Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gary_83

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cigányvadászat-per Újrakezdés 2012.09.17 12:35:21
Majdnem azt írtam, hogy az „újrakezdés öröme“, dehát mi öröm volna egy olyan büntetőügy maratoni tárgyalása, ha jól számolom ötödik újraindulásában, mely ügyben hatan kizárólag a bőrszínük miatt meghaltak, mely egy ideológiailag determinált gyilkosságsorozat volt,…..
gary_83 2012.09.18 19:02:51
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..
Több, mint két és fél éve fogták el a Magyarországon példátlan rasszista sorozatgyilkosság gyanusítottjait. Március 25-én volt egy éve, hogy perük megkezdődött. Ebből az alkalomból beszélgettünk Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértővel.  T. P.: Ha jól…..
Fotóriporter készítette az első felvételeket - Stépán Balázs írása Március 14-én ismét elővette a bíróság a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság elbarmolt helyszínelését. A rendőrség először balesetre gyanakodott és levonult a terepről, csak órák múlva, az…..
Ünnepnapi adásunk alkalmával csupa-csupa kellemes és tanulságos dologról beszélgettünk. Hogy milyen valójában egy autószalon az újságíró szemével és hogy ki törte össze magát a Totalcar Pályanapon? Mindent megtudhat.Az Égéstér 7. részének kommentposztja...