Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontien

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Kis Gergő bosszúból lett kétszeres bronzérmes az úszó vb-n, és közben nyilván röhög a markába, miután a seggüket féltő riválisok jól leégtek.  Lehet rajta vitatkozni, sikeres volt-e magyar szempontból az úszó vb (a mieink teljesítménye külön poszt témája…..
HamPLÓ Szeged, építési terület 2011.07.29 17:07:00
Egy időben ha a budapesti villamosbarát budapesti típusokkal akart nosztalgiázni, Szegedre kellett mennie, mert ott voltak Bengálik, 1500-asból kialakított munkakocsik és Füzesi-acélvázas nosztalgia ikerkocsi. Egy ideje azonban már azért járok oda, hogy a tömegközlekedés…..
Filmre viszik a pénteki norvégiai tragédiát: már augusztusban bemutatják a Norway Massacre: The Killer's Mind munkacímű dokumentumfilmet a Discovery Channel műsorán. Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben is vetítik majd,…..
Váci utca Mi az a tankini? 2011.07.25 12:19:00
Ha már idén megint divatos, vagy még mindig, nem árt pontosan tudni, hogy mi is a tankini, ami ugyebár úgy hangzik, hogy az ember rögtön tankon pózoló, oljatól csillogó bikinis lányokra gondol. Pedig a tankini egy fürdőruha alapfazon. Tulajdonképpen a köztes állomás a bikini és…..
pontien 2011.07.26 19:22:57
@csikarcsi: mindenki belepisil, te is.
A világban korszakváltás zajlik, melynek a magyar kétharmados forradalom az egyik következménye – állította Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében. A miniszterelnök szerint a régi nyugati életmód fenntarthatatlan, rövidesen összeomlás…..
pontien 2011.07.24 17:12:35
@jjulie: te fogalmatlan plázacica, minek írsz ide?
pontien 2011.07.24 17:52:33
@jjulie: Te milyen csapatban játszol. A bukott Mszp-ben, a csakpesti LMP-ben, vagy a náci Jobbikban? Micsoda alternatívák. Ezekhez képest inkább 1000-szer nyerjen OV.
pontien 2011.07.24 19:00:31
@jjulie: (fási) zsülike, inkább nyomjál be egy Hannah Montana DVD-t az a te kis agyacskádnak való szellemi táplálék. A politika neked még túl bonyolult, a böfögésen és káromkodáson kívül semmit nem tudsz írni.
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
comment:com Beperelte Vágót a TV2 2011.07.22 16:00:00
A csatorna megunta, hogy Vágó István állítólag politikai összefüggésben szokta előadni menesztését a TV2-től, ezért perre viszik a dolgot - tudta meg a Blikk.Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy Vágó a Demokratikus Charta pécsi rendezvényén azt mondta szűk körben, hogy…..
A Kreatív első félévet összegző, főműsoridős nézettségi toplistáját természetesen az RTL Klub vezeti a 18-49-es korosztályban, átlagosan napi 535 ezer nézővel. Őket a TV2 követi (350 ezer), majd a Viasat3 és a Cool (több mint 70 ezer néző). Az ötödik helyet a Film+ szerezte…..
Nesze!szer Amy Winehouse hagyatéka 2011.07.23 20:51:00
 Az, aki tagadja, hogy ez a huszonhét évesen elhunyt énekesnő hatással volt a világra, annak nagyon nincs igaza. Nem szobrot kívánunk neki emelni, csak elismerni azt, hogy stílusára sokan odafigyeltek. Mert mit is hozott Amy a divatba? Legrövidebben megfogalmazva, hogy a pin-up…..
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..
Radnai Péter igazán kellemes beszélgetőpartner. Nem nagyon van tabu téma nála. Többnyire csak azok nem válaszolnak a kínosnak tűnő kérdésekre, akiknek takargatni valójuk van. Gratulálunk azon nézőinknek akiket felvettek valamelyik felsőoktatási intézménybe!..
pontien 2011.07.22 19:17:19
 Annak ellenére, hogy ez kölök és a köre borzalmas károkat okoz a hungarian zenének, úgy gondoltam nem foglalkozom többet a kérdéssel. Tény, hogy a TV2 csütöröki Királynő c. műsora több sebből vérzett. Vegyük csak a műsort vezető fura párt, akik elég komikus…..
pontien 2011.07.18 09:49:44
Figyelemreméltó nyilatkozatot tett Karácsony Gergely, akit, amikor a Mediánnál dolgozott, hiteles elemzőként fogadtam el, most pedig tisztességes politikusnak tartok. Azt vetette fel, hogy az összes ellenzéki párt fogjon össze a Fidesz ellen - beleértve a Jobbikot is.Megpróbáltam…..
A "népszeretetembere" vagy annyira paraszt, hogy nem vesz tudomást a magyar könnyű zene fejlődéséről, vagy egyszerűen sikk nem ismerni korunk egyik legnépszerűbb fesztiválzenekarát, a 30y-t. Kozsóval az EFOTT-on futottunk össze, és fellépése éppen egybeesett a 30y…..
Adott Kozma Orsi (Jazz+Az, Eat Me!, Kozma Orsi Quartet) és adott a Nine Inch Nails. Mielőtt legyintene valaki, hogy áhh, nincs kapcsolódási pont, szólok, hogy van! Orsi nagy rajongója Reznornak és a zenekarnak, Szakos Krisztiánnal egy MÜPA-s koncertre elkészítette a The Great…..
pontien 2011.07.17 15:41:56
A "ház és a kert"... Az előző posztban megismerkedtünk a háromszáz hektáros dégi kastélyparkkal. Most következzen a kastélyépület, ami a szakirodalomban "szabadkőműves helyként" szerepel. A kastély és a parkot az ország "leggazdagabb köznemese", a…..
pontien 2011.07.16 19:33:36
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
pontien 2011.07.15 15:53:07
Az új Fabergé kollekció, egyenesen a kajmán-szigeteki tulajdonostólJobbára csak a port fogja, ráadásul 600 ezer dollárba (kb. 111 millió forintba) kerül, mégsem tűnik elbaltázott ötletnek lecsapni a Fabergé új kollekciójára. A legjobb renoméval büszkélkedő orosz…..
Egyre valószínűbb, hogy nem Liptai Caludia vezeti a Megasztár6-ot. Így a TV2-nek gondoskodnia kell új műsorvezetőről. Felkészültsége és derűs egyénisége alapján leginkább Gombos Edina lehet az utód, hiszen óriási gyakorlatot szerzett élő műsorokban, pörgős, vidám…..
pontien 2011.07.14 16:58:07
pontien 2011.07.14 16:58:50
A nyári punnyadt közéletbe némi érdekes színt hozott Karácsony Gergely, LMP-s képviselő Népszabadságnak adott interjúja. Ebben azt javasolja, hogy „a teljes parlamenti ellenzék a Jobbiktól az LMP-n át az MSZP-ig” álljon össze egy átmeneti választási szövetségben,…..
A Való Világ győztese álomvilágban él, mintha meg se hallaná az őt érő kritikákat. Az EFOTT-on kiderült: azon kívül hogy pálinkázni tud, túl sok okosat nem tud hozzá tenni produkciójához. Andy Vajna, aki korábbi ígérete ellenére, az utolsó pillanatban írásban lemondta a…..
Nincs szombati reggelim Sarki Fűszeres-féle quiche nélkül (a képen nem az van, a félreértések elkerülése végett) A mediterrán életvitel lényegesen humánusabb és eredendően jobban passzol az emberi alaptermészethez, mint a közép-kelet európai. Arrafelé sokkal többször…..
pontien 2011.07.14 12:55:42
@Plumper_: A baloldal vezére, Gyurcsány is burzsuj, nem is kicsit. Ezt emésszed meg.
Ebből a pazar kis gyűjtésből látszik, hogy az e-mail korszaka előtt is voltak alternatívák arra az esetre, ha az ember nem akarta bő lére ereszteni a dolgot.Főleg minek sokat fecsegni, ha (mint a képen) Fonyód két női mellére esik az ember tekintete. (A világ egyik legszebb…..