Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napsugárka

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ízek Konyhája Fekete erdő torta 2013.10.14 14:24:00
Üdv Mindenkinek! Újra eltelt egy év...Ismét elérkezett a Drágám szülinapja! Mivel nagyon édes szájú, és tudtam, hogy rég evett valami nagyon finomat, azaz sütit, tortát, gondoltam meglepem eggyel! Fekete erdő tortát választottam! Íme a recept: Hozzávalók: - 8 tojás - 8 kk…..
Ízek Konyhája Rakott burgonya 2013.10.04 10:04:15
Sziasztok! Megint régen jelentkeztem, de mostanában mindig valaki más főzött, vagy pedig rendeltünk :) Elfoglaltak lettünk mostanság... Nincs sok időm a konyhában sütni-főzni. Tegnap rászántam magam egy rakott burgonya elkészítésére, mert régóta kívánta a Kedves már :)…..
Sziasztok! Vendégünk érkezett a messzeségből, így a Párom arra gondolt, hogy mindenki jól érezze magát, ő horgászhat, Én és a Vendég főzzünk egy bográcsost, kint a horgásztó partján. Előre elkészítettünk mindent itthon, megmostunk, felvágtunk, kockáztunk mindent. Össze…..
Üdv! A forrró nyári napokon jól esik egy kis hideg gyümölcsleves. Anyósom kertjéből szedtem le a ribizlit, amit később lefagyasztottam. Most eszembe jutott, hogy meg kéne csinálni. Előkaptam gyorsan és el is készítettem :) Hozzávalók: - fél cs. vaníliapuding - cukor - 2 dl…..
Sziasztok! Nézzétek el nekem, hogy egy kis időre eltűntem! Elutaztunk pár napra Erdélybe, hogy egy kicsit lazuljunk az esküvői izgalmak előtt :) Pont az utazásunk napján, amikor még úgy volt, hogy munka miatt nem utazhatunk el, én gyorsan elkészítettem egy finom ebédet a…..
Ízek Konyhája Mexikói Chilis Bab 2013.07.25 09:55:43
Üdv! Itt egy újabb kedvencem, amit szeretnék megosztani veletek! Gyors és egyszerű fogás, viszont nagyon laktató, húsimádó Párunknak kimondottan ajánlott :) Nos, amikor először készítettem a Drágámnak, először rám nézett nagy boci szemekkel, hogy most ez mi?! Mondom mexikói…..
Sziasztok! Itt egy erdélyi recept!! Hamar kész van, és nagyon jó fogás. Édes szájúaknak, kimondottan ajánlott! :) Nos, venni kell nápolyi lapokat, azt szétszedem lapokra, majd belekenjük a csokikrémet. Hozzávalók: - 40 dkg cukor - 20 dkg liszt - 2 tk kakaó - 2,5 dl tej - 25…..
Sziasztok! Az én drága Szerelmem felhívott, hogy ma mi lesz a vacsora. Mondom neki, hogy gőzöm sincs. :) Beszélgettünk egy kicsit, és miután letettük a telefont, átnéztem a hűtő és fagyasztó tartalmát. Valamit össze kell dobjak az én éhes Drágámnak-gondoltam magamban.…..
Üdv! Nagymamámtól kaptam házi tésztát utóbbi látogatásunkkor, és most eszembe jutott, eme gyors recept.Semmi ördőngősség nincs benne, sós vízben megfőzöm a tésztát, majd leszűröm és én pici olajat, mások pici zsírral megforgatják.  A darált mákot megízesítem…..
Sziasztok!  Azok számára, akiket érdekel a honlap, egyszerűbbé teszem a dolgát! Fent van a Facebookon is a weboldal Ízek Konyhája néven! Nyugodtan keressétek meg, mert ott is kiteszem a legújabb receptjeimet, és mindig azonnal kaptok hírt, amint felteszem a friss…..
Ízek Konyhája Zöldbab leves 2013.07.15 08:10:00
Sziasztok! Kaptam egy kis friss zöldbabot, az egyik rokontól, így arra gondoltam, már úgy is régen főztem friss hozzávalókból, el is készítettem az nap este a Zöldbab levest. Szedd magad produkció volt, kérdezte is a rokon, miután sokat szedtünk, hogy nem-e unom már. Mondom, nem,…..
Sziasztok! Mai nap folyamán, nem sok kedvem volt a sütés főzéshez, de végül erőt vettem magamon, és most büszke vagyok magamra! Ugyanis először készítettem töltött fasírtot, és remekül sikerült! Íme a recept: Hozzávalók: - 60 dkg darált hús (sertés vagy  marha) - 1…..
Szép Napsütéses Napot Mindenkinek! Megfordult a fejemben, hogy újítani kéne, mert mindig a "szokásos" ételeket készítem nap mint nap! Vettem minap egy kis új burgonyát, illetve csirkemellet. Arra gondoltam töltött csirkemell legyen. Próbáltam keresgélni a neten töltött…..
Ízek Konyhája Paradicsom leves 2013.07.09 16:34:10
Üdv Mindenkinek! Szerintem közületek, sokan tudjátok a paradicsom leves elkészítését, de azért a biztonság kedvéért, közlöm veletek, ahogyan én készítem! Elsősorban házi paradicsomléből készül, amit a Drága nagyim készített nekünk! Ahányszor vendégségbe megyünk…..
Ízek Konyhája Carbonara spagetti 2013.07.05 10:00:00
Üdv Mindenki! Ismét egy egyszerű fogást írnék le nektek, amihez szintén nem csatolok képet, de igyekszem pótolni!  A recept neve Carbonara spagetti Hozzávalók: - Knorr Carbonara szósz tasakban  - 250 ml tej - 15 dkg sonka (én csirkemell sonkát szoktam venni) - 250 gr…..
Ízek Konyhája Göngyölt hús 2013.07.04 10:26:03
Sziasztok! Bizonyára észrevettétek, hogy egy kicsit eltűntem az utóbbi időkben! Nos, őszintén bevallom, főztem egy csomó mindent, de elfelejtettem lefotózni az ételeket! Most következő receptemről sincs fotóm, de majd későbbiekben, ha újra készítek, lefotózom nektek! Emellett…..
Ízek Konyhája Vakondtúrás torta 2013.06.28 10:00:00
Sziasztok! A Kedvesemnek névnapja alkalmából készítettem az egyik kedvenc sütijét. Leírom nektek, a gyors változatot, illetve a tipikus házi változatot is. Sok sikert hozzá! Recept: Hozzávalók: - Dr.Oetker féle dobozos Vakondtúrás hozzávalók amihez külön kell még: - 3 db…..
Ízek Konyhája Csokis muffin 2013.06.25 10:43:50
Sziasztok! Utazás miatt nem voltam gépközelben, így most pótolom a receptem feltöltését! :) Mi nagyon szeretjük, a csokis édességeket, ha lehet minden nap van valami édesség. Most a muffinra került a sor. Több féle variációja van, lehet kombinálni mindenki saját ízlése…..
Ízek Konyhája Kókusztorta 2013.06.21 09:37:19
Üdv!  Újra itt! Egy régebbi receptemet teszem közzé, amit a Kedvesemnek készítettem a Születésnapjára. Nagyon örült neki, hiszen, ő nem szokta megünnepelni, de én kötelezővé tettem! Eredetileg egy horgász marcipán figura kéne legyen a Szív helyett, de ez is szuper lett :) A…..
Szóval az elmúlt nap sajtos rolót készítettem, a Párom legnagyobb örömére, és megdicsérte a rolókat, ugyanis nagyon ízlett neki! Pont ilyen ropogósan, sajtosan, besamelles mártással szereti. Elmondta, hogy a boltokban amit lehet kapni, alig van benne valami, és a tésztája is már…..
Nos, visszatértem a sütésből! Szerintem sikerült! :) Épp várom haza a Párom, remélem örülni fog, mert ez az első roló sütésem :) Íme a recept: Sajtos Roló Hozzávalók: - leveles tészta bolti, vagy otthon elkészített is lehet - 20 dkg Rama margarin - 10 dkg liszt - 5 dl…..
Ízek Konyhája Bemutatkozás 2013.06.11 17:03:19
A blog fantázia nevem Napsugár. Elsősorban nagyon szeretek sütni-főzni, és mivel  elég sűrűn lepem meg a Kedves Párom a főzőtudományommal, arra gondoltam, hogy megosztom Veletek is az egyszerű, mégis nagyszerű receptjeimet! Remélem mindenki talál magának olyan receptet,…..