Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schild

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Schild 2014.04.22 15:15:09
Hozzászólásom természetesen nem az újabb választási zakótól frusztrált és emiatt a meleg libsi bloggettóban naponta acsarkodó ellendrukkereknek szól, ők nyugodtan ignorálhatják. Feltételezem ugyanakkor, hogy néhány idetévedőnek még nem ment el teljesen az esze, az ő józanságukra számítok.

A magyarországi médiapiac 27%-át birtokló Sanoma óriásvállalat Hír24 néven manipuláló csatornájának riporternője nem "bátor", "szemtelen" vagy "kommancs picsa", hanem egy kötözködő, sudribunkó paraszt, aki ráadásul felkészületlen a témában, és ennek következtében a miniszterelnök feltörli vele a port. Ennyit a dolog szakmai oldaláról.

Az viszont mélyebb pszichiátriai elemzést kívánna, miért feltételezi egy maroknyi kisebbség, hogy bármilyen politikai fejlemény vagy társadalmi esemény kapcsán egyedül jogosult a dolgok magyarázatára az igazság kizárólagosnak vélt birtokosaként. Ez önmagában is irritáló, ráadásul soha nem a jobbítás szándékával bírálnak vagy észrevételeznek valami általuk károsnak ítélt jelenséget, hanem eleve ellenséges attitüddel, ami egyúttal rontja a kritika hitelét. Ez a reflexerűen ellendrukker hozzáállás szünet nélkül mérgezi a hazai köznyilvánosságot, feleslegesen kelt gyűlöletet, miközben tendenciózusan félretájékoztatja az akciórádiuszában lévő embereket.

Ahhoz egyébként nem csupán hülye ellendrukkernek, hanem vaknak is kell lennie annak, akinek nem tetszik a gyönyörű felcsúti stadion, és nem örül annak, hogy hazánkban is lesznek európai szintű sporlétesítmények. Ezeknek csak egy része szolgálja a labdarúgást, a Dagály és a Tüskecsarnok projekt pl. az úszósport világszínvonalú fellegvára lesz.

A szemkilövető köztörvényes elmebeteg és volt párttársai úgy loptak el súlyos közpénz milliárdokat (gondoljunk csak Paksra, Simonra vagy a külföldre síbolt nemzeti vagyonra), hogy abból még egy méter járda sem épült meg soha. Az Orbán-kormány viszont átadta a 4-es metrót, eltörölte az önkormányzatok adósságait, megújítja a tömegközlekedést, növekedési pályára állította a gazdaságot, 20-25 %-kal csökkentette a lakosság rezsiterheit, miközben 0 % közeli szinten mozog az infláció és emelkedik a foglalkoztatottak száma.

A kutya ugat, a karaván halad.
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
Schild 2013.04.08 11:25:14
@Rodzservaltersz: Puzsér Róbert:"A csatornák mélyéről feltörő mocsok illusztrálása gyanánt az internetes fórumok és kommentfelületek világát hozom fel előszeretettel. Riasztó tünet, amikor terminator208 vagy puncibaszo1985 egy aktuális témához - ami lehet közélet, kultúra vagy sport - hozzáteszi legfeljebb három szóban és legalább egy helyesírási hibával megterhelve, hogy "ez szar", hogy "nem érdekel", esetleg hogy "ostoba vagy". A helyzet valódi tragikuma, hogy ilyenkor a kommentelő véglény tényleg azt képzeli, hogy a világ egy olyan hely, amely csak arra vár, hogy ő valahova odaszarjon. A terminator208 és a puncibaszo1985 felhasználónevű emberi lárvák ott ülnek a monitor előtt, és azzal a mélységes meggyőződéssel gyártják egy közepesen debil általános iskolás szellemi érettségét tükröző egysorosaikat, hogy ennek a civilizációnak ők az urai, az ő ízlésük, az ő választásaik adnak értéket és mértéket a világnak. És sajnos igazuk van."
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Schild 2012.11.07 13:52:49
@Troll Tihamér: "Hogy dögölnétek meg mind, az önfeladó individualista nemzetellenes kurva édes anyátokkal együtt." Maximálisan egyetértek. Még hozzátenném, hogy Bornai egy nemzetellenes, ferde gondolkodású, buta zsidó.
Több mint 300 napja tüntetnek a közmédia volt szakszervezeti vezetői az MTV székháza előtt. Ma éjszaka törvénytelenül, a gyülekezési jognak fittyet hányva rendőri segítséggel, egy jelzés nélküli biztonsági cég emberei egyszerűen elpakolták a tüntetőket. Az MTVA…..
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Schild 2012.10.10 13:58:16
@TrueY:

2345-nek és XYZ-nek mélyen igaza van, te meg ostoba ember vagy. Nem érsz föl hozzájuk, csak kötekszel, kisfiú. Abban is igazuk van, hogy a visszaeső gyilkosokat fel kell akasztani. Az én körömben így érzik ezt az emberek vidéken. Költözz ide, Borsodba és hamar megváltozna a véleményed. Szemétség, amit ezeken a blogokon műveltek, én ritkán járok erre, de mindig öklendezem a magad fajtájától. Mi, vidéken élő családos emberek a Jobbikra fogunk szavazni a gyerekeink jövője miatt.
Kicsi Ház Mert a jó pap is....... 2012.08.27 09:06:48
Szóval, tanulunk, jó? Az eminensek inkább csak ismételnek. Festés alapismeretek, mert nem lehet elégszer elmondani. A történet hozzá annyi, hogy kellett egy asztal. Evidens nem? Körasztalt akartunk, mert bár a körasztal alapvetően nagyobb helyet foglal, mint egy négyzetes, kis terekbe…..
Schild 2012.08.27 16:55:22
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
Schild 2012.07.23 10:44:12
@No_Fidesz_No_Problem: Próbáljátok bemagyarázni,hogy ezt magyarok vagy az általad emlegetett jómódú polgárok lopták el,közben tudjátok,hogy vicc és hazugság az egész. Az ilyenektől fordul fel a becsületes magyar ember gyomra, az ilyenektől mint ti akik maszatoltok és nem vagytok hajlandók szembenézni a valósággal és ezzel ártotok a legtöbbet, ez csak arra jó,hogy a normális embereket hülyének nézzétek és felhergeljétek.
Schild 2012.07.23 10:56:37
@Counter: Ne ferdíts mert én nem arról beszéltem, a lopás mindenképpen elítélendő, ahogy az is amit ti műveltek, próbáltok elmaszatolni egy nyilvánvaló dolgot akiről mindenki azonnal tudja, hogy kik a tettesek és hergelitek vele az embereket. Az hiteltelen amit ti adtok elő.
Proszektúra Bayerrel együtt élni 2012.07.19 11:23:00
A Magyar Hírlap online a mai napig is legolvasottabbja Bayer Zsolt Viharfelhők című július 17-űn megjelent írása, amelyiknek egyik jellegzetes bayeros hevületű mondata: Ezért kell nekünk kimondanunk: az a gyilkos állat cigány volt. És nem valami szexuálisan aberrált pszichopata.…..
    Azt mondják, a nyócker tele van rejtett kincsekkel. Erre a gyönyörűségre, amit Művészkert vagy Martsa Műterem néven ismerhet, aki hallott már róla, akkor találtam rá az indafotós Loniii mappái között, amikor fotókat kerestem a siránkozós poszthoz. A mappát a…..
"Bayer Zsolt kollégánkon, a Magyar Hírlap főmunkatársán sikeres műtétet hajtottak végre, jelenleg is kórházban ápolják. Állapota javul. Az ő nevében is köszönjük olvasóink szeretetteljes érdeklődését, aggódó jókívánságait, amelyeket kérünk, hogy a Magyar Hírlap…..
Schild 2012.04.22 10:00:08
@ekszvájzed: Az ilyen értelmes hozzászólást nem értik,nem is akarják érteni. A józan gondolkodás lassan már bélyeg lesz és ilyen oldalakon nincs is igény rá. Majd jön egy okoskodó gyalázkodó és beléd köt.Aztán neked ugranak falkában mint a veszett kutyák és így lassan elvész a lényeg.
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Schild 2012.02.13 12:29:08
@Emtrexx: ha jól látom (C) Neel Arstromng kommentjét kitörölte ez az igazságos és hozzáértő sixx,pedig nagyon igaza volt a hozzászólónak. Ennyit a másság tiszteletéről és a toleranciáról,
amiről híres az index:)
Schild 2012.02.13 12:36:07
@sixx: Személyeskedni csak nektek lehet,értem.A kommentelőnek egy trágár szava nem volt, a te szakmaiságodat kifogásolta és abban teljesen igaza volt.