Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makacshalacska

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
makacshalacska 2011.08.17 22:06:45
@biobender: Jah, a taxis a nagyobb városokban meg a repterek közelében aki abból él, az aztán jó minta, kínáról meg szó nem volt nézd meg mire válaszoltam.Az egész mondókádban meg nem fogom kijavítani az ékezethibákat... ha már úgy odavagy ...
makacshalacska 2011.08.17 22:13:39
@Lófasz Hadnagy: Még szerencse , hogy te nem gép mögött vagy, nem kopott a széked és az emésztéseddel sincs probléma(e mellett pedig látó vagy).Érveidet pedig linkekkel tudod alátámasztani, másokkal ellentétben.
makacshalacska 2011.08.17 22:23:34
@biobender: Nem tényleg, én például többek Csehországban akartam "boldiogulni" de semmivel sem találtam jobbnak a helyzetet mint ,ahogy az itthonit lefestik, Olaszország dettó.Francia munkánál meg mindenhova tolmácsot kellett húzni, mert se angol, se német nem jöhetett szóba.Bocs, hogy imádott "Gorogorszag"-odat kihagytam a a felsorolásomból, most hamut szórok a fejemre, vagy gyrost.
Modorosblog A partvonalon túlról 2011.08.16 08:48:00
Ellehetetlenítették, nem hagyták kibontatkozni, fúrták-faragták. Elég volt. Fenyegetőzött, zsarolta a munkaadóját, de nem történt semmi. Egyszer egy szép napon itthagyta a várost, ahol élt - most már hiába hívják vissza. Nem jönne ő már semmi pénzért vissza ebbe az…..
makacshalacska 2011.08.16 18:26:45
@lobaszopiatej: Nem tudom, de én is ismerek olyat aki itthon mindent megevett és nem hízott, ott meg elkezdett hízni mint a disznó, lehet az ottani összetevőkre így reagál a szervezet, mert nem gyerekkortól tömik a cuccot.Bár divat szidni az "egészségtelen" magyar konyhát, de ezek szerint mégis jobb egy töltött káposzta normálisabb alapanyagól, mint hamburger tál, a aminek minden része kukoricából van szintetizálva :).
Vastagbőr Zagyvaság 2011.08.15 10:10:00
Röviden és tömören: a HVIM megszívta. Egyértelművé akarták tenni a teljesen nyilvánvalót, miszerint szarnak ők a benzinárakra, egyszerűen csak bele akartak rondítani az utált Szigetbe, ezért a rendőrség által eredetileg elfogadott és jóváhagyott augusztus 1-20-ig tartó…..
  Pénteken, a Sziget harmadik napján a HVIM tüntetett a fesztivál helyszínén, az ellen tiltakozva, hogy az egyik tagjuk januárban bejelentett tüntetését a Sziget szervezői figyelmen kívül hagyták és nem tárgyaltak vele. A tüntetők a Sziget bejárata elé vonultak, hogy…..
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
makacshalacska 2011.08.14 13:04:04
@márta)): Még így is a tücsökség felett vannak egy szinttel, ami azért nem kis teljesítmény...
makacshalacska 2011.08.14 22:57:49
@Csehszlovák Kém: Egy darab komment, egy bulvárlapról, ez aztán releváns minta.Kb. mint ha egy izraelinek mutogatnék egy indexes cikk alatti kommentet, hogy némá' mit gondolnak rólatok Európában ecsém'.Baszod valami szintet préseljetek már ki magatokból, mert ettől még a lenézett Zagyváék is összetettebb személyiségek.
Vastagbőr Segít az OTP 2011.08.12 11:01:00
Két intézkedéssel is segíti a devizahiteleseket az OTP. Egyrészt lehetőséget ad, hogy az ügyfelek két évig csak a hitelkamatokat fizessék, emellett fél évig, maximum egy százalékos kamatkedvezményt is ad. Kereszturi Zsolt az OTP-től azt mondta, hogy azoknak készült ez az…..
makacshalacska 2011.08.13 11:37:15
@Jani haverja: Ennek az ellenkezőjét is beírhatta volna valaki, ugyanannyi értelme lenne, de legalább szótál', öblögess!
Harmadik napja csócsálja a hazai közélet a devizahiteles mentés témakört, az Ócsára tervezett Gettópolisz ötletét, a sürgőssé vált árfolyamgátat és mindent ami ezzel összefügg. Kormányunk a térképre bökéstől a kiemelt beruházássá minősítésig eljutott ennyi idő…..
A hvg.hu-n jelent meg az alábi írás, amiben nagyjából annyiról van szó, hogy vagy egy mezőőr fizetett meg pár ismerőst, hogy tolvajt játszanak a Tv2 kamerái előtt, vagy a Tv2 fizette le őket, a lényeg, hogy a mezőőrt kirúgták, a Tv2 meg kibaszott kellemetlenül érezheti most…..
Emlékszünk még a Nagy Pénteki Ötletre, mikor néhány óra alatt kitalálták és kiírták a pályázatot az építtetőknek a Szociális Családi Házakra? Május 30-án, hétfőn  dr. Szaló Péter, a Belügyminisztérium Területrendezési és Építésügyi helyettes államtitkára…..
Modorosblog A Devizahiteltelen 2011.08.11 12:45:00
Könnyelmű, pénzügyi analfabéta, adócsaló lenne a magyar társadalom többsége? Alávaló hazugság: elég csak az interneten körülnézni. A fórumokban egymást érik a felelős, előre gondolkozó, pénzügyekben és a közgazdasági folyamatokban otthonosan mozgó magánszakemberek.…..
comment:com Csúszik a VV5 2011.08.11 09:05:00
A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.De nemcsak az aréna nem készült el időre, úgy tűnik, hogy játékosok terén sem állnak…..
  Azt mondják, erőszakos huligán, agyatlan gonosztevő, bűnöző, anarchista vagyok. Azt mondják, hiányzik belőlem a megfelelő tisztelet a hatóságok és az emberek tulajdona iránt. Azt mondják, önkényes pusztításokban veszek részt és felfordulást okozok, csak azért, mert…..
Szuper ez a Munka Törvénykönyve tervezet (?), főleg, hogy olyan remek szakember az egyik szerzője, mint Pethő Róbert, aki mellesleg tíz éve a Tesco megbízott munkajogásza. A következő Munka Törvénykönyvét meg biztos a szakszervezetek írják, paritásos alapon, nem?  Dr.…..
makacshalacska 2011.08.10 14:14:43
@KUCM: Lol!Vidéken egy árufeltöltő 6-4 órára van bejelentve, nem kap ki 50-et, és 8 óra munkát kell belepréselni az előbbi munkaidőbe, így semmit nem igazán csinálhat...hol élsz te?
Carhartt-cuccokat követel a nép   Azért nem egészen így képzelte Lenin a proletárforradalmat: úgy tűnik, még több iPodot akar az IPOD-nemzedék. Meg ingyen baseballsatyit, bónusz neonszínű pólókkal és masszív deszkás cipőkkel. Külső-London napok óta zavargó suttyói úgy…..
A Kettős mérce egy ellenzéki blog, de nem azért jött létre, hogy minden szart rádobáljon a kormányra. Mi hiszünk abban, hogy a politika nem arról szól, hogy belerúgjunk egyet a másikba. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a kormányzás pénzbe kerül, ugyanúgy ahogy az államigazgatás…..
Van az a kérdés milyen Magyarországot képzelsz el magadnak, ha ezt a kérdést felteszed, a legtöbbször azt a választ kapod, milyet nem képzel el az illető. A gyűlöletből ítélés, az ellenségképzés, ma már olyan szintet ütött meg ebben az országban, ami fojtogatja azt. Pedig ha…..
A legfrissebb Magyar Közlönyben tették közzé a 1269/2011. (VIII. 4.)-es Kormányhatározatot az egyes közösségi közlekedési vállalatok adóssága átvállalásának és a PPP-projektek felülvizsgálatának elveiről. A Határozat utasítást ad a nemzeti fejlesztési miniszternek,…..
  (Mirigyes Pereszlény fiskális szemléletű okl. közgazdász aktív közreműködésével)     Érdeklődéssel figyelem azt a termékeny vitát, amelyet politikai elitünk az államadóssággal kapcsolatos kérdésekkel összefüggésben méltóztatik folytatni. Érdekes dolog ez…..
makacshalacska 2011.08.03 21:05:34
@ColT: lehet soproni1, egy 1700+ eurós görög nyugdíjas, egyébként én sem tudom miről beszél...
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
makacshalacska 2011.08.01 14:40:02
@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: ha szarnál rá, nem vernéd itt a nyálad, ha olyan kerek a zéleted biztosan így teljesedik ki .... :)
makacshalacska 2011.08.01 15:03:20
@Zabalint: Attól függ mit veszünk pénzszórásnak, ha fél-egy év alatt bekoszolódik a páraelszívó én megtakarítom és veszek bele új betétet, nem beugrok a legközelebb baótba' és veszek egy újat mer' csak 49'90- juró...
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Olcsóbb nyaralás Bernadett: parkoláskor a 2 kunást kiváltja a 10 forintos (Fotó: Bors) Felvette a harcot a zadari (Zára) parkolótársaság a magyar forinttal és vélhetően a magyar turistákkal szemben. A város a nyári szezonra mindig drasztikusan megemeli a kiemelt zónáiban a…..
makacshalacska 2011.07.30 14:59:51
@Zozi79: a magyarozás a lényeg, nem a tények, ezért is tartunk itt, ilyen a zértelmiség nagyobb része... magát europérnek hiszi, magyarozik ,utál, gyűlöl...aztán számon vélt sérelmeit a többségen, gyomorforgató egy társaság
makacshalacska 2011.07.30 15:19:07
@milliliteratura: "ebben a nyomorult magyarországban meg 365 napig van összezárva ez a sok szarrágó, egymást háromszáz forintért átbaszó magyar"

na ennyit erről, a magyar helyére helyettesítsünk be akármilyen kisebbséget, biztos azt is szívesen olvasnád...
makacshalacska 2011.07.30 16:55:14
@milliliteratura: )-ásít-(
Hohó, megint itt van egy ezerszer súlykolt lerágott csont, Promontor egyik kedvence, a gyűlölt sárgacsekk!Azt írja a Pénzcentrum.hu egy MNB tanulmányra hivatkozva, hogy milyen rossz nekünk a sárgacsekk, mert mennyi pénzbe kerül és elviszi a GDP valahány ezrelékét. Továbbá, hogy az…..
makacshalacska 2011.07.28 19:28:24
@efi: " vagy megvárják a fizetést és akkor adják fel"

Talán mert az emberek nagyobb része hónapról-hónapra él :( , elhiheted, hogy mindenki netbankolna ha egy fizetés több havi rezsit fedezne, úgy nem kellene aggódni, meg fontossági sorrendeket felállítani .
A tragikus oslói mészárlás után az európai szélsőjobb nem folytathatja úgy, mintha mi sem történt volna. A politikai szimbólumokkal teletűzdelt, rituális tömeggyilkosságot végrehajtó Breivik lényegében az utóbbi időben sikert sikerre halmozó, elsősorban…..
makacshalacska 2011.07.27 19:30:31
@bgp: "Európában ez eddig nem volt szokás"

Már ha Írországot (IRA) és Spanyolországot(ETA) nem soroljuk Európába.Ez a majom egyedül csinálta, a fentiek meg komoly szervezetek, mondanám ,hogy voltak de nem hiszem :(.
makacshalacska 2011.07.27 19:31:21
@makacshalacska: Mármint léteznek ma is de elhatárolódnak a radikális múlttól...