Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaltam

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfeleink eheti jelentései alapján töredékére rövidült a T-Home ügyfélszolgálati rendszerén belül a türelmi idő késedelmes fizetésre. A kikapcsolás ára 4000 forint, ezt már mindenféle figyelmeztetés nélkül akár 12 naptári napon belül képesek meglépni. Akit viszont…..
kaltam 2012.05.04 10:50:38
@Tesztelo.hu: Ezt én már a múltkori, távszámlás, kontrollált beszedéses posztnál megmondtam. A határidő után nyolc nappal a postaládámban volt a felszólítás, következő hónapi számlán meg kiszámlázták az 500 pénzt. (a távszámla is T szolgáltatás).
Egyébként az utolsó számlán úgy láttam, letettek a rövid határidőről. Biztos a felháborodás leterhelte az üfsz-t, jobbnak látták visszacsinálni.
kaltam 2012.05.04 10:52:47
@Tesztelo.hu: Egyébként jogos, amit írtál és pont így is éreztem. Fizetek nekik már lassan 8 éve, mint a katonatiszt, három szolgáltatással (tv, internet, telefon), hűségnyilatkozat kutyafüle, és akkor így leszívatnak.
Attila nem érti, miért 5 nappal később utalja át a T-csoport saját automatikus beszedési rendszerében saját magának az előfizetési díjat, amiért aztán a Té késedelmi díjat számol fel.A T-előfizetők gondolom mind ismerik a tavszamla.hu weboldalt ugyanis azt a szolgáltató…..
Subba Az internetező mindig segít 2009.08.11 15:57:00
Hova fordulhatna a kis intim problémáival egy tizenöt éves gyermek? El tudjátok képzelni, hogy lehet olyan kétségbe esett valaki, hogy tőletek vár választ? Pedig van ilyen! Ez lehet aranyér? Ugye nem? Nagyon félek.Tegnap délelőtt a városban voltam,és nem tudtam el menni sehova…..
kaltam 2009.08.11 20:48:05
Sziasztok!Már biztos azt gondoltátok, hogy ez a blog 2 bejegyzés után megszakad... és majdnem igazatok volt, de most vettem a fáradságot és firkantok valamit. A fáradtságot szó szerint lehet érteni, tudnillik a földön ülve, feküdve verem a gépet. A technika és a kinai nyelv…..
FantAsia Első napok Shenzhenben 2008.05.31 18:01:00
Nyihao! Kedves családunk, rokonaink, barátaink!Sikeresen megérkeztünk Shenzenbe, idestova 12 nappal ezelőtt. Az utazás viszonylag simán lezajlott. Kis bakik persze akadtak. Még Ferihegyen kiderült, hogy kevés váltόruhát pakoltam a fiuknak, Domos füle még mindig nem viseli a landolást…..
Levélírónk melegvíz híján napok óta lavórban fürdik, mert valami elromlott. De hogy tudhatná meg pluszköltség nélkül, hogy a bojler vagy a villanyóra? Vita az ELMŰ-vel. Sziasztok, azt gondoltam, leírom a rövid, de számomra felháborító ELMŰ-s eljárásrendet, amit egy…..
kaltam 2008.05.21 08:12:56
A magyar MTV Swung című adásában tegnap Kiszel Tünci volt a vendég. Valamit már az elején nehezményezett, jól felfújta magát és sértett nőként műsorozott. Ne bánjátok, hogy a műsorvezető Sándor néha átcsap kellemetlen jópofázásba, nézzétek végig!! Tünde…..
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..