Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czebende

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közel egy hónapos kihagyás után egy elég aktuális és fontos hírrel térek vissza: Paul Ryan, a Képviselőház republikánus elnöke bejelentette visszavonulását a Kongresszusból, nem indul újra novemberben a képviselői székéért. Ryan lemondása már régóta ott volt a levegőben, de ennek ellenére a…..
Március 13.-án, kedden időközi képviselőházi választást tartottak Pennsylvania 18-as számú körzetében. A Pittsburgh környéki körzetet 2003 óta képviselő Tim Murphy(Republikánus Párt) egy tavalyi szexbotrány miatt kényszerült a lemondásra, melynek pikanétiráját az adta, hogy a nyíltan abortuszellenes…..
Már több bejegyzésemben is írtam arról, hogy idén novemberben választások lesznek az Egyesült Államokban. A legtöbb helyen kifejezetten izgalmas megmérettetésekre számíthatunk(a néhány legizgalmasabb szenátusi versenyre külön is kitértem), ám jó pár olyan állam is lesz, ahol, ha csak nem történik…..
A tengerentúli közéletet figyelve gyakran eszébe jut az embernek, hogy mégis mi a fene bajuk van az amerikaiaknak(avagy: na tessék, ebből is látszik, milyen hülyék ezek az amerikaiak). Az értetlenségre okot adó események listája tulajdonképpen végtelen, szóval én inkább csak egy idei történést…..
A múlt hét végén robbant a hír: a 2012-es elnökválasztáson Obamával szemben alulmaradó republikánus Mitt Romney bejelentette: indulni kíván az idei utahi szenátorválasztáson. A 2003 és 2007 között Massachusetts kormányzójaként tevékenykedő Romney indulását egy igen illusztris videóban jelentette…..
Bár még alig telt el egy év Donald Trump elnökségéből, idén ősszel, november hatodikán az amerikai népet újra az urnákhoz hívják. A kétéves mandátummal rendelkező 435 képviselőházi képviselő mellett 36 szövetségi államban és 3 társult államban tartanak kormányzóválasztást(ezekben az államokban az…..
Először is szeretnék minden kedves olvasót köszönteni a The ayes have it-en. Ez a blog azért jött létre,hogy megoszthassam azokat a gondolataimat kedvenc témámról, az Amerikai Egyesült Államok politikájáról, amikkel eddig csak szűkebb környezetemet, a szüleimet és a barátaimat terrorizáltam(ők…..
Mark Zuckerberg jelentette be néhány perccel ezelőtt (az Instagram oldaláról pedig a CEO Kevin Systrom), hogy a Facebook tokkal-vonóval megveszi az Instagramot.  Két szempontból is érdekes lépés. Először is, az Instagram mindössze egy hete jött ki Androidra. Sietés…..