Regisztráció Blogot indítok
Adatok
binaryverzum.blog

37 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015-ben (remélem) találkozunk.... :) ..
A digi által kiadott közleményében új csatornákkal bővül a kínálata így először kábelen további 4 RTL csatornával.. A várható bővítés legkésőbb november 15-től(nov 14-től már megkezdődött a bővítés a kábelállomáson) azaz a RTLII, Sorozat+, Film+2, Muzsika…..
Ma (2014.Augusztus 18.) 08:30-tól kódolatlanul már elérhető a FOX csatorna.A Kódolatlan napok 2014.augusztus 31-ig tartanak...
Megszűnt szolnok egyik helyi rádiója március 11-én.A Szolnok FM 90.4 Mhz-en sugározta műsorát,és jelenleg nincs megerősíthető információ a megszűnés indokáról...
Váratlanul,2013.augusztus 1.-én 11:38-kor leállították a RádióMax(MaxFM) 106.0 MHZ-en sugárzó adóját abból az okból hogy nem akartak törvényt sérteni,ugyanis lejárt a médiahatósággal kötött szerződése és újabb hosszabbításra sem kaptak már engedélyt...
Helyszín: Németország Leállás:2007.novembere A csatorna továbbítása 04:59-kor leáll és egy teszt(beállító)ábra ugrik fel a helyére.Egészen 08:00 -ig Ugyanaz az adó 08:00-kor, érdekes dolgot találtak ki.... A műsorsugárzást egy beszélgetős műsor kellős közepén…..
Helyszín: Szlovákia Leállítás: 2011.06.02. Az analóg adást hirtelen lekapcsolták,külön búcsú nélkül.-.- Remélem hazánkban lesz egy tiszteletes búcsú,eme tiszteletre méltó technikára. ..
Helyszín:Írország(Egyesült királyság) Itt igen érdekes esemény zárult le: Egyrészt az analóg lekapcsolás,másrészt a Ceefax leállása. A Ceefax maga a teletext szolgáltatás volt és igen az analóg sugárzással egyidőben a szolgáltatás is megszűnt.A teletext szolgáltatásukat egy BBC red button(vörös…..
Helyszín:Japán Ez egy extrém változat ahol sorjában állnak le az analóg adók némi késéssel.Irigylésre méltó ennyi analóg adó üzemeltetése. ..
Ahogy ígértem(kicsit késve) néhány poszton keresztül néhány bemutató videó ahogy átállnak a analógról digitálisra.Egyes helyeken kreatív ötleteket alkalmaztak máshol egy egyszerű lekapcsolással(pont a kedvenc műsorunk közepén). Helyszín: Amerika Leállítás: 2009.06.12 A…..
Hétfőtől a következő másfél hétben videók lesznek közzétéve itt ahogyan az érintett országokban a digitális átállás lezajlott....A videók mellett némi információ is a rendelkezésre fog állni...
Már kevesebb mint 1 hónap van hátra a átállás első szakaszáig.Ezt követően csak digitálisan nézhető az adás. További információk..
Az Antenna Hungaria lehetővé teszi ismét az AXN csatorna kódolatlan hozzáférését a MINDIG TV nézők számára így 2013.07.01 és 2013.07.15 (vagyis 2 héten át)a MINDIG TV nézői előfizetés nélkül, nézhetik a AXN műsorait a nap 24 órájában...
Az antenna Hungaria 2013.06.25-én 8:00-19:00-ig karbantartás fog végezni az egész ország területén.A karbantartás folyamán a szükséges évenkénti szoftverfrissitését végzik az adóállomásokon, így a TV2 és a RTL Klub kivételével minden csatornánál jelminőségi…..
Elindult a EuroNews magyar nyelvű adása.Ez már tizenharmadik nyelv amin elérhető.Néhány hetes hangsáv tesztje után amin csak a műholdon és egyes kábelszolgáltatáson volt elérhető, magyar nyelven 11 órakor a műholdas sugárzás az egyes kábelszolgáltatók,illetve a Mindig tv-n…..
Új hangsáv érhető el a Tv2-n is.Az RTL Klub-hoz hasonlóan A műsoraikat szintén eredeti nyelvükön fogják sugározni.Elképzelhető hogy itt is csak az esti időszakban lesz elérhető az eredeti nyelv.A szolgáltatás a MindigTv-n kódolatlan szolgáltatás részeként elérhető.A nyelv…..
Az RTL Klubbon a ingyenes kereskedelmi csatornákból elsőként sugározza eredeti nyelven a filmeket illetve sorozatokat.Az örömben némi üröm is vegyül,mivel csak a MindigTV ingyenes kínálatán érhető el ez a lehetőség.A csatorna eredeti hangsávot többnyire az esti órákban…..
Az idén lekapcsolják az analóg adókat, részletek itt olvashatók.......
Mit értek azalatt hogy a gép bemondta az unalmast? Például vírus fertőzés OS meghibásodása,particiós tábla tönkretétele,és még sorolhatnám.....
A hálózat televízió 11 éves pályafutása után véglegesen megszűnt.A Hálózat 2002-ben alakult, számos helyi adók összefogásából azzal a céllal, hogy a helyi televíziók műsorait riportjait egy országszintű csatornába beépítve illetve mint országos csatorna szórakoztató műsorokat sugározzon.A csatornát…..
A DIGI megállapodást kötött a HBO Magyarországgal így a HBO csatornái 2014.December 31-ig (elvileg) biztosan elérhetőek lesznek a DIGI kínálatában.A DIGI-nél csak kábelen előfizetőknek lehetett volna előfizetni, a szerződés meghosszabbítását követően viszont a műholdas…..
A Digi 2013.januárjától a Discovery Networks követően a HBO csatornák is kikerülnek a kínálatból. A 2013.január 1.-jén életbe lépő ÁSZF szerint a digin fellelhető HBO-Pak,HBO-Maxpack,CINEMAX csomagok törlésre kerülnek.Így a HBO csatornák is kimennek a kínálatból.A…..
A Digi műholdas csomagjáról a Discovery Channelt "letiltatta" helyette a History Channelt tette elérhetővé (Lásd Discovery CZ/HU).A Digi szerint azért veszik ki folyamatosan a csatornákat mert a Discovery Networks árat emelt a sugárzási díjért.A Discovery szerint az egész csupán…..