Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-pity-

246 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is annál jobb, mint amikor otthon is el tudjuk készíteni a kedvenc ételeinket. Nemrég sikerült megszereznem a Big Mac titkos receptjét, amit nem is nehéz megcsinálni, és ráadásul sokkal olcsóbban kijön, mintha a Mekiben ennénk. Szupertitkos hozzávalók:  A…..
Újabb Adam nevű ifjú feltaláló titánra bukkantunk. Biztos emlékeztek még csapatunk egykori tehetségére – Török Ádámra – aki az övrollerével hódított. Ma a lengyel Adam Tumiński zseniális és ugyancsak garázs-barkács találmányát mutatjuk meg nektek, a cipzáras…..
-pity- 2015.06.19 08:54:41
@Kopi3.14: Kétszer olvastam végig a cikket, sehol sem írják, hogy új.
Ma a joghurt-csomagolások világába kalauzolunk benneteket. Korábban már láthattatok tőlünk hasonló gyűjtést szép tejtermékekről a Tejesen jó című bejegyzésünkben, ahol elsősorban tejekre összpontosítottunk. Most pedig jöjjenek hát a joghurtok! Jacquie Vujcec…..
-pity- 2014.08.27 14:04:18
@magyar bucó: Mi ezzel a baj? Az 1 Forint értékű ásványvizet is 100 Forintért árulják, mégis mindenki kezében az lóg.
Egy egészen friss formációt fogunk ma bemutatni nektek az alábbiakban. A !crush! zenekar pályafutása 2012 decemberében kezdődött, akkor azonban a bandában lévő három lány még dob nélkül járta a próbákat. 2013 januárjában csatlakozott hozzájuk jelenlegi ütőhangszeresük, s…..
A zenekar 2006-ban alakult Óbudán, Békásmegyeren. Az évek során megjelent a zenekarnak több hanghordozója is, több tagcserén átesett a formáció. Jelenleg trióban játszunk és a rock zene széles skáláján belül tevékenykedünk. A zenekar tagjai: Terényi Robi -…..
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy a DoPa nevű formációt hamarosan széles körben meg fogja ismerni az ország, hiszen pont azt a menő, könnyen befogadható, megkapó szövegű alter-rock muzsikát nyomják, amiket egyébként előszeretettel játszik pl. az MR2 is. Mi szurkolunk nekik,…..
Sok olyan bandáról hallani, akiket a diákévek hoztak össze, majd ahogy az iskola véget ér, azzal a lendülettel a banda is felbomlik, illetve lassan-lassan elmaradoznak a próbák, illetve az együtt zenélések. A Field Street azonban le tudta vetni ezt a köntöst, és lassan-lassan…..
A budapesti illetőségű EnniHol zenekartól nem áll mesze az irónia, s ez szerencsére dalszövegeikben is érződik. A humor valamiféle mérföldkő egy banda életében, összeszokottságról, együttgondolkodásról árulkodik. Az EnniHol ma bemutatásra kerülő Csapatjátékos című…..
... azaz a Primary Bitch Zone együttes! Egy négy tagból álló pop-rock féle zenei ágazatot képviseljük a magunk módján. A banda megalakulása: a történet 2009 decemberére nyúlik vissza. Az egyazon iskolába és osztályba járó Csurka Gergő (ének, basszusgitár), Varga István…..
A fertőszentmiklósi Paradigm Shift nevű zenekart hallgatva egy pillanatnyi kétségünk sincs az iránt, hogy értelme van mindannak a kezdeményezésnek, amit itt az oldal hasábjain elindítottunk. Hihetetlen jó anyag, teljes mértékben helye van a magyar könnyűzenei palettán. A…..
Nagyon érdekes, leülős, elmerengős zenével lepett meg minket a Roundabout nevű formáció. A duó előszeretettel használ effekteket, ami valami egészen sajátos miliőt kölcsönöz a zenéjüknek. Kis Dávid gitáros nem mellékesen oszlopos tagja az oldalon már bemutatott Endorphin Lab…..
Ismét egy ígéretes, lendületes anyagot kaptunk, ezúttal a 2007 óta tevékenykedő Ördögárok zenekartól. A banda 2010-ben adta ki első lemezét, jelenleg a második korong munkálatai folynak. Jó munkát kívánunk innen is hozzá! A zenekar hivatalos megalakulása 2007. 02. 27.Az…..
Őszintén szólva nem nagyon csodálkozunk rajta, hogy Szegedi Levente, az Arlequin zenekar frontembere, kissé gondban volt a zenéjük műfajba suszterolását illetően. Kétségtelen, hogy a hangzásban felfedezhető némi White Stripes, azonban a szövegek hangulata mégis hazarántja a…..
Kimondhatatlan örömmel tölt el minket, hogy az erdélyi Feelgood Inc. zenekar igazi dögös, motoros rockzenével lepett meg minket. Nagyon hiányzott már ez a fajta zene az oldalról, köszi! Az viszont kissé elszomorít minket, hogy a bemutatkozó anyagban nagyon keveset írtak…..
Az oldal történetének eddigi talán legfiatalabb előadóját köszönthetjük a 17 éves Szabó Gergő személyében. A gitáros, bár ifjú titán, YouTube csatornáján mégis számtalan dalt találhatunk, mely egyrészt elszántságáról, másrészt kitartásáról is tanúbizonyságot…..
A debreceni Szupersztráda zenekar bemutatkozó anyagával ismerkedhetünk ma meg. A banda magát a glam-, illetve punk-rock kategóriába sorolja, azonban ezúttal egy lassabb hangvételű, lírai dalt mutatunk be a zenészektől. A banda – elnézve az előéletét – elég nagy koncertrutinnak…..
Tény, hogy az "igényes" és a "punk-rock" szavak nem gyakran szerepelnek egy mondaton belül. S ezzel senkit nem bántani akarunk, egyszerűen az irányzat sajátossága ez, hiszen maga a punk szó is újoncot, kezdőt jelent, utalva ezzel a 60-as évekbeli, képzetlen gitár-, illetve ének…..
A kisvárdai illetőségű Devil's Diary nevű formációval evezünk tovább a metál zene vadvizén. A 2012-ben alapított banda kemény fémzenét tol, azonban az énekes, Ungvári Orsi, hangja kellő mértékben lágyít az összhatáson. Hallgassuk a bandát! A zenekar 2012 júliusában…..
A banda nevét az 1944-ben bemutatott amerikai, (nem mellékesen George Cukor által rendezett) két Oscar-díjjal kitüntetett Gázláng című film ihlette. Az angol szövegeket felvonultató zenekar helyenként metálba hajló dallamos rockzenét játszik, és (figyelem!) jelenleg szólógitáros…..
A fenti mondatot ők maguk állítják önmagukról, ennek ellenére egészen biztosak vagyunk benne, hogy zenéjüknek megvan a befogadó közönsége. Annak ellenére, hogy saját muzsikájukat a kellemetlen jelzővel aposztrofálják. Na, nézzük! Sziasztok! A Facebookon találtam a…..
Szeretjük az egyszál gitáros előadókat, van valami meghittség, amikor valaki egyetlen hangszerrel le tudja kötni 10, 20 vagy akár több ezer másik figyelmét. Lánszki Lőrinc 2013-tól örvendezteti meg hallgatóközönségét zenéjével. Kár, hogy a zenei múltjáról nem írt többet,…..
Amikor Kis Dávid, az Endorphin Lab együttes gitáros-vokalistája, azt írta a nekünk küldött bemutatkozó anyagában, hogy zenéjük nehezen behatárolható (már ami a stílust illeti), bizony nem állított túlzó dolgot. Mi most a pop kategóriába helyeztük el őket, mert az sokat…..
Skater egy igazán izgalmas zenei anyagot dobott át a postánkba. Bátor dolog mostanában a szimfónikus metál stílussal kísérletezni, pláne, ha a dal magyarul szólal meg. De végül is miért ne? Ahogy a végletekig elcsépelt közhely is tartja: bátraké a szerencse. Skater azt írta…..
Bujdosó Flóra olyan sokoldalú, mint egy orosz regény: játszott már gitáron, mandolinon és dobon is. No persze könnyű ezt úgy, ha már idejekorán megkapta otthon a zenei nevelést Zeppelin, Pink Floyd és Santana formájában. Virtuális színpadunk ma esti fellépője: Bujdosó…..
Valami olyan zenével lepett meg minket a Mother Ticket nevű formáció, ami mellett kétségkívül nem lehet elmenni szó nélkül. Hogy a srácok épp erre játszanak-e rá, vagy alapból jön belőlük, azt a meghallgatás után mindenki döntse el maga. Hölgyeim és uraim, a porondon a Mother…..