Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wizes.

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Herr Ludwig, van egy másik jól szervezett csoport is, amelynek Ön nyilvánvalóan a tagja: ez a seggfejek nemzetközi összeesküvése!" (Kabaré, 1972. Rendező: Bob Fosse) Tíz kicsi fehér kollégista megismerkedett egymással, és elhatározták, hogy kirabolnak egy országot. A…..
A Heti Válasz Online helyszínen lévő tudósítója egy darabig számolta, hányszor szakította meg vastaps a miniszterelnököt gondolatai közlésében (kapott ilyet természetesen Tőkés László is jócskán), egy idő után azonban feladta. Számtalan alkalommal pattantak fel helyükről…..
Nívó Orbán megosztotta Európát 2011.07.05 23:00:00
Nehéz lenne máshogy értékelni a keddi Európa parlamenti (EP) ülésnapot. Abban nagyjából egyetértés alakult ki, hogy szakmailag nagyon jó munkát végzett a magyar elnökség, a belpolitikai ügyekben azonban teljes az európai megosztottság. A választóvonal az európai jobb- és…..
Már elnézést a kissé vulgáris címért, de erre nem találok jobb kifejezést: a Fidesz házhoz megy a pofonért. És most nem a médiatörvényre gondolok, hanem arra, hogy egy kormánytag feljelentést tett egy komment miatt. Mi vaaaaan?   Nem önmagában a médiatörvénnyel van a baj:…..
wizes. 2011.07.02 19:21:44
nivo.blog.hu/2011/07/01/miert_szeret_szponi_a_fidesz

Engem már IP alapján tíltanak a zIndexfórumon a faszfejek.