Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dominis

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeld el azt, hogy rákattintasz kedvenc helymegosztó alkalmazásodra, mondjuk a Foursquare-re, és ahogy kilistázod azt, hova akarsz bejelentkezni, egy 8-10 oldalas lista ugrik fel. De nem ám azért, mert annyi értékes hely van a közelben, hanem mert már az összes létezi kis és…..
Az uniós források magyarországi sikerességét fenyegető legnagyobb veszély a korrupció - mondta Bajnai Gordon 2007-ben.Mivel mással járhatna elöl ebben az uniós pénzek szétosztásával foglalkozó Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), mint egy évek óta zajló elrettentő…..
Ha már szó esett az iWiW új képmegjelenítőjéről, gondoltam megosztom veletek a másik, képnézegetéssel kapcsolatos hazai fejleményt. Ugye az iWiW már március vége óta támogatja a PicLenst. Nos, a jó hír az, hogy egy ideje az indexes képgalériákat is nézegethetitek a…..
És ez pedig a Google.hu. Legalabbis ez derül ki a Szonda Ipsos és a Gemius közös kutatásából. Hallga csak: (...) az év első hónapjában a google.hu volt Magyarországon a legnagyobb látogatottságú oldal, közel 2,9 millióan keresték fel legalább egyszer január folyamán. A valós…..
dominis 2008.03.17 12:37:41