Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Zsoo

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bettie Page, köszönjük szépen. Mindig érdekes látni, hogyan gondolkodnak a másik oldalon. És ahogy nézem, nem sokat változott a helyzet a 2000-es évek közepe óta, max. többen lettek. A Modoros szerkesztői sajnos még Bécsen túl nem sok helyütt jártak, ezért öröm, ha végre van…..
Kedves Tibi! Sajnos sokadik multifikázó posztotok és a lesajnáló, cinikus kommenthadjáratok után úgy döntöttem, tollat ragadok - "hallgattassék meg a másik fél is"-alapon. Itt van valami, amit anyukád sohase mondott. Mi az általános felfogás a multisokról? Nem értenek…..
_Zsoo 2014.08.26 11:41:52
@igazi hős: Igen, vágom hogy ez a modorosblog, régóta olvasom. Csak nem tudtam hogy így mondják a modorosok :)
Modorosblog Kávémodor 2014.06.21 21:32:23
Talán gyorsabban közöltem a Facebookon, mint kellett volna (hiszen a poszt már a fejemben volt), de legalább kiderült: jó sokan gondoljuk ugyanígy - lesz is mit mesélni az unokáknak: volt egy 100+ lájkos posztom még 2014-ben! A boros- és a kézművessör-forradalmak után újabb…..
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
_Zsoo 2014.06.24 06:17:20
@CheTamás: Rákerestem mi ez a Grabanc, ezt találtam:

Illat: 6.94
Megjelenés: 3.65
Íz: 7.32
Kortyérzet: 3.77
Összbenyomás: 14.66
Összpontszám (0-100): 73

"kortyérzet" uhh...
_Zsoo 2014.06.24 06:17:13
@Trónkövetelő: Van, aki milfes oldalakat látogat, van aki Ágiét, aki főz ... ízlések és pofonok
Csak érintőlegesen fogyasztóvédelmi téma a nyereményjáték, de az Indexen annyira lelkesen oknyomozták ki a Nescafé facebookos játékát, hogy egy posztot ide is megér. Az utolsó őszintének tűnő reklámeszköz, az igazából aljas indokból szénnéhájpolt lájkolás…..
Dóri Barcelonában próbálta meg letiltatni frissen ellopott iPhone-ja szimkártyáját, de hajnali 4-kor nem sikerült humán operátorhoz jutnia. Otthonról másnap csak délben oldották meg, fél nap alatt pedig a tolvajok összetelefonáltak egy 100 ezres számlát. Bíróságra nem ment, a…..
_Zsoo 2011.12.02 18:15:44
@S1lver: Hülyézni mást az tud aki maga mégnagyobb hülye :) Elolvastad RENDESEN a posztot?
Látszik, hogy szívükön viselik az internetezők a KuponVilág ajánlatait. Tibor egy újabb felárazást fedezett fel, ezúttal egy kétnapos panziózás eredeti ára csusszant fel 55%-kal:UPDATE 11/28: A Hotel Jager válasza:Elég felületesen olvashatta el a hirdetést, hiszen itt nem 2…..
_Zsoo 2011.11.24 14:18:35
:)
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
László nem ül a babérjain, amíg a kormány megmenti körülöttünk az egész országot, hanem maga is lokális nemzetmentésbe kezdett. A Tescoban találkozott ezzel az 1%-os gyümölcstartalmú folyadékkal, aminek ráadásul a színezőanyaga is káros a gyermekekre.Tegnap este a Budakeszi…..
Talán nem kell ecsetelni, egy online áruházban mennyire hasznosak a valódi humán júzerektől származó értékelések. A Librinél azonban nem ez a szempont, hanem hogy jó színben tűnjenek fel a könyvek. Szerencsére Mooney nekünk is átlőtte véleményét, ami oda nem volt jó, így…..
Az egyetemisták, főiskolások életében többnyire egy jól sikerült OTDK egyet jelent a lehetőségekkel és a nem elhanyagolható pénzjutalommal, Kata azonban csak várja az elismerést - a megérdemelt összeget senki nem akarja utalni neki.Nem tudom, hogy kihez fordulhatnék a…..
_Zsoo 2011.09.12 14:03:00
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
_Zsoo 2011.09.07 16:24:50
@luciferko: Te tényleg hülye vagy. Ha lenne egy kis eszed talán te is ott lennél most ahol ő, és nem itt rinyálnál. Ja, ahhoz gondolkodni kéne. Bocsánat.
_Zsoo 2011.09.12 13:29:02
@luciferko: Ki rázza itt a rongyot? Rólad süt a negativizmus és az irigység, mert nem tetszik, hogy valakinek esegleg több pénze van, az már rögtön köcsög lesz, az a baj hogy azért tart itt az ország, mert sokan így gondolkodnak.
Most tényleg érdekel téged, hogy minek jöttem ide? IT-ban dolgoztunk otthon párommal, de mivel sokan kérdezgették hogy miért nem próbáljuk meg külföldön, így hát úgy döntöttünk hogy miért ne. Mindkettőnknek volt állása Magyarországon, mégis kijöttünk. Itt is sikerült IT-ban elhelyezkednünk, sokkal jobb pénzért (nyilván). Ettől mi nem fogunk itt meggazdagodni, és szeretnék 1 v 2 év múlva hazaköltözni végleg. Viszont mi kicsit másképp gondolkodunk ebben, mint az átlag pont az, hogy nincs kedvünk a rongyrázáshoz, mert azzal előrébb nem jutunk, max másnak mutogatjuk, hogy mi hú de gazdagok vagyunk, amire nincs szükségünk. Mert amúgy sem vagyunk azok, tehát minek. Igaz, hogy gyűjtöm a pénzt itt, ami jobban megy mint otthon, de másokkal osztozunk a házban, autónk sincs. Viszont úgy gondoljuk, hogy emiatt később kevesebb anyagi gondunk lesz és ezzel valamennyire meg tudjuk alapozni a jövőnket, már otthon. Az hogy hogy pontosan, az már az én titkom marad, de folyamatban van :) Ja és teljesen korrekten.
_Zsoo 2011.09.12 13:58:22
@luciferko: Amúgy lehet igazad van abban, hogy a fenti emberkének is csak a szája nagy. Az nyilván visszatetsző, hogy így kezdte a mondanivalóját, hogy "londonból hazatelepült ex-befektetési bankár vagyok". Ez a sztori szempontjából egyáltalán nem lényeges...
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Enikőt szombat este hívta fel a Saphir Aqua hotel, hogy hiába fizette ki előre és vette meg a vonatjegyeket, mégsem mehetnek wellnesshétvégézni, mert tulajdonosváltás történt. Minthogy nemaradjle.hu-s kuponnal foglaltak, lemondási opciójuk nekik nem volt, csserébe viszont a hotel…..
_Zsoo 2011.07.06 14:49:11
www.hotelsaphir.hu/vendegkonyv/

Érdekes, a vendégkönyvet nem lehet már elérni... Valaki látja?
Ugyan nem most volt húsvét, de a kéthetetne támadó katolikus ünnepek miatt szinte bármelyik kilőtt vasárnap történhetett volna. A Trófea Grill egy pezsgővel és egy kétszemélyes meghívással kárpótolta Zolit, miután hiába rendelt tőlük Netpincéren, hiszen aznap zárva voltak:A…..
A Homár nehezen tudja elképzelni, a kommunista nosztalgián kívül miért fogyasztanak az emberek a bélszín nevét örökre besárazó bélszínrolót évtizedek óta. A kifinomult húsfeldolgozási technikáknak köszönhetően azonban egyre olcsóbb és egyre szarabb anyagokat sikerül…..