Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagyok, aki vagyok

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Johnny Depp és Vanessa Paradis 16 éves lánya, Lily-Rose Depp fiatal kora ellenére kezd keresett modellé válni (első fotósorozata itt). Lily-Rose szuper géneket örökölt, ennek megfelelően tökéletesen gyönyörű is. Szépségét gyorsan kiszúrta Karl Lagerfeld is, aki máris…..
Korábbi bejegyzésem okán, amelyben ritka fotókat kerestem a magyar mozik és filmgyártás múltjából, most összeszedtem a magyar film 100 évének általam legszebbnek tartott színésznőit. A némafilm-korszaktól a mai napig az általam legvonzóbbnak tartott művésznőket tartalmazza a…..
Egyre több tehetséges magyar művész/előadó látja be, hogy itthon nem sok babér terem számára és próbál szerencsét külföldi tévéműsorokban. Korábban egy akrobatikus kosárlabdacsapat haknizta végig Európa tehetségkutatóit, majd az Attraction fogott vándorbotot és nyert a…..
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
vagyok, aki vagyok 2013.06.27 21:20:34
@Rohadjmegorban: ... értem én, meg minden, nem is kell részletezni, hogy mik a vitás pontok, de gyűlölködésről beszélni a "rohadj meg orbán" felhasználónévvel is elég gyűlölködő ...
előbb mindenki nézzen magába, mindenki a saját fejében, lelkében tegyen rendet és utána van miről beszélni, nem értem miért jó játék az, hogy keressük meg a nagyobb hülyét ...
és igen, jobb és bal oldal is nyakig benne van ebben a "versenyben", nem kérek e téren sem védő sem vádbeszédet,
INDULJON MÁR EGY OLYAN BLOG (vagy bármilyen más fórum), ahogy elkezdünk végre szép, jó, építő, világot javító dolgokról elmélkedni!
vagyok, aki vagyok 2013.06.27 21:42:44
@Rohadjmegorban: én sem tudom mi a megoldás, de a bizalom elveszett, márpedig az az alapja mindennek ...
én csak azt tudom, hogy ez a sok gyűlölet méreg, mindegy honnan hova tart, mérgezzük magunkat, leginkább saját magunk ellenségei vagyunk, hogy ezt hagyjuk ...
Ja, és az előbb "elmélkedésről" írtam, a gyakorlati megvalósításról már álmodni is nehéz.
Az azonban igaz, ha itt a vész, jön az összefogás, én néha ezért örülnék, ha lennének ufók, mert akkor a Föld emberei összefognának ... persze remélem az ufók jó fejek lennének és csak röhögnének rajtunk, nem lennénk nekik valóban "ellenségek", nem lenne "csillagközi" háború, csak legyen egy távoli ellenség, aki a gyűlöletét ki akarja élni, hadd tegye, ha már nem lát semmi szépet és jót maga körül, amit ápolhatna, gondozhatna, fejleszthetne ...
vagyok, aki vagyok 2013.06.27 21:47:57
@Sevven: hidd el, nem a Viktorom, pont ez esik szarul, hogy bárhová "szavazna" az ember, mindig magyarázkodnia kell ...
bármely vallás híve, az mások lenézik,
bárhova lépünk, bármiben hiszünk, mások a szájukra vesznek ...
mi alapon?
... és most egyszerű dolgokról is beszélek - gyereknevelés, házasság ... a saját barátaim előtt is néha meg kell vívnom a csatáimat, miért hiszek a házasság intézményében, miért úgy nevelem a gyerekemet ahogy, és nem nevelem ultraliberálisan, semmi szélsőséges, és mégis ... csak mert az emberek néha osztják az észt ha kell, ha nem ... ez van :(
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
vagyok, aki vagyok 2012.11.25 15:30:58
@pimpalini: nem néztem, hallgattam :D közben a gyerekkel játszottam, de néha megakadt a fülem pár beszóláson, és itt nem szurkolok senkinek, csak majd azoknak, aki jó dalokat is tudnak írni !!! ... egyébként a Győrnek szurkolok, tegnap meg is lett az eredménye!
Leveleket és más küldeményeket a posta címzésmintái szerint kell megcímezni (298.):Mátyás AntalDebrecenCsapó u. 6-8. II. 10.4024Tehát név, (cégnév), település, utca, házszám, emelet, ajtó, irányítószám. A folyamatosan, egy sorba írt címeket a következőképpen lehet írni…..
Vak apának éneklő lány, nevelőapjának nótát ajánló fellépő és halott apját megidéző görög-magyar énekes is volt a Voice tegnap esti műsorában, de volt vesebeteg énekes, kétéves gyermekét az éneklésért simán hátrahagyó anyuka és öntudatos rockercsaj is, no meg az…..
vagyok, aki vagyok 2012.11.10 17:43:35
@kerekes pereces: Értem én, hogy reality és licenc, de akkor is jobban tetszik "magyarosítva" :D
Félre ne érts, bírom én az "amerikai popkultúrát", de azért néha nem árt, ha a fejünket kivesszük a seggükből.
Egyébként, ha már kereskedelmi TV, jól keresek, ha engem keresnek a hirdetők, sokkal előbb megtalálnak a TV2 kevesebb nézője, mint az RTL 2 milliója között ;)
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
Újratervezés indul 2011.06.24 23:01:48