Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyaridióta

400 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
Úgy tudjuk iparági forrásainktól, hogy Dirk Gerkensnél tegnap telt be az a bizonyos pohár, és ugyan ő volt az aki az RTL-es Jakab Ádám (sikertelen) elcsábítási kísérletét levezényelte a háttérből (erről itt írtunk), de a tegnap a TV2 hírműsorához, a Tényekhez felelős szerkesztőként kinevezett Miki…..
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..
magyaridióta 2016.04.04 18:01:00
@pamut: kifelejtetted Bogár Laci bácsit. csak nem egyéb irányú elfoglaltsága (fb-tagság) miatt? ;-)
magyaridióta 2016.04.04 18:02:29
@heimdall: "A legnagyobb kérdés: hol az ellenzék? Bármiféle ellenzék."

számolják a harminc ezüstöt. ezüstöket...
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
1) nem, mi magyarok nem vagyunk ennyire jók. van egy-két magyar, aki ennyire jó (? - ld. később), a többiek meg azzal áltatják magukat, hogy mi magyarok ennyire jók vagyunk.2) az, hogy valaki a világon (Európában, a saját városában vagy utcájában) a legjobb(ak között van), elismerésre méltó. de ez…..
Igen, persze, bárki elmondhatja a véleményét. Csak nem feltétlenül mindegy, hogy a vélemény a sarki kocsmában egy átlagpolgár szájából vagy a társadalmi-politikai erőtérben egy vezető politikus szájából hangzik el. Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy a nők társadalmi…..
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
magyaridióta 2015.11.17 18:49:43
@grundigg: "És mitől lesz profi egy focista?"

amitől például profi egy könyvelő. hogy a tehetsége révén szerzi a pénzt, és nem szorul állami alamizsnára. a magyar bajnokság stadionjait, füveit és műfüveit, sportszárait és labdáit kivétel nélkül az állam finanszírozza.

"Amúgy a norvég meccsen hét olyan játékosunk lépett pályára, aki külföldön játszik."

a külföldön játszik azért kicsit erős, maradjunk annyiban, hogy külföldi csapatoknál állnak alkalmazásban.

ha meg a válogatott mostani, két meccses sikerét a külföldiek hozták össze, ahhoz mi köze a miniszterelnöknek?
magyaridióta 2015.11.17 18:51:44
@TG69: " így még a továbbjutás is simán összejöhet"

ó, persze. a mai Magyar Nemzet egyenesen azzal az alcímmel jelentetett meg cikket, hogy "...most már jöhetnek a spanyolok is".
magyaridióta 2015.11.17 19:00:10
@vackor1: "az is igaz, hogy azt ásnám el, aki elsőnek adott ilyen fizetést játékosnak"

én azt szoktam mondani, hogy Lionel Messi és egy átlag NB1-es futballista között csak annyi a különbség, hogy bár mindkettejük jövedelme bosszant, de Messiét nem én fizetem. :-)