Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DopeManTV

471 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyba' vannak megint a Pityinger tesók: feltalálták a gengszterháuzt, + az ország legnagyobb kamumellű nőjét is beintézték      ..
DopeManTV 2014.09.17 20:52:43
DopeManTV Nyugatimádó vagyok 2014.09.02 15:10:36
A hetedikes irodalom tankönyvben a CNN nézését a nyugat bűnös imádataként tüntetik föl és igyekeznek a fogyasztói életforma képmutató bírálatán keresztül nyugat ellenes hangulatot kelteni a nebulókban, miközben az évek alatt vezetőink a nyugati életforna negatívumain kívül…..
A mester a 21. századi NŐ identitásválságának okait kutatja. Szokásához híven a lényegre tör. Egy biztos. Nem attól lesz anya a nő, hogy gyereket szül... ..
A Neo World Media interjúja mindenről, ami érdekes lehet. Rapháború, Busta, Majka, politika...Ha kérdezik, a DopeMan mondja...Végül pedig bemutatkozik a fiatal tehetség, Godee. ..
Van 24 órája... ..
A frissen szabadult Farkas Pétertől megvonták az olimpiai járadékát. Szerintünk ez igazságtalan és képmutató. Ha te is így gondolod, akkor követeld videóüzenetben, hogy kapja vissza! ..
A DopeManTV legújabb epizódjában folytatódik DopeManLaci kálváriája, melynek során a CV Spot Halász&Bénije megpróbál munkát szerezni a rappernek. Be is viszik Budapest legjobb szalonjába, a Hosszú Tincsekbe, hátha kiderül, hogy Hajas Laci és Zsidró Tomi új konkurenciát kap.…..
Kiváncsi vagy, hogy Béni mit alakított a ketrecben, a Halász meg mellette? Ahelyett, hogy munkát intéztek volna, rábízták magukat a Dopmenékre és kikötöttek egy Növényivel szemben. Így jártak.....
A nagy gazdasági szárnyalás közepette, jövőre 120 milliárdot készülnek elvenni a közoktatástól. Hogy mi a lófasznak, azt csak ők tudják...Illetve, én is. ..
DopeManTV A DopeMunkásEmber 2014.07.20 17:57:39
 A DopeManTV & a cvspot.hu bemutatja színes, magyarul rappelő vígjátékát!!! Főszerepben: DopeMan&KicsiDope, Halász és Béni, a Tesók Siófokon teljes legénysége, a Renegade Pub vécéjének személyzete és Siófuck népe)   Tartalom: Halász és Béni fogadást köt…..
DopeManTV A Szigony Sztrít farkasa 2014.07.11 17:12:57
És megcsinálták! Halászék brókert varázsoltak az öcsémből. A VV Cristofelből meg vasalónőt. Bár neki már úgyis mindegy...Bevallotta.  DopeManTV: https://www.facebook.com/dopemantv CV Spot: https://www.facebook.com/pages/cvspothu/1385324825064648  DopeManTV:…..
DopeManTV Büszkén vállalom 2014.07.03 00:02:22
Büszkén vállalom, hogy nem vonulok föl a Budapest Pride-on, DE... ..
DopeManTV A jellembajnok 2014.06.24 15:48:26
 Ganxsta Zolee és Én...Évekig voltunk a legjobb barátok és alkotótársak. Ketten valami olyat hoztunk létre, amit mind a mai napig emleget az ország és másol a rapvilág. Voltunk rosszban és kiabáltunk kígyót-békát, nem magunk, hanem mások miatt de soha nem tagadtam a közösen…..
DopeManTV Áll az alku? 2014.06.20 12:30:11
 A http://cvspot.hu/ állást még nem talált nekem, viszont tettek egy ajánlatot. Nem is rosszat, majdhogynem visszautasíthatatlant. Ez a Halász szinte már Corleonei magasságokban jár. Szerintetek elfogadjam?   Kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/dopemantv   Kövesd…..
A magyar kormánynak nem érdeke az ország fejlődése. Azt is elmondom, hogy szerintem miért... ..
DopeMan fölvázolja az ellenzék számára egyetlen működőképes stratégiát és a rettegett reklámadóra is kitér... ..
A DopeManTV és a CVSPOT.HU büszkén mutatja be vadonatúj, magyarul röhögő vígjátékát. Főszerepben: KicsiDope Peti mint Bukta Zsófi, DopeMan, Halászúr és Béni  A szereplők bárminemű egybeesése valós személyekkel csakis véletlen folytán lehet, a történet és a figurák is…..
DopeManTV A hazug ló fia 2014.06.02 18:31:33
Mára az egész bulvár Majka hétvégi incidensével kapcsolatos hősködésétől hangos. Hát, akkor mi most elmondjuk, mi is történt valójában. Sem többet, sem kevesebbet...Csak a frankót! :) ..
A DopeManTV stábja a Fekete leves premierjén járt, ahol a bemutató elmaradt, de a rendőrség megjelent. Amíg ők a bombát keresték, addig mi beszéltünk Baráth Gyuszival, Herczeg Zolival, Ganxsta Zolival sőt, még magunkkal is a filmről meg arról, hogy milyen is ha az ember kénytelen a…..
 Az országon belül és sajnos egyre többen kívül is rengetegen kutatnak a megfelelő munkalehetőség után. Mivel nem szeretném, hogy az egész rajongótáborunk elhagyja hazánkat, megkerestem a szerintem legdinamikusabb állásközvetítő portált. Ha a Petinek meg nekem tudnak munkát…..
DopeManTV DopeTanács az MSZP-nek 2014.05.28 13:24:23
Ha szeretnék, hogy maradjon valami a pártjukból az önkormányzati választásokra, jobban teszik ha rám hallgatnak... ..
DopeManTV Shalom Alejkum 2014.05.24 23:43:32
Mai találós kérdésünk:  a. DopeMan cigány  b. DopeMan zsidó  c. Egyik sem  d. Mindhárom  A helyes megfejtés:   Szöveg:    1. verse: Jézus azt mondta, szeresd a másikat...az is elég ha feleannyira, mint önmagad...mert a gyűlölettől a világ nem forog...az csak a…..
 Íme a 444.hu mozifilm hosszúságú tényfeltáró dokumentumfilmje a magyar rap leépülését elindító Mr. Busta jelenségről...   Hogy egy hozzászólót idézzek a Youtube-ról: "Respect Dopeman! A RAP a politika, az ellenállás és a náci állatok elleni REVOLUTION eszköze kellene,…..
DopeManTV Kémek, mint TI 2014.05.17 10:26:42
Az ATV Hírvita c. műsorában Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője és DopeMan a Jobbik Oroszországért Mozgalom visszásságairól és Molnár Zsolt ügyéről beszélgetnek. ..