Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leslieb

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Gyerekek voltak már?- Volt sok, a Horgas sírt is. Csuja izzadt.- Énekesek? - Azok is, Horgas a kettes számú vigyorát váltogatta az egyes lenéző fintorral, Csuja izzadt.- Nyugdíjasok? Béna bűvészek?- Megvolt, Márkó tátott szájjal nézett, Patrícia rosszallóan összevonta a…..
leslieb 2015.11.02 07:46:48
@cso zsi: azért ne felejtsük el, hogy Cakó Ferenc pl. élőben animált Vásáry André produkciója alatt a Csillag Születik döntőjében, ugyanennyi idő alatt ... és ott van az ukrán tehetségkutatós Simonova is ..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
leslieb 2015.10.11 10:50:27
Az HBO bejelentette: április 12-én tér vissza a képernyőkre minden idők legjobb kaszabolós fantasy sorozata, a Trónok harca, ami ugye valójában A tűz és jég dala-ciklus, de ezen ma már valószínűleg senki sem mérgelődik (legfeljebb a fordításon, hiszen George R. R. Martin…..
Egy rövid kapcsolódó a reggeli TD-hírhez: újabb színészeket hoztak hírbe a sorozattal, Elizabeth Mosst a Mad Menből és Vince Vaughn ripacsot. Nem kell beszarni, az HBO megegyezésközeli állapotban van Taylor Kitsch-el és Conin Farrellel a főszerepekre, Moss egy női nyomozót…..
comment:com Ma este jön a Klondike 2014.02.13 13:30:00
Discovery Channel, este 10. Jó kis sorozat az alaszkai aranylázról. Ők szerepelnek benne:    ..
leslieb 2014.02.13 17:00:04
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
A címért bocs, több ilyen nem fordul elő. Ugyanezt a franciák ellen bemutatott sündisznó-formációról már nem biztos, hogy el lehet mondani. A nullapontos svédeknek muszáj támadniuk, míg Roy bácsi csapatának elméletben az iksz is megteszi, hiszen az ukránok ellen visszatér…..
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
A hétvégi előrejelzések szerint nyári idő várható, úgyhogy bátran készülhetünk kertészkedésre vagy szabadtéri programokra. Vasárnap délután ugyan lehet számítani némi zuhéra, de addig is sok mindent tehetünk.- Az egynyári balkonnövényeket még mindig trágyázhatjuk, ha…..
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
leslieb 2011.08.21 10:20:25
@kamasuka: ez a második hozzászólásod mutatta meg , hogy pontosan te vagy elfogult egy irányban és nem Sixx-nek van Orbán-fóbiája. Köszönet érte.

A cikket nagyon nem érted, se Sixx újabb hozzászólását, hogy mi a baj és miért született meg ez a cikk.

mottó: szép öngólt lőttél, gratulálok érte

Gyenesei Leila világbajnok öttusázónőnk,többszörös országos bajnokunk, olimpikon. Ő az, aki saját eredményei jogán került/kerül be a hírekbe és címlapokra, nem azért mert az apja a Gyenesei. De valószínű elfogultságod okán nem is érted ezt a különbséget.
Magyar idő szerint fél 3-kor jelentették be Los Angelesben az idei Emmy-díj jelöltjeinek névsorát. A nevezettek névsorát Melissa McCarthy, a Mike & Molly egyik főszereplője és Joshua Jackson, a Fringe (A rejtély) Peter Bishop nevű karakterének megformálója olvasta fel. A…..
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..