Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandi

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
 Mi történik, ha jól bejáratott blogunkon egyszercsak radikálisan változtatunk? Lehet, hogy a közösségünk berág ránk - ez történt a Poronty esetében is. Magyarország legolvasottabb mamás-babás-papás blogja pár héttel ezelőtt ünnepelte negyedik születésnapját. A…..
Pandi 2010.10.06 14:44:31
@kiss.aniko:

Nagyon köszi.:)
Remélem, az illetékesek is olvassák.
Egyébként meg maradok, mert az iszapkatasztrófáról szóló poszt is tetszett.
Pandi 2010.10.06 23:03:49
@Puszpanya:

Megint terelsz, ezt nem hiszem el. A kutya nem kíváncsi a véleményedre (és az enyémre sem, azt pedig elmondom ott, ahová való) GÁ-ról, hanem arról a jelenségről, hogy miközben itt bújod a különböző bloghozzászólásokat, a P. egy napos késéssel adta le a hírt.

Ne csináld, hogy ennyire sügér vagy, mert komolyan nagy bajban a P.
 A "mi lett volna, ha" igazából "mi van, ha" illetve "mi lesz, ha", de ilyen apróságokkal ugye nem foglalkozunk. A lényeg, hogy a fél  utcát meg egy csomó embert legyaluló repülőszerencsétlenség után ebben a gyakorlartilag humormentes részben…..
Pandi 2010.09.19 13:14:30
@kekecke: szerintem a beleszólással önmagában tényleg a világon semmi gond nincs. Éppen az a jó, hogy bárki bármikor hozzászólhat az adott témához, véleményhez, nem?

Farkasokkal táncoló leírta a valóban meglehetősen sajátságos véleményét az epizóddal kapcsolatban, minekutána te elkezdted megkérdőjelezni azokat a részleteket, melyeket ő saját magáról osztott meg itt velünk. Na, ez tényleg személyeskedés.

S ha ez másnak nem tetszik, és ezt le is írja, azt már nem szabad, mert csak?
Érdekes.
Pandi 2010.09.20 11:24:48
@barnslig: köszi

@kekecke: elolvastam és köszönöm.
De ezek után is teljes mértékben fenntartom, amit korábban írtam.

Annyi kiegészítéssel (aztán eldugulok, mert nem akarom azokat untatni, akik tényleg csak a sorozat miatt járnak ide), hogy egyrészt szerintem ami egy másik blogban történt, történik, azt ott is kellene lemeccselni, nem kell áthurcolni máshová.

Másrészt, ha egy picit is szerettél volna megmaradni a korrektség és a higgadtság talaján, akkor le sem írod azt, hogy Ft bárki mögé is bújt volna, azok után, hogy csak a felvetéseitekre válaszolt (majd megtudod, ha..., hány gyereked van, stb.)

Aztán, ha én leírnék egy ilyet, hogy "Anyád csak egyet szült, ugye? Vagy a testvére(i)dre vagy ennyire féltékeny, hogy ekkora baromságot írsz?", egyáltalán nem csodálkoznék, ha erre másoktól is érkezne reakció. Akár olyan is, ami nekem nem tetsző.

Végül, én is elítélem a rasszizmust és az érzéketlenséget is, de annyit hadd jegyezzek meg, hogy itt nem gyermekhalálról van szó, szerencsére, még ha engem is megríkatott (mondjuk én bőgök a Megasztáron és egy-egy jótékonysági felhíváson is), hanem egy filmsorozatbeli figura "haláláról".
És ez nem jelenti azt, hogy azonosulni tudnék Ft véleményével, csak azt, hogy nem is kell túldimenzionálni vagy olyat belemagyarázni, ami nincs benne.
...VB van, azért, és be vagyok fogva. Lesz pótlás, és én is sajnálom, de összejöttek a dolgok...
Pandi 2010.07.06 21:38:38
@Aragorn831109:
Persze, minden érthető, de a Lost hogyvoltok már a VB előtt is megcsúsztak sajnos.
Nem kötözködésből írom, csak a tények miatt, és mert nekem is nagyon hiányoznak.:)
hogyvolt Lost 6x07 - Dr. Linus 2010.06.13 11:00:00
A címből sejthető, hogy ez az epizód Benjamin Linusról fog szólni, amit egy cseppet sem bánunk, hiszen Michael Emerson azok közé a színészek közé tartozik, aki még a hajdúbagosi telefonkönyvet is érdekesen tudná felolvasni. A szigeten kezdünk ÁlLocke termplomi dúlása után, Ben…..
Pandi 2010.06.22 15:10:49
@igazmondo:
Igen, én is nagyon várom, de addig még van egy-kettő, ami hiányzik, úgyhogy türelem.:)
Pedig a múltkori, Dezmondos rész volt nekem az egyik legjobb az utolsó szezonból, de ez a Hörlis se volt kutya. Nagyon szívesen olvasnám még egyszer.
comment:com Szívükben bomba van 2010.06.16 13:21:00
A Viasat3 az ország leglazább cégét kereste hét héten át, és kiderült, hogy ők azok. A cég hangja a legkedvesebb, a legemberibb és legaranyosabb tévés produkció az első Megasztár óta. Már az első adás után elájultam, de ami azután következett, arra egyáltalán nem…..
Pandi 2010.06.16 18:49:23
@Fedor: Tökéletesen leírtad, amit én szerettem volna mondani.:)
Hetibetegünk egy tökös rendőr, akit úgy ismerünk meg, amint mindenféle nyaktörő mutatványt és parkour elemeket segítségül hívva üldöz egy törvényenkívülit, azonnal világossá válik, hogy a fickónak nem drága az élete. Csapatunkhoz azért kerül, mert a legutóbbi…..
Emberek, csak nem bírom szusszal a hogyvoltok írását, így a Terminátor kiadósorba került, és ott van még mellé a My Own Worst Enemy, ami ma este debütál a Tv2 műsorán, a Mentalista második évada, mert azt nem írja senki, és kellene jelentkező az NCIS-re, valamint az NCIS:LA-re…..
Pandi 2010.05.31 21:42:03
@Aragorn831109:
A francba, én meg már időtlen idők óta a Mentalistára várok. Azt nem akarod, esetleg?:)

(Ja, meg a Lostra, de az mindjárt itt van.:D)
Pandi 2010.05.31 22:03:17
@Aragorn831109:
Ó, sajnálom.:)
Emberek, Upfronts-hét van, azt sem tudom, hol áll a fejem, nem akarom öszecsapni a hogyvoltokat, így viszont nincs időm megírni őket. Egy hét csúszás lesz, jövő kedden két epizóddal jövök...
Pandi 2010.05.28 18:59:54
@Aragorn831109:
Ok, köszi, akkor várok tovább türelmesen.:)
Mivel az Eliza Dushku sorozatába belevágó blogger/bloggerina nem válaszolt az emaliemre, és ezek szerint nem is akarja tovább írni a történetet, kiadóvá vált a Dollhuse, tessék, csak tessék. Egy képet berakok, hátha felkelti a potenciális írók érdeklődését...
Pandi 2010.02.06 13:14:11
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Pandi 2008.04.19 15:04:16
Pandi 2008.04.19 15:07:23