pedig ők nem is ócsárolták a hazájukat külföldön, mint ez a féregnek is gusztustalan Kertész.
Neeel Armstrong 2012.03.06 17:01:11
@Idet:

Ahogy a másik blogban már megjegyeztem elég beszédes, hogy Kertész fajtársai közül senki nem határolódik el tőle.

Olyan libsi hangadókra és média megmondókra gondolok, mint Ungváry, Heller, Konrád, Radnóti Sándor, TGM, Krausz Tamás, Mészáros, Fiala, Fajkasházy, Décsi, Andressew, Friderikusz, Hernádi Judit.

Arról nem is beszélve, hogy Bródy, Alföldi, Eszenyi, Török Ferenc, Grillusz, Mundroczó, Fliegauf is hallgat, mint szar fűben.
A délelőtti órákban 5-10 centi friss kokain hullott Kispesten. Az ott dolgozó rendkívüli hómunkásokat onnan lehet megismerni, hogy le van horzsolva a homlokuk. Akár 10 centit is elérheti a Kispesten hullott csapadék, amiről kezdetben azt hitték hó, de kiderült, hogy kiváló…..
Neeel Armstrong 2012.02.19 22:33:59
@kacsaman:

Mint annak a 4-5 millió magyarnak, akinek "kirakták a szűrét" a saját hazájából Trianon következtében.

Sötét vagy csőrös, nagyon sötét...
Neeel Armstrong 2012.02.19 23:19:19
@kacsaman:

Fenyegetsz, csőrös?
Neeel Armstrong 2012.02.20 00:18:38
@kacsaman:

Gyere, találkozzunk.:) Lehet, hogy aznap szartál utoljára.