Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H.A.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Urak, akik a világ dolgait igazítjátok: adjátok vissza a szavaimat! Mert elegem van! Elegem van, hogy nem nevezzük nevén a dolgokat. Elegem van, hogy nincs már fekete, nincs már fehér, csak szürke van, nem is ötven, de már ötvenezer árnyalatban. Egymástól világosan elváló…..
H.A. 2013.03.23 13:39:45
@Zolcsi67:
Tesó, Ferenc pápa nem első.
A Vatikán szerint. Tisztelem a Vatikánt.
  Apránként valamennyi tömegközlekedési vonal bemutatását szeretném, de a 25-össel kezdem. Nem csak azért, mert ez a két legrégebben a kerületben közlekedő buszjárat egyike - melynek a viszonylatszáma sem változott meg - hanem személyes okokból is. A bevezetőben…..
Csatlakozom mai posztunk írójához, én is tisztelem a mentősöket, betegszállítókat és igyekszem segíteni őket. Viszont minden foglalkozásról el lehet mondani, hogy a többségében normális emberek közé időnként bekerülhet egy-egy hülye is. Máté írása alapján sajnos nincs ez…..
899 forint. Ennyibe kerül négy, darabonként 2500 milliamperórás nikkel-metálhidrid akkumulátor, használatra készre töltve a sarki Lidlben. És ennyibe kerül egy kilencvoltos akku, két bébi- vagy egy góliát-méretű akku is. Ki a fene vesz még hagyományos alkáli vagy szén-cink…..
Az árfolyamgát, a nemzeti eszközkezelő és más félmegoldások után október 1-től végre engedélyezik a svájci frank hitelesek aktív eutanáziáját – jelentette be Matolcsy György. A Kevorkian-tervben más lépéseket is terveznek: amennyiben a svájci frank átlépi a 250…..
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
Lehet, hogy sokak számára a most következő egy semmi kis történetnek fog tűnni, de bevallom, erre én sem gondoltam soha, pedig az 50-es villamos vonalán is leszállásjezlős hannoveriek járnak és megálló előtt szoktam az Üllőire kikanyarodni nap mint nap. Mondjuk eszembe nem jutna…..
Hajlunk arra, hogy azért építenek nagy alapterületű áruházakat, hogy könnyebb legyen csalni az árakkal. Az a vicces, hogy olyan sokat nem szakíthatnak ebből a nagy láncok, mégis csinálják, talán egyfajta sportból.Legújabb áldozatunk, na nem a Homáré, hanem az Obié - Éva, aki…..