Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Single_Side

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
Single_Side 2013.09.06 21:14:10
@teetotaler: bár igazad lenne, de hidd el barátom, hogy ez a (teljesen érdemtelenül) piedesztálra emelt kártékony, szűklátókörű, sötét, korlátolt, idióta hülyegyerek a szaros blogjával együtt mindent megtesz, hogy erősítse az előítéleteket.

Szerencsére ő nem magyar, hanem egy magyar nyelven beszélő (cseh)szlovák, akit az index állandóan főoldalon tol a tömegek arcába. Valószínűleg az indexesek sose olvastak akár csak egyetlen cikket sem a blogon, csak tetszik nekik a grafika, meg hangzatos a bevezető 3 mondat. De odáig már nem jutottak el, hogy rájöjjenek, ez egész egy identitásvesztett szerencsétlen kapálózása.

Szerencsére a felvidéki magyarok nem ilyenek, hanem kivétel nélkül jó arcok!
A második Orbán-kormány talán legvitatottabb külpolitikai vonzatú, valójában belpolitikai párbeszédet is meghatározó lépése a határon túli magyarok számára biztosított kettős állampolgárság intézménye volt. A kormánypárt határokon átívelő nemzetegyesítést, míg az…..
Kata egy egészen különleges emailgyűjtő-projektet leplezett le a Kupon Világ oldalán. Nagy erőkkel hirdetik Facebookon a magassarkú cipőiket, amiből még 1 pár sem volt soha az oldal kínálatában. De ahhoz, hogy ez kiderüljön, egy emailt kell megadni (vagy, aki hatékonyan…..
Single_Side 2011.10.29 16:35:12
Ohhh, mit látok? Jex Dénes barátunk leszedte a postban szereplő "termék részletes adatai" menüpontot a www.trygroupbuy.com oldaláról...

De kis butus, még szerencse, hogy van róla SCREENSHOT! :D

www.kephost.com/images4/2011/10/29/p2jbpz60pfclxa6x6h1h.jpg

Ezzel a lépéssel vajon bevallotta-e, mennyire vállalhatatlan kamu szar ez az egész 10 Ft-os műanyag, amit árul? ;) Ki jelenti már fel végre?
Vastagbőr Pokoli ez a történet 2011.08.18 12:01:00
Barczai Gabi a TV2 Akadémia vendégtanára: Gabika "élőben", a kamera előtt kapta el a kukoricatolvajokat a Napló riportjában (09:30-tól): A "bűncselekmény" után jött a Napló pokoljárása. "A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől…..
Single_Side 2011.08.18 16:51:17
Ugyan már, mi ez a nagy felhajtás! 2008-ban ugyanez a banda EMBERCSEMPÉSZT fogott. :)

www.tv2.hu/naplo/video/a-naplo-embercsempeszt-fogott

Ajánlom még figyelmetekbe a címszavakat a videó alatt:

"Címkék: barczai gabi, bűnözés, lebukás, Napló"

És mennyire, de mennyire igaz! Majdnem sorrendben is vannak! :)
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
Single_Side 2011.08.18 16:13:02
tv2.hu/naplo/video/a-naplo-embercsempeszt-fogott

Ez mekkora már!!! :D Nocsak, embercsempészt is fogtak? Csak itt nem a mezőőr volt benne, hanem a vpop...? :)

Jó lenne már ráborítani a szart végre erre a tetűláda tévékettőre!