Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Werwolf

0 bejegyzést írt és 1128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy majdnem elfelejtettük megkérdezni a kedves olvasót, mit bontanak Karácsony estéken és mit fognak a napokban bontani? Esetleg milyen étel mellé? Miért? Kommenteljék be bátran! Én Szenteste egy 2009-es Federspiel Rieslinget bontottam a halászléhez Rudi Pichlertől, ez a rántott…..
Werwolf 2010.12.25 12:45:57
@G_P:

:))
Nem értem ezt a módosítást, hogy most már csak legfeljebb húsz százalékban lehetnek a hírek közt a bűnügyi témák. Oké, persze, színvonaltalan nulla a kertévék szinte minden hírműsora, teletömve ilyenekkel, de valahogy nem várok komoly színvonaljavulást a változtatástól…..
Werwolf 2010.12.14 21:38:16
@pokesz70:

en nem hiszem, hogy te ilyen hülye vagy, vagy ilyen tajekozatlan; sokkal inkabb szandekosan beszelsz melle.

a statisztikaban bizonyos "kisebb" büncselekmenyek csökkentek az elmult evekben, mert ezek bevezettek a 20 ezer HUF alatti lopasra a megelhetesi bünözes fogalmat, ami jegyzöi hataskörbe került es nem igazan volt büntethetö, ezert nem került bele a statisztikaba, hogy a lájos, meg a norbi mindennap lopni jartak, amitöl ugyan sok paraszt mar meg se müvelte a földjet, vagy eppen ehezett.
Az eröszakos büncselekmenyek szama pedig nem csökkent.
Hazudjal csak.
Werwolf 2010.12.14 21:39:27
@papas:

szallja le a magas lorol, proli.
senki nem mondta meg, hogy miröl szamolhatnak be.
Werwolf 2010.12.14 21:41:30
Ha már ilyen ráhúzós levelet kaptam, bevezetésképpen elmesélem egy saját, pénteki történetemet. Egy ügyféltől mentem a másikhoz a Hegyalja út belső sávjában a Duna felé, összefüggő kocsisor volt mindkét sávban, de rendesen haladtunk. Mivel a híd előtt jobbra kellett…..
Egy mondatban Fideszprolik 2010.11.11 09:36:34
A hír: Nyugdíjba küldenék TGM-et. (A legalább négy nyelven kiválóan beszélő filozófussal szemben érvként hozták fel a nyelvvizsga hiányát.) Egy mondatban: A Fidesszel és a fidesznyikekkel nem az a fő baj, hogy beképzeltek és arrogánsak, sokkal inkább, hogy kisstílűek, és…..
Werwolf 2010.11.12 09:16:45
@Haary Plotter:

ennyi.
Werwolf 2010.11.12 10:51:27
@idelle:

ti kerestek indokokat.
Werwolf 2010.11.12 11:24:06
@idelle:

nem erted.
ha pacekra menne, mar reg kirugták volna.
meg nem mellesleg, nem is "a fidesz", vagy "fideszesek" rugtak ki.ennyit az alhirröl.

TGM teljesen le van szarva, ugyanugy, mint az, hogy a kis szerencsetlen mit ir a topicjanak a beveztöjeben. A jozan embert az zavarja, hogy ha egy ilyen tgm-felet nyugdijaznak, akkor az egesz prolisor egyböl repülösoert kialt, meg a böröndjet csomagolja, mer jönnek a barnaingesek. Persze leszarjuk.

labjegyzetben:
- tgm nem jart be
- tgm nem publikal
- tgm-nek nincs diplomaja
- tgm öreg
- tgm örüljön, hogy nem rugtak ki, mint a macskat szarni, hanem eztan is fizetjük a lezabalt kordzakojat
Október végén furcsa "hirdetés" jelent meg a Klubrádió oldalán, amelyben azt kérték a hallgatóktól, hogy jelképesen fogadjanak örökbe 12 klubrádiós percet 12 ezer forintért. Nekünk sajnos akkor nem sikerült választ kapnunk a miértre, de az mmonline.hu-nak sikerült…..
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
Werwolf 2010.11.05 11:16:38
Csökken a népszerűsége és presztízse a Mercedes S osztálynak a gazdag németek körében. Örvendetes a hír, különösen, mert lapértesülések szerint az üzletemberek és politikusok egyre szélesebb körében éppen magas károsanyag-kibocsátása, fogyasztása és súlya miatt vált…..
20 év múlva egymillióval több gyerek legyen  - mondták a kormány vezető képviselői az adócsomagjuk kapcsán. Ez nagyjából úgy hangzik, mint a "10 év múlva 1 millióval több foglalkoztatott" lózung, aminek a szakmai háttere nem is titkoltan az az igen releváns tény,…..
Engem már cseppet sem, pedig végre tudom, miért van a hátsó kilincs magasabban. De a magyarázatnál sokkal érdekesebb az ember... bocsánat, legenda, aki elárulta a titkot. Rájöttem, már azelőtt a rajongója voltam, hogy egyáltalán tudtam volna a nevét. Akadtak ugyanis autók, amelyek…..
Szeretettel ajánljuk olvasóink figyelmébe a fenti, ötvenes években készült rövidfilmet, amelyben Herbert Philbrick kér tíz percet, hogy elmagyarázza, milyen is a kommunizmus valójában. Röviden: egy hazug, mocskos, agyafúrt, istentelen, gyilkos és elszánt nemzetközi összeesküvés.…..
Werwolf 2010.10.11 07:38:40
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

te egy eleg nyomorult alak vagy. Az ember sajnalna, ha nem volnal egy fereg. :))
Már javában zajlik a Pink Floyd The Wall című lemezének 30 éves jubileumi világ körüli turnéja a zenekar alapítójának, Roger Watersnek az előadásában, ami 2011. június 22-én éri el Budapestet. A koncertek eddig zökkenőmentesen haladtak, azonban most az Anti-Defamation League…..
Werwolf 2010.10.04 11:42:11
Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél ugyanis költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés igényeinkhez igazított mértéke.Magyarországon egy…..
Werwolf 2010.09.21 08:15:18
a Tisztelt Ház Cenzor néni 2010.09.18 20:43:00
Újra gyomrozzák az ülésteremben LendvaitÉs amire annyi, e blog szerzőihez hasonló parlament-junkie várt: elkezdődött az őszi ülésszak! Mivel mással kezdhetnénk meg a szeptember hónapot, mint egy ötcsillagos Novák-Ujhelyi csörtével (ami egyébként áthajlik néha multiplayerbe…..
Míg mások ajánlószelvényt gyűjtöttek, addig az MSZP kampány ezerrel dübörög. Az MSZP pártelnöke fekete kalapban, fehér kesztyűben imitálta a popzene tavaly elhunyt csillagának mozdulatait a salgótarjáni Beszterce-lakótelepen, egy választási gyűlésen. A politikus Michael…..
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Werwolf 2010.09.02 23:41:11
@J.W. Booth:

en elmentem akkor ott, tenyleg ott volt vmi feher (vagy csak vilagos) terepjaro, de nem tudom, hogy parkolt-e.
Csak nem pofatlan vki ennyire, nyilvan müszaki hiba volt.
rakendroll String Theory 2009.07.14 10:39:00
Szervusztok,Már két próbán vagyunk túl az utolsó bejegyzés óta, és nagy örömömre szolgál, hogy remekül sikerült mindkettő :-)Végre megtaláltuk a zenekar nevét: String TheoryTermészetesen van köze a gitárhoz, de mélyebb tartalma is akad a névválasztásnak. Még én is csak…..
Lassan-lassan a Nagy Szent Narancsnak sikerül úgy beállítania dicstelen szereplését az IMF tárgyaláson, mint nemzetvédő szent háborút. Persze valahogy csak magyarázni kell a bizonyítványt, ha már hülyék voltunk és elkaszáltak matekból az érettségi előtt. Na majd mi…..
    Akarom mondani a bankoktól. Az IMF-től. A Világbanktól. A sajtószabadságtól. A köztársasági elnök jelölésétől. Az alkotmánybírók jelölésétől. Akkor rémültem meg igazán, amikor arra ébredtem hajnali kettőkor a pincében, hogy pizsamában fehér festéket…..
Werwolf 2010.08.04 23:36:58
  Ahogy arról percről percre rovatunkban Bukovics és Szelli kollegákkal tudósítottunk, szerdán Trianon-konferenciát rendezett a Magyar Demokratikus Charta. Ott helyben csak szöveges beszámolóra futotta, de mostanra elkészült az audiovizuális élménybeszámoló is.   Maguk…..
"Az Országgyűlés elfogadta a magyar állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely egyszerű és kedvezményes honosítást tesz lehetővé a határon túli magyarok számára. Válaszlépésként Szlovákia is módosítja saját állampolgársági törvényét: a módosítás…..