Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Brown

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fuzznak a Budapest Parkban sikerült videóra vennie Balkáni Batmant Csicskamant akció közben, ahogy éppen megóvja az emberiséget a láthatatlan ellenségektől.     ..
Mr.Brown 2015.09.09 05:46:37
Ez az ember nagyon kivan: Ez a nő meg még nála is jobban kivan:  ..
Az internetadó leple alatt számos egyéb adóemelést jelentett be a kormány, amit nem hangsúlyoztak ki, és az emberek figyelmét is elkerülte a tiltakozási hullámok közepette.  Új különadót vezet be a kormány, amely a befektetési alapokat fogja érinteni. Növekedni fog a…..
Fuzz nem tudott elmenni a tüntetésre tegnap. De ha elment volna, akkor ezt a költeményét szerette volna elpetőfiskedni az összegyűlt nép előtt egy kezébe akadó megafonba. Keressétek az aranymetszetet! TelikTelik már a pohár Forrong is a népBonyolult a rendszerNem tiszta a…..
Múlt héten a húgom meglepett egy adag Bravo matricával 1997-ből. Backstreet Boys, Kelly Family, DJ Bobo, ahogy kell. Utóbbi gyorsan fel is került az előszobatükörre, én meg azon gondolkoztam, hogy hogy a fenébe lehet az, hogy konkrétan emlékszem ezekre a matricákra és még például…..
Ha a 24 legutóbbi, kegyelemkenyérnek is tekinthető, félévada, a Live Another Day az első perctől kezdve olyan lett volna, mint az utolsó két rész (eltekintve a kilométerekről látszó cliffhangertől), akkor itt verném az asztalt, és toporzékolva követelném a Foxtól, hogy legyen…..
Bizonyos érdekeltségű körök kérésére muszáj kiposztolnom, hogy a legendás Rizsabass partysorozat immár második alkalommal bontja atomjaira a belvárost és mutatja meg, hogy mi is a dnb jövője. Kimondottan emiatt a buli miatt szakítja félbe szokásos péntek esti DVD néző…..
Dj Sobek a háztetőn nem soká meg a márkás majálison..
Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere,…..
December 31-én rommá rakva szilveszterezni tökcikinek számít rég. Aki menő forma, az már csak afterozik aznap. Ma még egy kis csill, aztán szombaton már kezdődhet is a rátevés. Elsőre egész jó opció ez az Oliver Koletzki. De mért az Ötkertben? Na ezaz! Azt csiripelik a…..
Ahogy arra számítani lehetett, az RTL Klub X-Faktor című műsora továbbra is a magyar televíziózás Halálcsillagjaként zúzza le az ellent, és zsinórban negyedjére lett az év legnézettebb tévéműsora a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban. Tudjuk, még hol van az év vége, de…..
A ma esti Fókusz-riport után percekig csak néztünk magunk elé, és nem hittünk a fülünknek, kiszáll az X-Faktorból az utolsó oridzsinál gangszta, Geszti Péter is. Tavaly ugye hárman léptek le, Keresztes, Feró és Malek, most követte őket a rímgyáros is, aki múlt vasárnap…..
Subba Barlangrajz szójáték 2013.11.28 10:09:25
Mr.Brown 2013.11.28 23:19:32
Subba Faszkorbács: Gáspár tesók 2013.11.22 10:59:00
Hiába a sok pénz, meg a rajkodás, ha olyan sötétek még mindig, hogy ha elrepül egy holló a válluk fölött azt hiszik villámlott.  Veronába készül Győzike és testvére. Ezért kérnek egy kis segítséget, hogy mit érdemes megnézni az irodalmi helyszínen. Szeretnének…..
Amerikában statisztikai adatokkal tapinthatóan arányaiban nagyobb mértékben twittereznek, mint Magyarországon. Ezt a tévéműsorok kapcsán ellőtt twitteléseken mérhető le legjobban, nem pedig azon, hogy ki, melyik plázában, milyen rucit vett éppen. Előbbi szempontból jóval…..
Szépen férfivá cseperedik Arnold Swarzenegger fia, Patrick. A tizenkilenc éves srác úgy gondolja, remek példával állhat elő kortársai számára. Minden napját az edzőteremben tölti és építi az izmait. Az eredményekről a twitter fiókjára feltöltött kép is beszámol.…..
Subba Ne haterkedj, csajozz! 2013.07.06 14:55:00
Miért nem lehet ezt az egészet egy jó nagy bulinak tekinteni, mint más országokban? Ez a fickó például egész szépen becsajozott, egészen szép csajokkal. Szóval így is lehet, kedves magyarok... ..
 Monokróm Balázs reggel még azt hitte, szűk körben kamináutol: Egyelőre sem az index, sem a dívány nem ír róla, de ki tudja talán még az is eljön… Ma piros pólóban vagyok! No, ilyet az elmúlt 15 évben nem láthattatok – ha kiugrunk a Kertembe ebédkor, akkor micsoda…..
Az amerikai fiú A boldog trafikos 2013.06.12 14:50:49
A Dohánykereskedelmi Zrt felhívást tett közzé, melyben boldog trafik nyertesek történeteit várja! Egy ilyen sztori valami szerencsés véletlen folytán Az amerikai fiú blog postaládájában landolt. Nem habozunk közzétenni! Íme:ELFOGTUNK EGY LEVELET "Tisztelt Nemzeti…..
Pörgős, váratlan fordulatokkal teli romantikus akciófilm..
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
nejlon Modellek és az édesanyjuk 2013.06.04 10:55:19
Howard Schatz találta ki ezt a projektet és már 12 éve fotózza őket, a modelleket és az édesanyjukat. Különösen érdekli a genetikai hasonlóság és az is, hogy hogyan hatott az anya a lánya szépségére, mellyek a generációs különbségek, mitől lett szép és különleges a…..
Mr.Brown 2013.06.05 15:45:07