Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyahajókabinajtóhajtogató

3 bejegyzést írt és 1819 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelenlegi helyzetben ha valaki olcsó pénzből szeretne valamire való használt autót vásárolni nagyon körül kell néznie a piacon mielőtt letenné voksát egyik másik márka, típus, konkrét autó mellett. Válogatásra egyre kevesebb lehetőség adódik, mivel a használt autó árak már az előző években is…..
anyahajókabinajtóhajtogató 2021.04.06 19:18:36
Egy olyan helyen dolgozom ahol kezdődik műszak hajnali 2.30-kor is és a dolgozók fele hivatásos sofőr. Ennek megfelelően sokan járnak válságautóval. Legtöbb a swift 1, döbbenet jó állapotúak vannak. A kis daewook is népszerűek, tico, lanos. Suzuki baleno és liana is akad pár meg wagon R is. Páran carina e-t hajtanak és a legendás békalámpás előtti corollát. Békából is vannnak szép sedanok és csótány is kettő. Fabia 1.2 is van pár, nekik még nem volt motorcserés mint nekem 100ezer kmnél, 1.4 is van, na azok nagyon bírják, nekem is volt tanúsíthatom. Feliciából döbbenet sok van és nagyon egyben vannak egy kivételével. Nem tudom mennyire van 500 alatt az octavia 1 de abból is 1.4,1.6,és egy 90 lovas TDi is van-kombi...Van egy rendíthetetlen kockaladás 2107 kolléga és egy heroikusan kűzdő skoda 120L tulaj srác is. Cordoba vario is van na az tuti 500 alatt van olyan rozoga de megy 400ezer után is. Sok az ignis, kollegának 560ezer van benne multijet dízellel és 80km ről jár be vele, karabantartja , semmi váratlant nem produkált az elmúlt 9 évben. A legtöbb szerintem a vasaló swift de az biztosan többe kerül sokkal, jó választás lehet. Nekem fabia volt a válságautóm , most szerencsére egy d corsa és egy octavia 2 1.6 van a családban, ezek nem nevezhetők válság autónak nyilván. Ha vennem kéne és hely kellene talán octavia 1 1.4 vagy 1.6 ill fabia 1.4 kombi lenne a választásom, swift 1 ben félnék, akkor már béka corolla vagy egy 1es focus ... Nehéz eset a válságautózás , nem az évjárat hanem az állapot a fontos de ezt már kopasz elégszer elmondta...
Ma randizni valakivel egy kész rémálom, a trend megváltozott, főleg online randiapplikációk segítségével ismerkedünk. A felgyorsult digitális világunkban nem árt, ha tisztában vagy néhány fogalommal, amik mostanába kerültek be a randizási terminológiába.  Breadcrumbing - A megismerkedésetek után…..
Hol ér véget az olcsó szórakoztatás, és mikortól nevezhetünk valamit műalkotásnak? A kérdés megválaszolása ilyen általános megfogalmazásban messzire vezetne. Már Leonardo da Vinci Vitruvius-tanulmánya is azt a kérdést feszegette, hogy hol húzódik az alkalmazott tudomány és a művészet határa. Az…..
anyahajókabinajtóhajtogató 2018.02.25 09:41:40
Amikor már nem bírod tovább a főnököd szekálását és nincs szó, ami elmondaná, mennyire gyűlölöd, és eleged van az egészből, akkor jönnek a dalok melyek amellett, hogy enyhítik a dühödet, felmondólevélnek is tökéletesek. Persze ha elég bevállalós vagy...
anyahajókabinajtóhajtogató 2018.02.18 13:29:13
Taylor Sheridan nevét néhány éve legfeljebb a kedd esti zsarusorozatok fanatikusabb rajongói ismerhették. Ki gondolta volna akkoriban, hogy az apróbb televíziós mellékszerepek és egy elfeledett Fűrész-utánérzés ledirigálása után után néhány évtizeddel Sheridan két zseniális forgatókönyvvel rúgja be…..
anyahajókabinajtóhajtogató 2017.10.12 23:51:57
Remélem hihetünk a meteorológusoknak, és jövő héttől tényleg megérkezik a tavasz 20 fok feletti napi csúcshőmérséklettel és szép napos idővel. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én amint kisüt a nap, örömmel mozdulok ki egy kicsit a szabadba. Nézzünk pár gyönyörű…..
anyahajókabinajtóhajtogató 2017.04.26 15:32:18
@room_101: ...és milyen finom!!
anyahajókabinajtóhajtogató 2017.04.26 15:32:22
Nem is olyan egyszerű átlagosnak lenni, hiszen a Földön élő hétmilliárd ember olyan sokféle, hogy mindenben belesimulni az átlagba nehezebb, mint gondolnánk...
anyahajókabinajtóhajtogató 2017.04.24 06:35:36
Múltkori cikkeinkben a női szexualitást jártuk körül, és megbeszéltük, miről hazudnak, mire gerjednek. Most azonban jöjjenek a rejtett vágyak, amikre minden férfi kíváncsi, és lássuk, mi az, amiről a nők álmodoznak. Női titkok kendőzetlenül!..
anyahajókabinajtóhajtogató 2017.03.27 18:44:49
Az eladó már majdnem becsomagolta a szeletelt szalámit, amikor észrevette, hogy én észrevettem a szeletek közé diszkréten becsúsztatott szalámivéget. Nem reklamálok úton-útfélen, bár megkérhettem volna, hogy vegye ki a véget, hiszen rendszeresen bele lopják. Az már kimeríti a pimaszság kategóriáját,…..
A csírákat hanyagold, mert fertőzést okozhatnak, a csirkeszárny túl zsíros, a rizsliszt hízlal, a grillen megkapott hústól, a nem bio almától és krumplitól óvakodj! Ne bízz a tenyésztett halakban, és ne dőlj be a génmanipulált ördögnek! Az élelmiszerfeldolgozás mumusairól időről időre új…..
Marekblog Az olimpia ellenzőinek 2016.10.15 22:38:33
Az a helyzet, hogy ebben az országban sokan nem szeretik a sportot. Nézni sem, nemhogy művelni. Még többen vannak, akik szerint pénzt kizárólag közjóléti intézkedésekre lehet fordítani. Olyanra, hogy kultúra vagy sport, minek költsünk? Realizál ez GDP-t? Hoz valamit a konyhára? Át lehet konvertálni…..
anyahajókabinajtóhajtogató 2016.10.16 15:21:51
Parázs viták tucatjainak alapját képezi az a téma, amit az Otthontérkép tv műsor őszi évadának első részében boncolgatunk. A panelek ugyanis olyannyira megosztó "jelenségek", hogy vagy valaki nagyon szereti őket vagy pedig a világ minden pénzéért sem költözne be egy panellakásba...
anyahajókabinajtóhajtogató 2016.10.15 18:02:45
Leírom 20 év panel lakóként eltöltött tapasztalataimat:

Ami pozitívum:

Közel van minden, közért, kisbolt,rendelő,sulik,ovik,gyógyszertár stb gyalog elérhetőek 3 perc sétával.

Mentes a családi házra jellemző nyűgöktől vagy legalább is nem közvetlenül nekünk kell vele foglalkozni. Tető beázás, vihar károk, szemétszállítási problémák stb.

Elfogadható áron létezik nagy méretű lakás, egyáltalán bármekkora lakás és nem kell érte eltávolodni a város központtól a jó közlekedéstől.

A távfűtés nem annyira drága és viszonylag probléma mentes, ha van költség mérő és szerencsés helyen van a lakás akkor olcsón lehet kellemes meleget csinálni télen.

Ami negatívum:

Fúrnak, fúrnak fúrnak! Állandóan kopácsol, felújít valaki. Minden áthallatszik de minden! Egy tipikus napon nappal nem lehet sokáig pihenni (Éjszakások kerüljék!) mert jön a fent említett kopácsolás, ehhez jön az utca zaja nyáron mert akkor az ablakokat nyitva kell hagyni, hogy nem kapjon hőgutát az ember! Megtörtént, hogy amikor az autóm külső hőmérője 39 fokot mutatott akkor a nappalimban bukóra állított ablaknál 53 fok volt! A falak sokszor még 1 nappal egy nagyobb lehűlés után is hősugárzóként ontják a meleget. Az éjszaka is nehezen elviselhető, nem kell buli elég egy hangosabb tévé, én úgy tudom nézni az rtl klubot, hogy lekapcsolom a hangot annyira áthallatszik a szomszédtól a hangja. Felülről jönnek a lépés zajok és mindenhonnan a gyereksírás (még ezt legkönnyebb elviselni hiszen mit lehet tenni a gyerekek sírnak). Van olyan szomszédom aki konkrétan órákig képes üvöltve kúrni a pasijával (minden elismerésem a pasinak már csak a csaj fejét elnézve). Hónapokig járókeret húzogatás miatt ébredtünk éjjelente és volt éjszakai hobbi asztalos szomszédunk is aki kalapált hajnalban, minden egyes hajnalban mintha kötelező lenne. Aztán vannak a más dolgába beleszóló, hajnalban becsöngető (ne zuhanyozz a saját lakásodban) szomszédok és az elmaradhatatlan önjelölt házmester aki megkeseríti a lakók életét.

Ha nagyon jó idegeid vannak, fiatal vagy vagy kényelmes nyugdíjas (szintén jó idegekkel)és van pénzed klímára akkor esetleg megoldás a panel de minden más esetben messziről kerülendő! Persze én sem tudom elkerülni mert pénz beszél de rajta vagyok.
A kötelezőnek nevezett betelepítési kvóta ellen tartandó népszavazás tulajdonképpen a nem a menekültek befogadásáról vagy kiebrudalásáról dönt, hanem olyan kormányzati szándékok megvalósításáról, melyekről elvétve ejtenek szót a voksolás ötletgazdái. Az ugyanis kész tény, hogy amennyiben a kormány…..
anyahajókabinajtóhajtogató 2016.09.25 21:49:01
Melegedő Mire gerjednek a nők? 2016.09.20 19:30:15
Előző, nagy vihart kavart cikkünk arról szólt, miről hazudnak a nők az ágyban. Mivel férfi olvasóink részéről közfelháborodás övezte állításainkat, megkérdeztük a hölgyeket a szexuális szokásaikról. Íme a kérdőívünkre kapott válaszok, amikből minden kiderül!..
anyahajókabinajtóhajtogató 2016.09.21 19:12:18
A dühös motoros esete a romákkal. Motoros barátunk előbb felháborodik majd ledöbben a fék nélkül száguldó és angolul vajmi keveset beszélő sofőr láttán aki mindenáron arra akarja rávenni, hogy hozzon neki fékolajat a közeli kútról. Magyar nézőknek 2:30 kor jön a meglepetés...
Mióta élsz itt? Néhány hónapja vagy már 10 éve? És néha belenézel a tükörbe, és elmondod magadnak, hogy elvették a méltóságod. És egyre halványabb az arcod. Pedig volt életed. Volt munkád. Volt kereseted. Volt családod és voltak barátaid. Volt szabadságod, lakásod, kocsid. De most az intézet…..
anyahajókabinajtóhajtogató 2016.09.15 20:57:49
Többször írtunk már arról, hogy miként tengődik Magyarország lakosságának egy jelentős része teljesen kiszolgáltatottan, szegényen. A szegénységben élőknek pedig nem igazán jut állami segítség, hogy hosszú távon megváltozzon a helyzetük. A legfrissebb adatok alapján…..
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
anyahajókabinajtóhajtogató 2016.09.12 11:55:20
Pont ez hiányzott az ínyenceknek: Dubaiban hamarosan hatalmas esőerdőben sétálhatnak az emberek. Nem is akár hol, hanem egy felhőkarcolóban...
anyahajókabinajtóhajtogató 2016.09.07 13:57:48
Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat...
anyahajókabinajtóhajtogató 2016.09.06 11:36:39
A vasúton mozgatható rakétakilövő állomásoktól a groteszk módon kivégzett felsővezetőkig sok mindent olvashatunk erről a világtól elzárkózott diktatúráról (más kérdés, hogy mennyi igaz ezekből a hírekből). Az azonban talán kevésbé közismert, hogy az országnak külön…..