Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n0rA

77 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus 5 millió euróért leigazolhatja a Manchester United mellőzött támadóját, Dimitar Berbatovot. A dolog pikantériája, hogy délután még arról lehetett olvasni, hogy a bolgár csatár nagyon közel áll ahhoz, hogy a Fiorentina…..
n0rA 2012.08.29 22:39:52
Sebastian Giovinco nem lesz ott a Juventus Udinese elleni mérkőzésén, valamint az olasz válogatott két VB selejtezőjét is ki kell hagynia sérülése miatt. A csatár szombaton, a Juventus-Parma mérkőzésen szenvedett bokasérülést, a mai vizsgálatok pedig kimutatták, hogy elsőfokú…..
n0rA 2012.08.27 22:36:58
Próbálgatás Szuperkupa 2012.08.11 16:57:42
A délutáni órákban végre elkezdődik a futballszezon két csapat számára, hiszen a Juventus a héten Kínába utazott, hogy revánsot vegyen az Olasz Kupadöntőben elszenvedett vereségért, és elhódítsa a Szuperkupát a Napoli együttesétől. A Bianconeri nehéz héten van túl: a…..
n0rA 2012.08.11 17:00:53
Próbálgatás Próba bejegyzés 2012.07.10 19:46:00
Ez egy próba bejegyzés lesz. Próbálgatás, tesztelés, ilyesmi. Megnézzük, hogyan működnek ezek a blog.hu-s dolgok. Lássuk csak, jó ez így? Vajon hogy fog ez kinézni magán az oldalon?..
n0rA 2012.08.11 16:51:04
Antonio Conte 28 játékost hívott be a Juventus előszezoni keretébe, és már el is vonultak az edzőtáborba, Val d'Aostába. Az új igazolások, Kwadwo Asamoah, Mauricio Isla, Nicola Leali és Lúcio mind szerepelnek a csapatban, ahogyan Reto Ziegler is, miután visszatért a…..
A hétközi forduló befejezése után minden csapat a hétvégére koncentrál már. Mivel a Juventus egy nappal előbb játszott, mint a többiek, így valamennyivel több ideje maradt a felkészülésre. Claudio Ranieri sajnos olyan híreket kapott, amikre igazából már számított: a…..
n0rA 2012.07.11 14:07:41
Próbálgatás Poszt a kép miatt 2012.07.10 10:11:00
Ez egy rövid poszt lesz... csak hogy kipróbáljak valamit. A Juventus szélsője, Milos Krasic csak angol, spanyol vagy német ajánlatokat hallgat meg. Az olasz bajnok mindenképpen szeretné eladni Krasicot, de az ügynök világossá tette, hogy az orosz kérőket el fogja utasítani a…..
A Juventus szélsője, Milos Krasic csak angol, spanyol vagy német ajánlatokat hallgat meg. Az olasz bajnok mindenképpen szeretné eladni Krasicot, de az ügynök világossá tette, hogy az orosz kérőket el fogja utasítani a játékos. “CSKA, Zenit és Anzsi? Nem kaptam orosz…..
A Juventus és a Napoli összecsapását Pekingben rendezik, ez lesz az első hivatalos összecsapása a szezonnak. Az Olasz Szuperkupa augusztus 11-én - nem pedig az előzőleg közölt időpontban, augusztus 12-én - kerül megrendezésre a kínai fővárosban, miután a a Serie A Liga tegnap…..
Chiellini nem lesz ott az Olasz Szuperkupán! A vasárnapi Eb-döntő 21. percében lecserélt játékos sérülése komolynak bizonyult. A védő vádlihúzódása 40 napos pihenőt igényel, így Chiellini kénytelen kihagyni az augusztus 12-i Szuperkupa döntőt a Napoli ellen. A távolléte…..
Lúcio az olasz bajnok Juventushoz igazolhat, miután az Inter nem hosszabbította meg lejáró szerződését. A brazil védő szerződése az Interrel pénteken járt le. Bár hírbe hozták a Fenerbahcével és a Malagával is, a játékos kijelentette, inkább a Juventushoz igazolna. A…..
Cesare Prandelli elmondta, mindig bízott benne, hogy Olaszország eljut az Euro 2012 döntőjéig, és a fő célja az volt, hogy újra megszerettesse az emberekkel az olasz válogatottat. A trófea sorsa ma este dől el Kijevben. Az olaszok látványos és eredményes játékuknak köszönhetően…..
Claudio Marchisio nyilatkozott a mai olasz - német elődöntőről. "Nehéz lesz, de soha nem hátrálunk meg" A Juventus középpályása a negyeddöntő után a Facebook oldalára írt ki egy üzenetet: "Nagyon izgalmas volt Anglia ellen játszani! Bekerültünk az elődöntőbe, amiben kevesen…..
"Giorgio Chiellini már felépült, és pályára léphet Németország ellen." - jelentette be ügynöke. Jelentések szerint a Juventus védője gyorsan felépült az Írország elleni mérkőzésen elszenvedett comb sérüléséből. "Annyit mondhatok, hogy Giorgio felépült a…..
Pirlo bízik benne, hogy Olaszország a végsőkig elmegy az Európa Bajnokságon. A 33 éves középpályás, akinek mesteri játékával csomagolni küldte az angolokat múlt vasárnap, bízik benne, hogy az Azzurri képes lesz szembe szállni az erős német válogatottal vasárnap. "A németek…..
A Juventus Conte beleegyezésére vár, hogy ajánlatot tegyen Balotelliért. A Bianconeri vezetősége arról tárgyal, hogy visszahozzák-e a Manchester City csatárát Olaszországba. Az Inter volt csatárát a korábbi városi rivális, a Milan is meg akarja szerezni. Azonban, a Mediaset…..
Bruo Alves édesapja elmondta, a fia nagyon szívesen élne a lehetőséggel, és a Juventusba igazolna. A jelenleg a Zenitben futballozó portugál védőt már tavaly augusztusban is kapcsolatba hozták a Juventusszal, de akkor nem sikerült megegyeznie a két klubnak. "A fiam csatlakozhatott…..
Fabio Capello szerint Olaszországnak a támadás terén vannak problémái, de Mario Balotellit és Antonio Cassanot állítaná pályára Németország ellen. Az Azzuri sokat fejlődött a csütörtöki elődöntőre, mivel a csoportmérkőzéseken, mindössze 4 gólt lőttek 4 meccsen. "Egy…..
Patrick Vieira nyilatkozott a holnapi Anglia - Olaszország Eb-negyeddöntőről, valamint elmondta, tartja a kapcsolatot Balotellivel. Vieira korábban a Milan, a Juventus, majd az Inter középpályása is volt. Jelenleg a Manchester Citynél igazgatói pozíciót tölt be. A Gazzetta dello…..
Sebastian Giovinco bevallotta, bizonyítani akar önmagának, miután megkapta a lehetőséget, hogy újra nevelőegyesületében játsszon. Mint ismeretes, az Öreg Hölgy tegnap jelentette be, hogy megvásárolja a Parmától a játékjog maradék 50%-át. "Tényleg nagyon boldog vagyok." -…..
Marcello Lippi szerint Olaszország történetében másodszor lehet Európa bajnoka. Az EURO 2012 negyeddöntőjében, vasárnap az olaszok Anglia ellen játszanak, miután továbbjutottak a C csoportból. Bár a csoportban első két mérkőzésükön csak döntetlent értek el, az utolsó…..
Juventus FC blog Asamoah Torinóban 2012.06.14 16:10:24
Kwadwo Asamoah és Mauricio Isla egy lépéssel közelebb került az átigazoláshoz. Ma délután várhatóan mindketten részt vesznek az orvosi vizsgálaton. A 23 éves ghánai Asamoah az elmúlt négy szezont az udinei zebrákkal töltötte, míg a 24 éves chilei Isla 2007-óta játszik a…..
A Lazio igazgatója, Igli Tare nyilatkozatában elmondta, hogy a hírekkel ellentétben nem fogják leigazolni Milos Krasicot. "Januárban már megkerestük a játékost és ajánlatot tettünk, de ő visszautasította." Krasic jelenleg 6,5 millió eurót ér, ami 8,5millió euróval kevesebb…..
Jelentések szerint a West Ham ajánlatot tett Fabio Quagliarelláért, de a Juventus visszautasította. Azonban továbbra is tárgyalnak az angol klubbal Milos Krasic és Eljero Elia átigazolásáról. A legújabb pletykák szerint a Juventus vezetősége végső tárgyalásra készül az…..