Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David03

8 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világutazó A világ tetején 2010.08.25 12:15:00
Nem kell feltétlenül megmászni a Mount Everestet, hogy a világ tetején érezzünk magunkat. Íme, néhány hely, mely saját kategóriájában magassági rekorder. La Paz, a világ legmagasabban fekvő fővárosaA világ legmagasabban fekvő fővárosa Bolívia fővárosa, La Paz. 3360…..
David03 2013.07.19 20:05:21
@KopaszMercis: Bizony, nagyon jó a cikk is (bár a korábbi hozzászólásokban az építő jellegű dolgokkal még ki lehetne bővíteni), és nagyon jók a képek is.

Egy bölcs idézettel viszont kiegészíteném szavaidat: Még mindig ez a legjobb blog az egész fél világon. : )
NapiApp JewelMill - Malomra fel! 2013.04.11 12:00:00
A JewelMill ötletét két játék ihlette meg, amiknek ötvözetéből megszületett a játék alapgondolata és története. Ehhez a játékhoz nem elég az ügyesség, szükségünk lesz a szürkeállományunkra is ahhoz, hogy megoldjékuk a különféle pályákat, mindez szórakoztató…..
Sokan a navigációs megoldások hiányát tartják a bada operációs rendszer egyik achilles-sarkának, hiszen a nevesebb navigációs megoldásokat gyártó cégek nem tették elérhetővé a Samsung saját készítésű rendszerére ezeket a megoldásokat. Kezdetben csak a Route 66 volt…..
Egy általam már régóta használt alkalmazást mutatnék be Nektek röviden. A SkyView egy olyan alkalmazás, ami a készülék kameráját használva prezentálja nekünk az univerzumban fellelhető csillagokat, bolygókat, csillagjegyeket, valamint a műholdakat is megjeleníti. A program…..
Bizonyára széles körben elterjedt az olvasók között is az Opera webböngésző asztali verziója Windows, Linux vagy épp Macintosh operációs rendszereken. Épp úgy, mint a mobilos operációs rendszereknél, a böngészők piacán is hatalmas a verseny a szolgáltatók között, a…..
A Samsung Apps kínálatában lassan már 1 éve a soraiban tudja magát a Magyar-Angol Szótár bada rendszerre szánt verziója. A szótár még 1.0-ás rendszerrel látott napvilágot, ami azóta már a 2.0-ás verziószámig tornázta fel magát, és azóta több új funkcióval is gazdagodott.…..
A Dictzone.com adatbázisára épülő Magyar-Német Szótár jelenleg a Samsung bada rendszer alkalmazásait bővíti, ami a badablog.hu és az Aries Studio támogatásával jelenhetett meg. A szótár még 2012 októberében vált elérhetővé a Samsung Apps webáruházában, és mivel a szótár…..
Android-ra már jó ideje létezik energiatakarékosságra létrehozott program, így a bada  felhasználói tábora is joggal tartott igényt egy ilyen alkalmazásra. Az Android rendszeren már elterjedt "EZ Screen Off" ihlette meg az alkalmazás bada átíratát is; a program lényege, hogy…..
A korábbiakban már beszámoltunk az Idegen Szavak Gyűjteménye Android klienséről, most azonban a bada verziót mutatjuk be Nektek. A Samsung Apps webáruházban természetesen - az Android verzióhoz hasonlóan - ingyenesen tölthető le az Idegen Szavak Gyűjteménye, ami az ékes magyar…..
Új videónk szomorú témát dolgoz fel, másfél percben. A bombázás utáni Keszthely képsorai - az alkonyi Fő téren egyszerre gyanakvó, egyszerre reményvesztett keszthelyi polgárok állnak tanácstalanul, a tér picit nem emlékeztet korábbi állapotára, a zene zaklatott, a templom…..
Jelen pillanatban valahol itt tartanak a Fő téri munkálatok, ha bárkit érdekelne. És az a nagy helyzet, hogy egy ilyen pörgős, ügyes-friss videóval érdekeljen is mindenkit. Nem szégyen napi ötször megnézni.   ..
Varga Iván elődünk, kollégánk elszánt Balaton-rajongó. Óriási vállalkozásba kezdett: egy honlapon elkezdte gyűjteni a Balaton 1000, azaz ezer csodáját. Harmincnál tart. Ha már nem nekünk jutott eszünkbe az ötlet – megkérdeztük őt.Jó ideje gyűjtöd a Balaton 1000…..
Máshonnan akartam indítani, de kapóra jött egy frissen megjelent cikk. Tehát kérdésem: a faluját is túlélő 700 éves Balaton-közeli hársfánk horvát tengerparti megfelelője 800 éves lenne és szebb? Ez biztos?Hogy megszületett ez a düh, arra persze rásegített néhány vélemény,…..
Először barátunk Twitterén láttuk, onnan eljutottunk a forráshoz – a Bors tehát azt írja, hogy Brad Pittékkel lesz teljes az idei balatoni év. Augusztusban jönnek, villát bérelnek Tihanyban, forgatnak.Ha igaz a hír, természetesen. Amikor úgy vezetik fel a cikket, hogy…..
Akárcsak Jászárokszálláson és a környékbeli falvakban, a Balatonon is lesz ma este holdfogyatkozás. A balatoni holdfogyatkozás annyiban különbözik a jászárokszállásitól, hogy a helyi kultúron kívül még valami szép táj is rákerülhet a fotókra. Na, mi pont ilyet kérünk.…..
David03 2011.06.18 11:28:33
Talán egy hónapja írtunk a zánkai parton porosodó Rupertről. A szezonkezdetkor még úgy nézett ki, hogy a méregdrága mentőhajó a magas üzemeltetési költségek miatt kihagyja az idei szezont. Az ügy megoldódott.Egy korábbi cikkünkben leírtuk: Rupert eddigi tevékenysége…..
keszthely épül. az első komoly kapavágások zajlanak a rendszerváltoztatás óta, és a városban ez baj. baj, hogy kivágták a fákat, baj, hogy nem lehet közlekedni, baj, hogy olykor homokvihar van a fő téren. úgy tűnik, a város felébredt több évtizedes álmából, de a csipa kitörlése és a…..
Néhány hét erejéig belecsúszik még a szezonba a július-augusztusban kezdődő 2011/2012-es bajnokság – lássuk, melyik csapatok meccseire érdemes kimennie a parton ejtőzőknek. Balaton-parti csapatok, hajrá!Siófok - NBI Óriási küzdelem árán, de végül sikerült bent…..
David03 2011.06.14 11:29:38
@Szörny: Ez Keszthelyen se lehetetlen. :)

... bár nem tudom mikor lesz Keszthelyen újból "foci", talán most beindul majd valami.
„Új vezetői szemléletet, gyors gazdasági stabilizálást, és a működés új, hatékonyabb alapokra helyezését” – ezeket várja a Vagyonkezelő a kastély új igazgatójától, Pálinkás Róberttől.Talán ennek szellemében, íme, az első lépés: a kastély kapuinak…..